כן ואתה לא מקיים הבטחות הכל בגללך
פ פIלי New member 25/6/05 #25 כן נו הכל בגללי אני גם אמור לזכור שיש לנו שיעורי מתמתיקה? פעם הבאה תקבעי שיעור. ואני עמוס בשבועות הקרובים, אז כדאי להזמין מקום כמה שיותר מוקדם .
כן נו הכל בגללי אני גם אמור לזכור שיש לנו שיעורי מתמתיקה? פעם הבאה תקבעי שיעור. ואני עמוס בשבועות הקרובים, אז כדאי להזמין מקום כמה שיותר מוקדם .
G greeneye New member 21/6/05 #11 אגב, גל, מה עם אירוח תפוזי של טל? [והפעם בפורום שלנו, ולא בפורום ביפ, כמו שאיל היה ]
פ פIלי New member 24/6/05 #22 ---> בגרות בהיסטוריה עוד כמה ימים (28.6) מועד ב' מתמתיקה (006) שבועיים אחר כך (14.7) ו.. טיסה לאמסטרדם יום אחר כך (15.7) חוזר ב 24.7, אבל אל תצפו שאני יזכור אותכם.
---> בגרות בהיסטוריה עוד כמה ימים (28.6) מועד ב' מתמתיקה (006) שבועיים אחר כך (14.7) ו.. טיסה לאמסטרדם יום אחר כך (15.7) חוזר ב 24.7, אבל אל תצפו שאני יזכור אותכם.
K kfm New member 30/6/05 #28 כן יובל, למה אתה רומז? ובאשר לך מר פולי היקר, אם אתה לא תזכור אותי כשתחזור, תשכח מלבקש 10 שקלים לבאר שבע. ואתה תצטרך אותם. תאמין לי. ככה זה כשמתעינינים בצמחי מרפא הולנדיים..
כן יובל, למה אתה רומז? ובאשר לך מר פולי היקר, אם אתה לא תזכור אותי כשתחזור, תשכח מלבקש 10 שקלים לבאר שבע. ואתה תצטרך אותם. תאמין לי. ככה זה כשמתעינינים בצמחי מרפא הולנדיים..