אז מה עושה לכם את הקיץ?

wish i was here

New member
טיפה יותר מסובך.

דפ"ר+צד"כ+סימול עברית+צה"ר=קב"א ולגבי הכושר-בזמן הגיבושים החשיבות של הכושר היא בינונית מינוס-החשיבות של הכושר הגופני באה יותר לידי ביטוי במסלול עצמו.

oneman2

New member
או צנחנים

כי אין חטיבה אחרת שבה יש לך עוד שני כיסים מקדימה!

mosh_the_ant

New member
אל הנחל-אל אכזר

מחלקת משק הכי טוב. מדי ב' בקיבוץ והפז"ם דופק ובמילה אחת - שוודיות זה לא מיתוס. (ולצערי גם רוסיות שעירות זה לא .)

Anuerysm

New member
מוזיקה זה פאסה

דייויד פינצ'ר והאחים כהן זה לא

avki

New member
דייויד פינצ'ר והאחים כהן זה פאסה.

פיטר מוליאנו וBioware - זה לא!

TAZ!

New member
משהו אחר אבל שונה. ../images/Emo13.gif

קרן אן. כותבת-זמרת-מלחינה-מפיקה-(וגם מנגנת) מוכשרת בטרוף, פשוט מדהימה. יש לי כבר שלושה אלבומים שלה, כולל החדש. האחרון שקניתי הוא "Not Going Anywhere" והוא פשוט לא מפסיק להתנגן אצלי. מומלץ בחום! (חוץ מזה - היא משלנו).

למען האמת,

אני מכיר רק את שיר הנושא של האלבום הזה, כי גלגל"צ לא מפסיקים לפמפמם אותו (כמו שהם עושים לכל שיר טוב שהם מגלים - עד שהם מצליחים להמאיס אותו כליל) - אבל בחיי שזה מסוג השירים ששווה לקנות אלבום בשבילם גם אם אינך מכיר בכלל את האומן, רק כדי לנסות. רשמתי לי בצד את ההמלצה שלך.

aviechoes

New member
למה אלבומים-תקליטים יותר שווה ..

אומנם אני בן 16 אבל אני שומע תקליטים (כן כן) אז על הפטיפון מתנגנים בחופש התקליטים the snow goose mirage של קאמל in the court of the crimson king -king crimson close to the edge-yes meddle-pink floyd atom heart mother pink floyd דארק סייד החומה אנימלס וויש יו מתנגנים כהרגל יומיומי ומשהו ישראלי לא חדש דווקה לא תקליט מתנגן אצלי זה הזבובים (מאור כהן פיטר רוט ועוד רבים וטובים) מומלץ וטיפה גם ג'טרו טאל (לקראת ההופעה).

oribarak

New member
אהוד בנאייייייי

קניתי את האלבום הופעה חיה שלו, וגם את האלבום "ענה לי", ואני חייב לציין שהוא האומן הישראלי שהכי קנה אותי, במילים מעולות ובלחנים מגניבים, עיבוד ישראלי נטו, רוקנרול מזרחי משהו, אני פשוט אוהב את זה, הפשטוות, היופי, והחינניות והכריזמה שהוא מעביר בקול שלו מומלץ מאוד

קנה את "אהוד בנאי והפליטים", "קרוב" ו"עוד מעט

".. לדעתי הרבה יותר טובים מענה לי... בכלל, הוא בין האומנים הישראלים האהובים עליי ביותר.. פשוט מדהים

גם בעיניי

אחד האמנים המקוריים והטובים ביותר שקמו בארץ. כל האלבומים שלו מומלצים ביותר.

MilkShack

New member
מאזין לכל הלהקות הרגילות

לדזפ, הפלויד... יש קצת יותר דילן בכל מקרה חופש משעמם ואני מת לחזור ללימודים ולראות אנשים (גם יש בצפר חדש אז בכלל התרגשות וכאלה)

microbe15

New member
לאו דווקא כי קיץ, סתם כי גיליתי אותם רק עכשיו

שומע הרבה את ה-Traveling Wilburys, רולינג סטונס, ג'ון מאייר, Allman Brothers Band ו-Porcupine Tree.

amy winehouse

היא הדבר הכי מרענן שיצא לי לשמוע במוזיקה השנה. האלבום השני שלה, back to black, הוא בעיני אלבום השנה (למרות שהוא יצא באנגליה באוקטובר 2006, היא קיבלה את הפרסום במרץ השנה). ווינהאוס, זמרת יהודיה-לבנה, עם קול של שחורה (מזכירה טיפה את לורין היל), כולה בת 23, עם אלבום כל כך מרגש, מרענן ושונה... אני ממליץ בחום לכולם...

למעלה