אז מה שיחקתם השבוע? תשחקו בסוף השבוע?

evilplate

New member
הקונספט חביב בעיני

אני אוהב את הרעיון של הזירות הגדולות והאפשרויות, רק לא בטוח לגבי הביצוע, זה לא מרגיש לי מספיק טוב.
&nbsp
חוץ מזה אתה יודע שאני אוהב נורא סינמטיות במשחקים וסדרת היטמן היא אחת הגרועות מהבחינה הזו עם עלילה זבל מאז ומעולם, אבל בסדר, לזה עוד ציפיתי, רק קיוויתי שמשאר האספקטים אני אהנה יותר.

כן, אני יודע בגלל זה לא הבנתי למה אתה מתלהב מהיטמן חחח.

אני מודה כבר התחלתי לחשוד שסקוור כל כך הפחידו אותך עם האיומים שלהם להפסיק לפתח משחקי AAA מערביים שהחלטת לקנות כל משחק שלהם

אני יכול להגיד לך שמאז שאני משחק היטמן חלמתי על עלילה יותר יותר מושקעת, ואז ראיתי את הסרט, ואחר כך ראיתי את הניסיון שלהם להיות יותר עלילתים בהיטמן 5
וגם הסרט וגם המשחק היו כל כך גרועים, שהבנתי שיש דברים שעדיף שישארו בלי עלילה אם לא יודעים לעשות את זה טוב.

זה כמו שאני לא אבין למה היתה עלילה בטומב ריידר 2013 חחח הקטעים שם היו כל כך מביכים לצפיה במיוחד הקטע שלארה נישקה את האפס הזה עם המשקפיים שמת, היה אמור להיות לנו איכפת שהוא מת?

evilplate

New member
כן אבל בטומב ריידר

העלילה כזו גרועה שזה יכול להיות משעשע, לפחות היא מעבירה את הזמן, עם היטמן זה ממש בזבוז זמן.
&nbsp
אבל כן איזה גרוע הקטע עם המשקפופר הזה, מאוהב בלארה למרות שהיא תייגה אותו כידיד עוד ב 1994, ועם כל ההקרבה שהוא עושה למענה הוא זוכה לאיזו נשיקה על הלחי בסוף, איזה טמבל.
וכן זה היה אמור לרגש אבל אני בעיקר צחקתי שם.

חחח חייבים לשים שוב את הקטע עם האלכס הזה מטומב ריידר.

זה כבר גולש למחוזות ה"זה כל כך גרוע שזה קאלט" הקטע הזה עשה לי כאב בטן מרוב צחוק.

אני מסכים שזה יכול להצחיק מרוב שזה גרוע, אבל מנגד, המשחק החדש ניצח
את המכשף 3 באיזה טקס "אוסקר בולשיט" בתחרות הסיפור הכי טוב של 2015.

חלק מהסיבה שאני אומר שזו תעשייה של ליצנים ביחד עם הממוצע של SF5.

amithas190

New member
אתה מדבר על הטקס של dice? הרל שם מכור , הם נתנו לפולאאוט את

משחק השנה

מה כל כך איכזב אתכם בנארוטו?

אני שואל מסקרנות גרידא, הסיכוי שאשחק במשחק אפסי :).
יש לו ממוצע 81.שזה יותר טוב מהקודם והוא גם קיבל יותר סקירות ככה שזה עוד יותר לזכותו.

אני די בטוח שגם מישהו 2 הביע אי שביעות רצון מה עוללו לכם ? חחח

שמבול

New member
אני אגיד רק דברים שעולים לי כרגע...

אין כמעט עלילה, רק קרבות.
&nbsp
העלילה שכן קיימת משעממת.
&nbsp
במשחק עצמו העתיקו הרבה דברים ממשחקים קודמים.
&nbsp
זה נראה פשוט שלא השקיעו במשחק הזה.
&nbsp
אני לא יודע איפה הוא קיבל ממוצא של 81 אבל IGN נתנו לו ציון של 5.5 ובצדק.
&nbsp
https://youtu.be/nMffqPlVozA
&nbsp
&nbsp

לפי מה שIGN אומרים בסרטון ששמת יש המון לאג באונליין

באמת נשמע ממש פח, זה גם לא סטריט פייטר פה, משחק שמבוסס על מנגה שאין בו סטורי מוד מושקע זה זוועה למותג, הרי כל מי שרוצה לשחק במשחק הזה רוצה מצב עלילתי מושקע.

חבל לי בשבילכם, וקשה להבין איך הממוצע טוב מאשר הממוצע של המשחק הקודם.
הממוצע של ה81 זה כאן http://www.metacritic.com/game/playstation-4/naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-4
זה האתר הכי נחשב לחישוב ממוצעי משחקים ואחד מהשניים שחברות הפיתוח מסתמכות עליהם כדי לקבוע אם המשחק היה ןטוב בעיני המבקרים או לא.

