אז מה עושה לכם את הקיץ?

אז מה עושה לכם את הקיץ?

ספרו אילו שירים או אלבומים עושים לכם את הקיץ. מה מרגש אתכם? מה פוצץ לכם ת'ראש או את הלב? למה אתם מקשיבים 100 פעמים ביום? או שמא מוסיקה זה כבר פאסה?

CrazySheep1

New member
אם כמה שזה נשמע חרוש.....

לד זפלין. החופש (כן..תיכוניסט) אני שומע אותם יותר מכל להקה אחרת. אבל זה רק בגלל שהזנחתי אותם הרבה מאוד זמן.... והחלטתי שהגיע הזמן לרענן קצת את האוזניים. עכשיו בלי קשר קניתי כמה דיסקים
Dream Theater- Images And Words Dream Theater- Scenes From A Memory Dream Theater- Systematic Chaos (כן, אני פשוט חולה על הלהקה הזאת) ואת Radiohead- OK Computer

Pink Floyd 117

New member
החופש שלי...

דבר ראשון, לדעתי מוזיקה זה לעולם לא פאסה... אבל לאחרונה אין לי הרבה זמן לשמוע מוזיקה (לצערי הרב) אני עובדת 8 שעות ביום 6 ימים בשבוע... (אבל עדיין תיכוניסטית)... אבל שיש לי זמן אני כמובן שומעת פינק פלויד, בעיקר את Echoes The Best Of Pink Floyd, שגיליתי מחדש... חוץ מזה אני שומעת הרבה Guns And Roses ו-Radiohead...

holo

New member
קיבלתי ליומולדת את אמנסיאק של רדיוהד

בינתיים רדיוהד לא הצליחו לאכזב אותי. הוא לא ממש אלבום לקיץ, אולי זה בגלל שרובו אלקטרוני, מה שיוצר, ביחד עם הקול הגבוה והמלנכולי של הסולן תום יורק, אווירה מאוד קרה ומנוכרת. אממ אלבום לקיץ? אני לא יכול לחשוב על אלבום יותר מתאים מדיזראלי גיר של קרים. רוק כמו שהוא צריך להשמע- גיטרה, בס ותופים שנותנים בראש עם מוזיקה אדירה.

itaikuskus

New member
סטינג והפוליס

אולי הלהקה הבריטית היחידה שהתעסקה עם רגאיי ולא גרמה לי לרצות להקיא (חוץ מכמה יציאות של הקלאש). הרבה בזכות אנדי סאמרס, שהוא גיטריסט מצוין ומאוד ייחודי, והמתופף סטיוארט קופלנד, שהוא חתיכת מתופף אדיר. סטינג עצבן אותי במשך כל קריירת הסולו שלו, החל מהשיר הסופר מעצבן הזה english man in new york וכלה בshape of my heart, הרומן שלו עם פופ מתקתק ונדוש ומוסיקת עולם משעממת גרם לי לרצות לשבור משהו, אבל עם הפוליס השילוב בין הרגאיי לפאנק ורוקנרול (לפחות בהתחלה, גם את השיר every breath you take אני לא אוהב), נתן ללהקה מימד אחר משאר הלהקות שהיו קיימות באותה תקופה, והם כתבו שירים ממש ממש טובים, עם ריפים מצוינים של סאמרס, שהתחלתי לחבב במיוחד, ואני צריך כבר לקרוא את הכתבה עליו בגיטר וורלד החדש. אגב, מצאתי את עצמי אתמול נכנס לאמאזון ורוכש את הבוקס-סט של פייפר (הגרסה המשולשת), ואני עכשיו מוצא את עצמי יושב בתזזיתיות ולא מסוגל לחכות.

Paranoid Eyes

New member
Camel- The Snow Goose

בחודשיים האחרונים.. ו Mirage מוסיקה זה אף פעם לא פאסה:)

קיץ!

המוזיקה הכי טובה לקיץ זה שירים קלילים כיפים שמחים שלא צריך להשקיע בהם יותר מידי מחשבה, או בקיצור- ARCTIC MONKEYS. אני בטח לא מחדש הרבה אבל גם האלבום החדש שלהם מצויין. הוא פחות ילדותי וטיפשי והרבה יותר מורכב מהראשון אבל הוא עדיין כיפי תמיד. באותו קו יש גם את יוני בלוך שהייתי בהופעה שלו והוא מופיע מעולה (התגובה הכי נפוצה עליו זה- איזה חמוד) עוד- izabo להקה ישראלית מצויינת עם נגיעות עממיות, או ערביות או אין לי מושג מה זה אבל זה טוב.

oneman2

New member
זה החופש האחרון שלי איתכם

עם השרב הראשון אני אעלם (לצנחנים, או נח"ל, אולי בכלל קורס טיס...) בעצם, בכלל יש לי עוד שנה שלמה של לימודים. אבל בנתיים, חוץ מההכנות ל"חג מחזור" (יש פה קיבוצניקים?) אני בעיקר חי על Harvest של ניל יאנג, האלבומים השונים של קאמל (בעיקר "אווז השלג" ו"גמל"), מדי פעם חוטא בקצת "פייפר" או בוב מארלי. חוץ מזה, התחלתי לקרוא את הארי פוטר החדש, הגעתי בנתיים לאמצע. לא משהו.

oneman2

New member
לנח"ל

כי אין חטיבה אחרת שבה הקומונר שלך מלפני 3 שנים נהיה המ"פ שלך

wish i was here

New member
או גולני

כי אין חטיבה אחרת שבה לאחותך בגן יש כישורים מתמטיים יותר טובים מאלה של המג"ד שלך :p

wish i was here

New member
האמת שעכשיו

אחרי שראיתי כתבה על גולני 51 והקרב על בינת ג'בייל בחדשות-אני מתחרט שאמרתי את זה..

afon

New member
זה לא נוגד

לא צריך להיות חכם בשביל להילחם טוב. אך ורק נח"ל.

wish i was here

New member
לא מסכים איתך

עיין ערך:יחידות מובחרות...צריך חוכמה כדי לבצע מבצעים כמו שלהם.

afon

New member
עיין ערך לוחמים ביחידות מובחרות

גם ביחידות האלו יש מספיק לוחמים שחוכמה זו לא המעלה הראשונה שלהם. צריך סוג מסוים של חוכמה והבנה כדאי לבצע את את המשימות (ואז זה לרוב ברמת הקצין ומעלה) מה שכן אתה צודק, בהחלט יש יותר אנשים איכותיים ביחדות האלו, אבל זה מהסיבה הפשוטה שהן יכולות לברור לעצמן את מי הן יקבלו.

afon

New member
איכותי בערבון מוגבל

איכותי על פי ההגדרות של הצבא (קב"א, דפ"ר וכושר)

למעלה