אז מה? סוגרים את הבאסטה?

*כל* מה שכתבת- נכון גם לגביי

כולל הרגישה וביתית, למרות שאני מזל שור

לי לא

אני לא אוהבת סופשים..זה קצת מעיק. במיוחד שישי אחה"צ/ערב.
אבל בתקופות שאני עובדת אני אוהבת סופשים בגלל החופש. עכשיו אני במילא בחופש תמידי אז הסופשים רק גורמים לי להרגיש טיפה עצובה
..

נראה לי שאני מבינה אותך

פשוט בגלל שאני עובדת, אני מרגישה קצת עייפות כזאת כרגע, גם היה היום יום טיפה תובעני... ואני מוציאה גם המון אנרגיות על מתח שנדמה לי שקיים כשאנשים לא פותחים את הפה ומדברים.... אז גם זה מעייף, אוף אני צריכה לצאת מהסרטים של עצמי

כן, כשעובדים מחכים לסופש בנרות..

ולשמור דברים בבטן זה, את יודעת, רק יכול להקשות על המצב.

אני אלופה בזה

ולא, אני לא מרוצה מזה

למרות שבשנתיים האחרונות אני משתדלת למצוא לי מקומות/אנשים להוציא דברים, לפחות חלקית, ולפעמים גם לשיר זה סוג של תרפיה בשבילי במקום לדבר.... אני שרה לעצמי

גם, אבל בעיקר לא תמיד יודעת

איך לבטא את מה שעובר עלי במילים, או איך לבטא בצורה פוליטיקאית.... אני תמיד מניחה הנחות על מה תהיה התגובה ואז אני לא בטוחה שזה שווה את זה...

שאלת שאלה שאין לי מושג איך לענות עליה

לא יודעת את התשובה
בכלליות זה גם תלוי כמובן מי הצד המאזין מה הסיטואציה ובאיזו מוזה אני
יש רגעים שדווקא נדמה שאני סוג של חברמנית ודברנית, ויש גם לא מעט מקרים שאני ההיפך, אז אין פה משהו גורף

תלוי מי הצד המאזין/סיטואציה..

נראה לי שככה זה אצל רוב האנשים.

יותר קל לך לשתף אנשים קרובים לגבי הרגשות שלך? או שניסית גם יעוץ מקצועי?

בטח שניסיתי

"יעוץ מקצועי", שם אני אולי יותר מסוגלת לשתף ובצורה ישירה, אבל יש הרבה יותר סיפוק וכיף כשאני משתפת אנשים קרובים שגם מביעים שיתוף מעצמם ומביעים התלהבות או רגשות כנים והתעניינות

למה להתנתק? אני חושבת שרגישות זו תכונה יפה

אבל...יש דברים שאולי זה טיפה פתטי להתרגש מהם
. אם אני אגיד לך מה יכול לגרום לי להזיל דמעות את בטח תצחקי עליי..

את יכולה לספר לי

אבל אני לא יכולה להבטיח הבטחות על מה אני אחשוב

אבל גם לי יש רגעים מגוחכים של רגשנות יתרה...
נראה לי שאני מנסה להתנתק מזה כי נדמה לי שזה מצטייר בעיני אנשים אחרים כאילו אני כבדה או קשה (ואפילו אם זה נכון לפעמים), חוץ מזה שזה גם תוקע אותי במקומות מסויימים לא רצויים, ולפעמים אנשים מובכים מזה כי הם לא מבינים את הרגישות שלי או חושבים שהיא ילדותית...

פרח את משבשת את התוכניות

המרתקות שלי להערב
אבל זה טוב, אני מבסוטה שאת כאן ואנחנו מקשקשות

מעניין אותי על מה את מדברת

כאילו, אילו דברים גורמים לאנשים לחשוב עלייך ככה?
לא מצפה שתעני כמובן..אותי למשל זה מפדח לכתוב פה.

ובאמת יש לך תוכניות להערב? לי לא..אבל חשבתי לנסות לצפות בסדרה החדשה של ליטל שוורץ למרות שאני בד"כ לא אוהבת סדרות TV.

אין לי דוגמא ממש ספציפית...

נראה לי שהזוגיות עם הגרוש עשתה לי כמה שריטות בראש... התאכזבתי בהמון רגעים.... יש לי בלבול עם התחום הזוגי, לפעמים אני רוצה מאוד ולפעמים לא ולפעמים במינון מסויים, חשבתי שאני כבר אמורה להיות סגורה על הנושא הזה עם אני כמעט שנתיים אחרי הגירושים... מצד שני אני כל הזמן מחפשת איפה הקאץ'... טוב קשה להסביר
ליטל שוורץ זה התוכנית הזאת על האמהות, לא? ראיתי איזשהו פרומו מתישהו
למה מפדח לרשום פה? יש פה שניים וחצי אנשים עלומים שקוראים פה...

זו תוכנית שמבוססת על החיים שלה..

עושה רושם של סדרה מצחיקה, אני אנסה לראות

ולדעתי יש פה יותר קוראים סמויים ממה שאת ואני משערות, בכל פורום יש. אני עצמי קוראת סמויה במלא פורומים ומניחה שאני ממש לא היחידה.

כן רק שבהרבה פורומים יש צפיות של כמה מאות

ופה במקרה הטוב יש יותר מ-50... אז עדיין יש הבדל...
אז מתי מתחילה התוכנית? עכשיו ב-9?
אז נדבר בהמשך

למעלה