אז מה שיחקתם השבוע? רשמים מUncharted 4 בבקשה.

בעיקר SF5 ברשת, וגם קצת קרבות עם מיישר מהפורום.

מיישר קנה SF5 אז שיחקנו קצת אתמול היה נחמד חוץ מזה שניסיתי לשחק עם ריו נגדו נזכרתי כמה אני לעולם לא אדע לשחק עם ריו
זה היה כל כך מביך לצפייה בחיי.

בסרטון שמתי קרב שלי עם איזו צרפתיה תותחית שמשחקת את מיקה, בוא נגיד ככה עשתה לי בציפר רוב הזמן אבל אהבתי את הקרב מולה והתאוששתי בזמן.

יש לי זמן עד יום שלישי לסיים את Life is strange לפני שUncharted 4.
(כן, אני אספיק )

כאילו אלא אם כן מיישר ירצה לשחק SF5 (או מישהו אחר) ואז אין סיכוי חחח.

amithas190

New member
אני מסיים את mgs v השבוע

נשארו לי המשימות האחרונות ועוד כמה נשקים שאני רוצה לפתוח.
&nbsp
מחכה בדואר לwolf among us

meishar84

New member
במשחקים מולך הבנתי שהדמות שהכי מתאימה לי היא Nash

ולא Ryu או Ken שאלה הדמויות הקבועות שלו.
&nbsp
מאוד אהבתי אותו וקל לשלוט בו עם דואל שוק ולא שלט בתצורת 6 כפתורים ששם זה ריו או קן.
&nbsp
ואל תדאג, אני אהרוס לך את התוכניות על Life is strange

שיחקת ממש טוב עם נאש.

זו היתה הנקודה שהתחלתי להילחץ
. לאט לאט אתה תראה איך שריר הסטריט פייטר שלך חוזר לעצמו ואתה תראה שאתה תהיה הרבה יותר טוב בSF5 ממה שהיית בSF4.
(גם אני יותר טוב ב5 ממה שהייתי ב4)

אני יכול לתת לך טיפ שלמדתי בדרך הקשה. תמיד תשתמש במד הv skill שלך בכל סיבוב, כי הוא מתאפס בין קרב לקרב אז אין טעם "לשמור אותו"
ורוב הזמן הוא יכול להביא לך מהפכים דרמטים בקרב וניצחונות דרמטים.
אני למדתי את זה בדרך הקשה עם מעל 300 הפסדים חחחח.
הכי חשוב אל תפרוש, היה כייף!.

meishar84

New member
הפרישה שלי תגיע בשחרור של BF1

עד אז אני לא רואה שום משחק חדש נכנס לחיים שלי, למעט RDR2 ואולי אנצ'רטד 4.
מניסיון עבר, Nash וGuile אמורים להיות פלוס מינוס זהים, רק שב5 גייל באמת מעפן.

לא מעפן
אם אתה Daigo Umehara

בסרטון ששמתי אלוף העולם בSF משחק את גייל בSF5 מול ריו :) אבל איפה בני תמותה כמונו ואיפה דאייגו חחחח.

בסרטון השני, שני אלופי עולם מקוריאה, אחד משחק את נאש מלחיץ אש בטח שביידים כאלו

בנוגע לBF1 הייתי שמח לשחק איתך גם בזה, אבל אני כזה גרוע בשוטרים ברשת
אני פשוט יודע שאני אגרום לכל הצוות שלי להפסיד ולא בא לי להרוס לכולם את המשחק חחח.

אולי אם יש לך צוות שאתה משחק איתם ולא יהיה איכפת לכם אשמח להצטרף לפעמים.

בבקשה :). זה רלוונטי לנו במיוחד כי זה נאש נגד קאמי.

ושני השחקנים הטובים שיצאו אי פעם מקוריאה בסטריט פייטר.
הקרב הזה הוא לפני שהמשחק יצא, אז היום הם משחקים עוד יותר טוב מזה אבל רציתי בכוונה קרב שלהם של נאש מול קאמי.

אם תצפה מInfiltration עושה עם נאש כיום, זה לא יאמן, הוא אמן.

