אז מה קוראים עכשיו ?

מיה בת 14

New member
../images/Emo63.gifהסיפור שאינו נגמר ספר מהממם

ספר מגניפיקו ביותר! ממליצה בחום!!

אני קוראת עכשיו

את "הכל מואר"-בהתחלה הייתי קצת מסוייגת ועכשיו אני מרותקת. זה ספר נורא מיוחד ויוצא דופן.מישהו קרא? מעבר לזה,לצערי,אני עמוק בחומר מהלימודים...אבל גם זה יעבור.

sagiberg

New member
תני טיפ- על מה הספר ?../images/Emo8.gif

ודי עם הלימודים- מתי מתחיל כבר החופש ?

קשה להסביר על מה

הוא אבל אנסה:על הכריכה הוא הוגדר כמעין 3 בסירה אחת (במיוחד בשבילך,שגיאברג)אבל אני לא מסכימה להגדרה. יש שם סיפור מסגרת על יהודי אמריקאי שנוסע למסע שורשים באוקראינה עם "מתורגמן",סבא עיוור כנהג וכלבה משוגעת. חלק זה סיפור המסע שלהם שכותב האוקראיני הצעיר בעברית שהיא תרגום לאנגלית מוזרה ומצחיקה עם שיבושי לשון,שימוש מוזר בביטויים וסגנון שמעולם לא קראתי כמוהו(חלק ממש מצחיק). חוצמיזה,יש את הסיפור הכביכול הסטורי שכתוב ע"י האמריקאי ושם הסגנון אחר לחלוטין,החלק הזה קצת מזכיר לי את הסגנון של מאיר שליו.זהו-בעצמי עוד לא גמרתי-אדווח אחרי למרות שזה לחלוטין ספר למבוגרים... ובקשר לחופש-בקרוב... עוד שבוע מבחן בסטטיסטיקה שאני שונאת ומוכרחה(לומדת חינוך...) ואח"כ רק עבודות ואויר!

RainDrop

New member
חולית.../images/Emo80.gif

של פרנק הרברט, כמובן. המת היא שאני די בהתחלה, ואני לא ממש מתחברת. יותר מדי מושגים חדשים כל הזמן, וזה מאט ומסרבל את הקריאה
. אבל זה בטח ישתפר בהמשך, אם כל כך הרבה אנשים אהבו את הספר. אחריו אני מתכוונת לקרוא את "צופן דה וינצ'י" של דן בראון, שקניתי עם אמי בשבוע הספר (המוכר המליץ מאוד וזה היה ב- 20 שקל, אז קנינו). מישהו קרא?

sagiberg

New member
חולית זכור לי כספר מצויין../images/Emo39.gif,צופן

דה וינצ'י הוא ספר מרתק בגלל האינפורמציה אבל יש פגמים בעלילה הבלשית. בכל אופן, אני חושבת ששווה.

farseer

New member
הו, חולית

ספר מד"ב נהדר. הרבה פוליטיקה, למרות שאחד הדברים שהכי אהבתי היה תיאור העם שהתפתח במדבר, ההתנהגות שלו. בכלל, קצת קשה להיכנס, אבל הוא שווה כל רגע.

למעלה