אז מה עשיתן בחופשת הלידה שלכן?

להפגש צריך

אבל מאז שאמרתי את זה בקול רם זה רק השתפר אז אני ממשיכה
- נהיה לו סדר יום! אחה"צ עם שלושתם כבר לא כזה כאוטי

yoyo10

New member
המצגדם שלך מצייג גם כלפיי

ושלי בדיוק חצי משלך
חופשת לידה ופרודוקטביות אלה 2 מילים מקבילות שמעולם לא נפגשות

foofoo77

New member
אני התרוצצתי המון

חברות, נסעתי לבת דודתי , נסעתי לאחותי היה מאוד כיף בחופשת הלידה הראשונה שלי.
הלכתי איתו לעיסוי תינוקות ואחר כך לעוד פעילויות.
המון הסתובבנו בקניון שבעת הכוכבים
שיעורי שחיה.

diklar22

New member
עכשיו אני בשלישית וכל אחת שונה מהקודמת

בראשונה הייתי קצת בהלם אז לא ממש עשיתי דברים בבית נגיד.. אבל הלכתי למעל אמהות ולחוג שחייה עם התינוק.
בשניה ההלם עבר והצלחתי לעשות יותר ממה שחשבי לפני וגם הלכתי עם הקטנה ליוגה ושחייה.

ועכשיו בחופשה השלישית אני כמעט לא חופשת או נחה,אבל בעיקר בגלל שכל יום מהשעה אחת שני הגדולים בבית אז אני מכינה אוכל לצהריים, מסדרת את הבית יושבת עם הגדול לשיעורים וכו'. אבל כן מטיילת, הולכת לקבוצת אמהות (לא כל שבוע) ומתכננת עוד חודשיים חוג לשחיית תינוקות שזה מאסט בעיניי.
מרגיש ככה שאני מנצלת כל שניה.

בעיקר הנקתי בבתי קפה

וביליתי עם דפנה, שהצילה את שפיותי.
מעולם לא חשבתי שאני אמורה להיות פרודוקטיבית בחופשת לידה.
הילדה ישנה, אוכלת, ובריאה? האמא שפויה ומחלימה? מבחינתי המטרות הושגו בהצלחה.
נדמה לי שקראתי יותר מהרגיל, כי הצלחתי להחזיק ספר ביד תוך כדי הנקה. להקליד לא ממש הצלחתי.

kaparu

New member
כל יום משהו אחר...

אבל השגרה כוללת התעוררות מוקדמת יחסית (6:15), בשביל להקדיש קצת זמן למרגוע - כולל התארגנות הבוקר של המרגוע.
ארגון של הבית.
אח"כ מקלחת - לבוש-איפור בשבילי
מקלחת לילד הקשת - לבוש - החלפת חיתול (כי כידוע הכי כייף לעשות קקי שנייה אחרי שאמא שמה לי חיתול נקי...).
ואז יציאה מהבית ל:
קפה לבד / עם חברה, טיול בשכונה / קניות בסופר / קניון / סידורים שונים...

לא יודעת כמה זה "פרודוקטיבי", אבל זה מהנה. ועובר מהר מדי.

yoyo10

New member
תלוי איזה מהן

בילד הראשון הוא היה סופר נוח אפשר לי ימים שלמים מחוץ בית הכרת חברות חדשות מפגשי אמהות
עם השניה היה לי עד אחר הצהרים שאז הגדול חזר היו הרבה מפגשי אמהות שחלקן סבב ב' שהכרתי הסבב הראשון
עם השלישית זה סיפור אחר תינוקת שבוכה המון אי אפשר לנסוע איתה אחים גדולים שהיו בבית משעות הצהרים המוקדמות האמת חיכיתי שהם יבוא לדבר עם משהו להסיח את דעתי מהטיפול בקטנה שהייתה תינוקת מאוד מאוד מאוד לא רגוע זה היה סיוט מה גם שלא הייתה לי עבודה לחזור עליה ניסיתי להקים עסק שלא הצליח
אצלי כל חופשת לידה זה בסביבות שנה לא כמה חודשים

בחופשת לידה הקודמת למדתי

הייתי לוקחת אותה איתי לשעורים ועושה עבודות בבית כשהיא ברקע.
זוכרת מפגש תגבור אחד שנתנו לנו ביום הכי סוער בחורף, אני היחידה שהגעתי איתה. אפילו המורה איחרה. לפחות יצא לי שעור פרטי.
כשהגשתי את הגמר היא כבר היתה בין 3-4 חודשים שזה בדיוק הזמן שכבר היא פחות ישנה ויותר מתחילה לבקש תשומת לב כך שזה יצא בול.
בהגשה שלי היא עברה מיד ליד אצל התלמידים.

למעלה