אז מה שיחקתם השבוע? רשמים מUncharted 4 בבקשה.

מישהו 2

New member
משחק נחמד, לדעתי ברמה של משחקי Free to Play

זה משחק Free to Play בלי העניין של ה- FREE. לא רק שהוא עולה כסף גם תהיה בו חנות וירטואלית בדומה למשחקים דומים בז'אנר.
&nbsp
כבר מעדיף לשחק ב- COD BO3 הרבה יותר כיף

sky121

New member
טעות

בליזארד הודיעה שלא יהיו מיקרו-תשלומים. ואין סוג של חנות בתוך המשחק.
כל דמות ומפה יהיו זמינים לכולם.

ציטוט:
The game will be supported by new updates, which include new maps and characters, after the game's launch. All of the additional content will be free for existing players and will not require additional payment.

מישהו 2

New member
אהה מגניב! טוב לדעת

זה לגמרי משנה דברים הייתי בטוח שזה הולך להיות משחק של סחיטת כסף

אתה רציני COD BO3 יותר כייף??!!

לא יודע איך אפשר להגיד את זה. זה הFPS הכי טוב שראיתי בחיים שלי.

evilplate

New member
גם לי לא ברור

כנראה בגלל שלנו יש קצת נסיון עם משחקי FPS מה PC (או שבכלל חווינו כל מני משחקי מולטי שונים עוד לפני שהתחיל העידן הצבאי ששולט היום) אז אנחנו יותר נהנים ממנו, הוא כנראה גדל על משחקי לוחמה צבאית על הקונסולות.
&nbsp
או שזו סתם העדפה, זכותו :)

מסכים איתך שהמשחק מצויין והרבה יותר מהנה מבחינתי מכל COD, באטלפילד וכו׳ ששיחקתי בשנים האחרונות.

כן, מישהו 2 היה בן 13 שהתחיל הדור הקודם.

, זרקו עליו את כל השוטרים הצבאיים האלה כל השנים דאמט, הוא פיספס את השוטרים הטובים שהיו, דאמ קוויק 3 היה יותר טוב מהזבל שיש עכשיו.
זה מזכיר לי שפעם הוא שאל את סטס, איך כדאי לשחק משחקי מכות עם הDpad או האנלוג סטיק, ואז אמרתי לעצמי "נארוטו והדור הקודם הרסו את הילד
"

הכול בצחוק, הוא פשוט מדור אחר משלנו.אנחנו זקנים. כייף לי לשמוע שגם אתה מרגיש כמוני לגבי המשחק.

זה כל כך כייף לראות משחק שבאמת מכניס קצת מקוריות לגיימפלי בז'אנר הזה.

יש לך את ג'ון רומרו שחפר לנו שהוא הולך לחשוף משחק FPS שעושה דברים שאף פעם לא עשו, ובסוף הוא חושף לך את הFPS הכי שגרתי בעולם.

במשחק הזה לא ממש איכפת לי שאין לי צוות ישראלי לשחק איתו, לא איכפת לי שלא דיברתי עם חברי הצוות שלי, הכל היה פשוט כייף טהור.

בדיוק כמו שSplatoon הוא בטח כייף טהור.
כייף לראות משחק שמתרכז בגיימפלי ובהנאה במקום בבולשיט הזה של grind.

ברור לי שגם בOverwatch יש המון מקום לגריינד ושידרוגים וענינים, בכל זאת משחק של בליזארד, איך לא יהיה, אבל במשחק הזה יש הרבה מעבר.

למעלה