מישהו 2

New member
Uncharted 4

אני לא רוצה להרחיב על שום דבר. אבל למען הסר דאגה מליבכם, המשחק מדהים מהשנייה הראשונה שעושים new game.
זה אותו המשחק המוכר והאהוב שמשופר עוד יותר מכל בחינה מהמשחקים הקודמים ועם כמה תוספות קטנות למשחקיות שעושות הבדל עצום בהנאה ממנו.
&nbsp
ממה ששיחקתי בינתיים, הסיפור סוחף ומעניין... אני מרגיש כאילו אני משחק בסרט, וזה לא הבולשיט של משחקים כמו until dawn או heavy rain (כבודם במקומם מונח) המשחק הזה עושה את הבלתי אפשרי ומצליח להעביר לך את מלוא תחושת הגיימפליי הטהור שהיית מצפה ממשחק אקשן הרפתקה ועדיין לשמור על רמת הפקה של סרט הוליוודי מטורף.
&nbsp
זה היה נכון גם למשחקים הקודמים בסדרה, אבל אנצ'רטד 4 פשוט עולה עליהם בכל צורה עד הפרטים הקטנים, אתם תשלטו בו באופן מלא בזמן שתוך כדי הסביבה והאנימציות של כל הדמויות מגיבות בצורה הכי ריאליסטית שהרגשתי אי פעם במשחק.
&nbsp
אם אתם תחת מחסה ויורים עליכם בפינה דרייק ינוע וירחיק את הרגל שלו בצורה מצחיקה מהאזור שבו פוגעים הקליעים וזה נכון לעוד כל כך הרבה דברים במשחק שיגרמו לכם להאמין שאתם משחקים דמות חיה , נושמת ואינטלגנטית במיוחד. דרייק יניע את הגוף , יכופף את הראש ויגיב לפיצוצים ורימונים התגובות נראות כל כך מדויקות ונכונות , אתם פשוט תכנסו לזה ותזרמו כאילו אתם בסרט.
&nbsp
הלך המשחק הוא כמו שהתרגלנו - מערכת הקרב די גנרית אבל כיפית, סצנות טיפוס, סצנות ירי, סצנות חידות הכול מלווה כמובן תוך כדי בעלילה ובטקסטים של הדמויות ככה שזה מצליח לשמור על רענון וזרימה, כל צעד שתעשו וכל פינה שתגיעו אליה ירגישו מעט חדשים מהקודמים , מסתירים מאחוריהם איזה משחק מילים משעשע או התייחסות למשחקים הקודמים וכו'..
המשחק היה שווה את הזמן שחיכינו לו לדעתי, ופשוט כיף לראות שוב את כל החבורה, במיוחד מי ששיחק בכל המשחקים הקודמים וכבר פיתח חיבה אמיתית לדמויות.
&nbsp
ולא צריך להוסיף דבר על הגרפיקה, היא נראית כמו המקסימום שה- PS4 יכול לתת מעצמו, זה לא הסרטון המוגזם מתערוכת ה- E3 שראינו אותו בפעם הראשונה... אבל מעניין אותי לראות איך תראה הגרסה שלו המשופרת שלו על ה- PS4K.
&nbsp
ביצועים - הוא רץ לי יחסית חלק היו פה ושם ממש בקטנה ירידות FPS, לא משהו שצריך להטריד אתכם
&nbsp

evilplate

New member
נשמע מעולה

אחלה רשמים.
&nbsp
ואל תשכח שהסרטון המקורי ההוא היה סצנת מעבר, אי אפשר להשוות בין גיימפליי לסרטוני מעבר, תשווה בין סרטוני המעבר לבין הסרטון ההוא, כבר ממה שראיתי ברגעים היפים של הסרטוני מעבר הוא נראה קרוב מאוד.

