אז מה קוראים עכשיו ?

sagiberg

New member
אז מה קוראים עכשיו ?../images/Emo6.gif

סיימתי כרגע פעם נוספת את הממלכה של קנסקי ולקקתי את השפתיים, ובנוסף, ואני ממליצה בחום, אני שקועה בכל ערב בספר "ילדים גדולים" של יהודה אטלס. הקריאה על חייהם של סופרי ילדים אהובים ומוכרים מרתקת ומאלפת

The Mad Hatter

New member
אוסף אגדות של אוסקר וויילד..

ממש לא ידעתי ש"הענק האנוכי" מסתיים ככה. והיו עוד כמה אגדות שאני לא חושבת שהייתי נותנת לילדים לקרא, כמו "הדיג ונשמתו" ו..כמעט כל האגדות שם, בעצם. קראתי גם את "כפר אשמדים" שקניתי לאח שלי (פעם שניה) וזה פשוט ספר יפה. נדמה לי שכתבו פה לפני מלא זמן שיש לו המשך באנגלית, לא? אז אם מישהו קורא את זה ויודע-איך קוראים לו? * ועכשיו אני עם "וילסון ראש כרוב" של מארק טווין ו"פרנהייט 451" של יי ברדבורי ועדיין לא התחלתי אף אחד מהם (רק עכשיו הסתיימו סופסוף הבגרויות..).

יש לי את האוסף הזה... ../images/Emo57.gif

אבל קראתי רק את האגדה הראשונה בינתיים. זה היה ממש יפה
אמרתי לך שכפר אשמדים טוב. אבל נכון שהסוף ממש מעצבן? להמשך קוראים Return to Groosham Grange (או The Unholy Grail) והוא מאוד לא מצא חן בעיני.

The Mad Hatter

New member
לא? חבל..

דווקא נורא רציתי לקרא את ההמשך. היה לזה פוטנציאל כסדרה. אבל אם אני אמצא את זה במחיר סביר, אני חושבת שאני אקנה (והסוף דווקא היה די במקום). וקובץ האגדות באמת יפה, אבל היה קצת מטריד. מה היתה האגדה הראשונה? על הנסיך שלא רצה ללבוש בגדי מלכות בגלל העניים או משהו דומה, נכון? איפה קנית את הספר? חיפשתי אותו בשבוע הספר ולא מצאתי..P:

farseer

New member
ההמשך דווקא בסדר...

קצת מוזר, סוף חלש, אבל בעיקרון - כדאי לקרוא (גם אם היו אומרים לי שהספר לא מדהים, הייתי קוראת). בעיקרון, אם תנסי להתעלם ממסרים חינוכיים מעצבנים ומפואנטה לא מפתיעה, תגלי שהספר די מהנה. אגב, "פרנהייט" זה פשוט ספר טוב.

רציתי להוסיף בקשר לאוסף האגדות של

אוסקר ווילד. יצאו לאור סדרות נהדרות בהוצאת "תמוז", של מחזות שייקספיר לילדים ונוער, של סיפוריו של רודיארד קיפלינג לילדים ונוער ושל אגדות אוסקר ווילד לילדים ונוער. זה בא בפורמט קטן וחמוד, כיף לקריאה, עונג צרוף.

היום אסיים את "ג'יין אייר"..

..עובדה מעציבה למדי, שכן אהבתי את הספר, בניגוד לאנשים אחרים.
החל ממחר - "הסיפור שאינו נגמר". (הקיץ הזה עומד בסימן השלמת פערים תרבותיים..)

ולא סתם השלמת פערים

אלא דברים משובחים ומצויינים.שני הספרים שציינת מאוד מאוד שונים זה מזה -(למרות שבשניהם הבסיס הוא מצוקה קשה) אבל שניהם איכותיים ומרתקים-תבלי בנעימים!

Britush

New member
"הסיפור שאינו נגמר" זה טוב. ../images/Emo45.gif

גל, אני מקווה שתעמדי בדבריך ותקראי אותו, ולא משהו אחר. *הבעה מאיימת* (כבר חצי שנה אני מנסה לשכנע אותה לקרוא אותו, ועכשיו היא מחליטה לקרוא את "אנקת גבהים"!
)

farseer

New member
יותר מדי...

אני אמורה להתחיל את הספר השני ב- Alvin Maker של קארד. הראשון היה חמוד מאוד, אבל יש לי חששות בקשר לשני בגלל הביקורות הלא נלהבות במיוחד. אז אני רוצה להשיג קודם את השלישי, רק בשביל להיות בטוחה שאחרי הספר השני, ככל הנראה הפחות טוב, יהיה שיפור. מלבד זאת, יש לי את "זאבי הקאלה" של סטיבן קינג, הספר החמישי בסדרת המגדל האפל. זה לא הספר הכי טוב, אבל הוא נחמד. אני חושבת שהרביעי בסדרה תמיד ישאר האהוב עלי. ועכשיו יצא תרגום חדש של מקושנסקי, "איגרת מעולם אחר", שנקנה על ידי אחותי הקטנה (היא לא סיימה את "השד מכיתה ז'", דבר שהפתיע אותי מאוד. אני עדיין נהנית ממנו בכל קריאה מחודשת) ואני מתכוונת לקפוץ עליו ברגע בו אסיים את השניים הראשונים.

sagiberg

New member
תנסי לתת לה את שניים שגנבו את

ה
- בני בן האחת עשרה התלהב מאוד

farseer

New member
אף על פי שכל ספרי מקושנסקי

נהדרים, אני עדיין בדעה ש - "השד מכיתה ז'" הוא הטוב ביותר. הוא היה רציני יותר, ומצחיק. למרות שכשהייתי בסביבות גיל 12 קראתי את "מסע בסימן כלב", שעד היום מעל חיוך על פני. בכל מקרה, כבר דחפתי ל את "בן הערובה" אחרי שהיא התאהבה ב - "אליפים". לפחות את זה היא קוראת.

ממממממ.... אין לי מושג... ../images/Emo57.gif

סיימתי שלשום את "פרשת ג'יין אייר" (ממש ממש אהבתי. מומלץ), ואתמול סיימתי את The Worset Witch (היתה סדרת טלוויזיה על זה לפני ארבע או חמש שנים בערוץ 2. מאוד אהבתי אותה, אגב. הספר חמוד מאוד גמכן, אבל קצר וקצת אנמי. יש לי עוד אחד מהסדרה, נקווה שיהיה טוב יותר. הוא עבה יותר, בכל מקרה). עכשיו אני מתלבטת. יש לי המון ספרים אבל אני לא יודעת מה מהם לקרוא. אני חושבת שאני אתחיל את The Muddle Earth שזו מין פארודיה על ספרי פנטזיה.... התחלתי אותו כבר ונטשתי קצת. עכשיו אני אמשיך!

shv2004g

New member
הממלכה של קנסקי... ספר מקסים!

אני בקרוב אקרא קריאת ריענון את "שרה גיבורת ניל"י" של דבורה עומר...

1אריאדנה

New member
היום אסיים את "העמדה" שהפך

לאחד מהספרים האהובים עלי של סטיבן קינג, למרות שבניגוד לשאר הספרים שלו קשה לקרוא אותו בנשימה אחת. נראה לי שאח"כ אני אתחיל לקרוא את המשחק של אנדר. המון אנשים ממליצים עליו

אני מתה על סטיבן קינג

למרות שבדרך כלל אני לא נרדמת אחרי שאני קוראת את הספרים שלו. אני ממליצה על "שק של עצמות" שלו, ספר ממש מקסים, הכי טוב שלו שקראתי.

למעלה