לא בדיוק אבל בערך, בים בם בום.
כן, בעקרון היום היו תעודות וכל השיט, אבל יש עוד בגרות בהיסטוריה [שאני בספק אם אני עוברת] ב-26, ככה שבשבילי החופש רחוק. מ-ה גם שהוּרַדתי ל-4 יח"ל במתמטיקה, ונתנו לנו איזו עבודת קיץ מסריחה, וחוץ מגאומטריה [שהמוזרים למדו רק תלס, כשאנחנו חרשנו השנה על דמיון ופרופורציות וכל הגועל], יש שם משהו שנקרא...אנליזה נראה לי, ואלגברה שלהם מוזרה, ו..אוף, זה הוריס לי את החופש, להתחיל למצוא מישהו שילמד אותי את זה, ואין לי מושג מאיפה אני משיגה כזה דבר. וחוץ מזה, קיבלנו לקרוא את התפסן בשדה השיפון בחופש. תודה לכם. ספר שמן. בחופש. בני זונות. ובנוסף, קיבלתי 16 בצילום כי לא הגשתי עבודה. מניאק מטומטם. אני כל כך שונאת אותו. הוא פלוץ שכזה שמקריח ומגדל פאות לחיים שחורות כאלה, ומעין נקודה שחושבת שהיא זקן, בגומה של הסנטר והוא אוחז בכרס גדולה למדי, ונשמע מצונן תמידית. האיש לא כיפי. ו..נו. שמעו צרות של עשירים: החופש קצר ומלאכה מרובה. יש מחנה קיץ של הצופים, ולא מתחשק לי ללכת השנה, כי לא הייתי כל השנה כמעט בצופים. א-ב-ל זו השנה האחרונה עם רומי ועומר, השמיניסטים החמודים שאיתי בועדה בשבט, ו..מה, לא לבלות איתם זמן איכות? חוץ מזה, אם אני לא אצא למחנה, כנראה שאני אטוס..3 פעמים החופש, שיא חדש לעצמי. -טיסה אחת לתאילנד, הנסיעה השנתית. מישהו צריך טבעת עם אבן יפה? או איזה צמיד חוטים יפה? או לונגי לים? [טובדישקט] -טיסה לניו יורק, כי לטייסים [אבא] אסור להביא דברים שהשווי שלהם עולה על 20 דולר, בטיסה. ו..הוא קנה לי את האינטווס3, שזה טאבלט שמתחבר למחשב עם עט אלחוטי ואני אוכל לצייר איתו במחשב, ויהיה לי כיף ביותר, בקיצור, צריך שמישהו יטוס איתו להביא את הטאבלט. ואני די שונאת את ניו יורק, וזה המון שעות טיסה...בע. טוב, בכל זאת, הטאבלט צריך אותי. -טיסה להונגריה, לבקר את אחשלי בדירה שלו שם, ואני פשוט חייבת לראות את היד החנוטה ההיא שהוא סיפר לי עליה...יש בתוך כניסה ליד הבית שלו יד חנוטה של איש בשם אישטבן, שהיה איזה כומר או משהו. ושמים כסף באיפה שהיד נמצאת, וזוהר עליה אור כזה. נו, אני חייבת לראות.