מישהו 2

New member
כן, עוד לא הגעתי לסצנת המעבר הזאת

אם היא קיימת במשחק , ברגע שאני אגיע אליה אני אכתוב כאן עד כמה היא קרובה למה שראינו.
אבל בהחלט סצנות המעבר מדהימות והגבול בינהם לגיימפלי מטושטש בצורה מאוד טובה, ככה שאתם לא באמת תדעו מתי אפשר רגע לנשום ולהניח את השלט בצד

evilplate

New member
עד אנצ׳רטד 4 משחק ב LiS

אני חושב שיש סיכוי טוב שזה יהיה המשחק האהוב עלי בסגנון הזה, אני לא רוצה לפרט יותר מדי, זה לא שהוא כל כך דרמטי (עד כמה שזה נשמע מוזר כשמדברים על נערה ששולטת בזמן) עם מלא טוויסטים והתרחשויות, יש עלילת מסתורין ברקע ואולי זה גם יתפתח למקומות מאוד דרמטיים אבל זה בעיקר הדמויות, האווירה, העולם, יש במשחק הזה כל כך הרבה לב ונשמה, הוא מצליח לגעת בי יותר מכל משחק אחר בז׳אנר הזה.
&nbsp
גם המכניקה של הזמן מגניבה, כאילו זו אשכרה מכניקה אמיתית שאפשר להשתמש בה חופשי, לא משהו שמרגיש מתוסרט ושאתה משתמש בו רק ברגעי מפתח שהמשחק נותן לך.
&nbsp
ברור לי שזה לא ידבר אל כולם, זה לא איזה אנצ׳רטד שאני יכול להמליץ עליו לכל אחד כי זה הכי מיינסטרים שיש כמו להמליץ על סרט הוליוודי, אולי אחרים ישתעממו מזה, אבל אני ממש אהבתי.

amithas190

New member
אני אישית מתתי משעמום כבר בהתחלה בבית ספר ועזבתי את הדמו

evilplate

New member
חחח כמו שאמרתי ברור לי שזה לא לכל אחד

לכן לא המלצתי עליו אוטומטית כמו שאני יכול להמליץ על משחקים אחרים שאני בטוח שכולם יאהבו :)

יופי שאהבת! יהיה לנו דיון מעניין עליו שאסיים :) שיחקת בזאב??

אני כל כך חיכיתי לשמוע בזמנו מה חשבת על הזאב שיחקת בו כבר? אני מסכים שLIS העלה את הרף בצורה מטורפת בגלל שסקוור לקחו את הפוטנציאל של משחקי סטייל TT ומימשו אותו הכי חזק שאפשר.

אבל חייב לדעת מה חשבת על הזאב.

evilplate

New member
יש לי אותו אבל עוד לא שיחקתי בו

ש לי פחות או יותר את כל משחקי טיילטייל, גם הפחות טובים שבהם קניתי כי נמכרו במחיר זנות.

שיחקתי וסיימתי את 2 העונות של המתים המהלכים וסיימתי את משחקי הכס עונה 1 (כן ברור לי שהוא נקטל בביקורות, די בצדק, אבל אני אוהב את סדרת הטלוויזיה וכמי שאוהב את הסדרה הוצאתי ממנו הנאה במחיר המגוחך שעלה לי, לא מגיע לטייטייל יותר על רמת ההפקה הירודה של המשחקים שלהם)

מחכים לי הזאב וגם בורדרלנדס של טייטייל, Until Dawn ו LiS לסיים, כן יש לי בערך כל משחק עלילה אינטרקטיבית שיצא פחות או יותר, אני נהנה מהסגנון הזה :)

האמת גם אני נהנה מהסגנון הזה.

למרות שקטלתי לגמרי את הסגנון הזה בשנים עברו.
תקדים את הזאב בתור אחרי LIS.

PlayGirl3

New member
לא החלטתי במה לשחק

אז החלטתי לחזור למשחקים ישנים שנטשתי.

התחלתי מחדש את ביונטה. לא זכרתי מהמשחק הזה כמעט כלום, גם לא באיזה שלב עזבתי אותו. סיימתי אותו עכשיו על נורמל. לא מתה על המשחק הזה, אבל אהבתי את האתגרים ב-Alfheim portals. נשארו לי עוד שניים שלא הצלחתי תוך כדי המשחק ואני צריכה לחזור אליהם.

למעלה