Uncharted 4
אני לא רוצה להרחיב על שום דבר. אבל למען הסר דאגה מליבכם, המשחק מדהים מהשנייה הראשונה שעושים new game.
זה אותו המשחק המוכר והאהוב שמשופר עוד יותר מכל בחינה מהמשחקים הקודמים ועם כמה תוספות קטנות למשחקיות שעושות הבדל עצום בהנאה ממנו.

ממה ששיחקתי בינתיים, הסיפור סוחף ומעניין... אני מרגיש כאילו אני משחק בסרט, וזה לא הבולשיט של משחקים כמו until dawn או heavy rain (כבודם במקומם מונח) המשחק הזה עושה את הבלתי אפשרי ומצליח להעביר לך את מלוא תחושת הגיימפליי הטהור שהיית מצפה ממשחק אקשן הרפתקה ועדיין לשמור על רמת הפקה של סרט הוליוודי מטורף.

זה היה נכון גם למשחקים הקודמים בסדרה, אבל אנצ'רטד 4 פשוט עולה עליהם בכל צורה עד הפרטים הקטנים, אתם תשלטו בו באופן מלא בזמן שתוך כדי הסביבה והאנימציות של כל הדמויות מגיבות בצורה הכי ריאליסטית שהרגשתי אי פעם במשחק.

אם אתם תחת מחסה ויורים עליכם בפינה דרייק ינוע וירחיק את הרגל שלו בצורה מצחיקה מהאזור שבו פוגעים הקליעים וזה נכון לעוד כל כך הרבה דברים במשחק שיגרמו לכם להאמין שאתם משחקים דמות חיה , נושמת ואינטלגנטית במיוחד. דרייק יניע את הגוף , יכופף את הראש ויגיב לפיצוצים ורימונים התגובות נראות כל כך מדויקות ונכונות , אתם פשוט תכנסו לזה ותזרמו כאילו אתם בסרט.

הלך המשחק הוא כמו שהתרגלנו - מערכת הקרב די גנרית אבל כיפית, סצנות טיפוס, סצנות ירי, סצנות חידות הכול מלווה כמובן תוך כדי בעלילה ובטקסטים של הדמויות ככה שזה מצליח לשמור על רענון וזרימה, כל צעד שתעשו וכל פינה שתגיעו אליה ירגישו מעט חדשים מהקודמים , מסתירים מאחוריהם איזה משחק מילים משעשע או התייחסות למשחקים הקודמים וכו'..
המשחק היה שווה את הזמן שחיכינו לו לדעתי, ופשוט כיף לראות שוב את כל החבורה, במיוחד מי ששיחק בכל המשחקים הקודמים וכבר פיתח חיבה אמיתית לדמויות.

ולא צריך להוסיף דבר על הגרפיקה, היא נראית כמו המקסימום שה- PS4 יכול לתת מעצמו, זה לא הסרטון המוגזם מתערוכת ה- E3 שראינו אותו בפעם הראשונה... אבל מעניין אותי לראות איך תראה הגרסה שלו המשופרת שלו על ה- PS4K.

ביצועים - הוא רץ לי יחסית חלק היו פה ושם ממש בקטנה ירידות FPS, לא משהו שצריך להטריד אתכם