מישהו 2

New member
מישהו אמר נארוטו

אוקיי, אני חייב להגיב וקצת להגן על המשחק. המשחק לא גרוע בכלל. והציון של IGN בכלל אבל בכלל לא מוצדק ומשקף את ההשקעה במשחק לדעתי.
&nbsp
"אין כמעט עלילה, רק קרבות" - המשחק נכלל בתוך הז'אנר של משחקי מכות. הוא נחשב Fighting game, מי שקונה את המשחקים בסדרת הסטורם של נארוטו, צריך להבין שהוא קונה משחק, שכל המכניקה שלו מתבססת בעיקר על מערכת הקרב שלו, בידיוק כמו בכל משחקי המכות. סטריט פייטר/מורטל קומבט וכו'
&nbsp
"העלילה שכן קיימת משעממת" - חביבי זאת העלילה של נארוטו וזה ממשיך בידיוק מסוף העלילה של המשחק הקודם בסדרה סטורם 3. משעמם זה לא לאהוב את העלילה של הסדרה.
במשחק יש מצב סיפור, חלק גדול ממנו אכן מאכזב כי הם השתמשו בתמונות סטילס מהסדרה כדי להעביר חלקים מהסיפור במקום אנימציה או הנפשה במנוע של המשחק.
אבל בקטעים העיקריים והחשובים באמת של הקרבות בוס - ויש לא מעט כאלה במשחק השקיעו הרבה מאוד וזה נראה טוב יותר מהסדרה עצמה לדעתי. אין אחד שלא יהנה מהם
&nbsp
בנוסף במשחק יש מצב 'הרפתקה' - מסכים , שזה מצב משחק די יבש וגרוע , בשביל הרבה מאוד אנשים זה ככה. נותנים לך להתסתובב בעולם של נארוטו איך שהוא נראה אחרי סוף הסיפור. אי אפשר לקפוץ או לעשות מי יודע דברים מיוחדים במצב הזה. יש רק משימות צדדיות משעממות שמתבססות גם הן ברוב המקרים על מעבר למערכת הקרב. אבל למעריצים הגדולים זה יכול להיות אחלה דבר, כי בכל זאת נותנים לך את האפשרות להסתובב 'כאילו' בעולם של נארוטו ביחד עם סאקורה והינאטה.. וסאקורה מנסה לשדך בין הינאטה לנארוטו שזה כאילו קריצה למה שקורה בהמשך שהם בסוף ביחד. אז אין לי ספק שזה נחמד למי שאוהב את הסדרה.
אם עושים השוואה של מצב הסיפור של נארוטו, לכל מצב סיפור אחר של משחקי אנימה ומכות בכלל.. כמו J stars, דרגון בול, סטריט פייטר וכו' אז לדעתי הוא מושקע במיוחד.
&nbsp
היתרון הגדול של המשחק זה שמערכת הקרב שלו שופרה, והיא יותר כיפית מתמיד.
האונליין קיבל פאץ' לא מזמן והוא עובד מצוין, בלי לאגים ובלי בעיות. עובד לי חלק לחלוטין.
בתור השחקן אונליין שאני, החסרונות של מצב העלילה לא ממש ביג דיל בשבילי.
&nbsp
מי שמחפש משחק של נארוטו שהוא כמו GTA שמסתובבים בכפר ועושים כל מיני משימות מגניבות ומטפסים על עצים עם מיני גיימס ואלמנטים של פלטפורמה וכאלה, המשחק הכי קרוב לזה, זה המשחק הראשון בסדרה נארוטו סטורם 1 שהוא בלעדי ל- PS3.
&nbsp
ביקורת שאני מזדהה איתה של אחד היוטיוברים הגדולים של נארוטו מצורפת
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

מישהו 2

New member
בדיוק גיימספוט פרסמו את הביקורת שלהם

ביקורת הוגנת, צנועה ומבינה עניין.

בכל מקרה זה בושה שלמשחק הזה יש ממוצע יותר טוב מSF5.

זה פשוט מדכא אותי. יוצא משחק המכות הכי טוב בהיסטוריה ולנארוטו 4 יש ממוצע יותר טוב? מה אנשים השתגעו או מה? תעשיה של ליצנים.

מישהו 2

New member
כל אחד מה שהוא אוהב הכי חשוב

אני חושב שמה שעשה עוול ל- SF5 זה שהוא אולי יצא קצת מוקדם מידי כשעדיין חסרים בו חלקים מהמשחק. אונליין כמו שאמרת לא הכי זורם, כמו נארוטו הבנתי שגם חסרים, לפחות בינתיים מצבים חשובים באונליין כמו king of the hill/endless שניתן לצפות בשחקנים אחרים משחקים בזמן שאתה מחכה לתורך.
&nbsp
וכמובן כשמשחק יוצא כולם מבקרים אותו עפ"י איך שהוא שעובד כשהוא עדיין חדש לגמרי.
שדרך אגב, זה לגמרי בסדר לדעתי כי אנחנו בתור שחקנים בהחלט צריכים לדרוש שכשהמשחקים מגיעים אז הם יכילו את כל התוכן שלהם ויעבדו כמו שצריך. היינו יכולים לדוגמא לשחק באנצ'רטד 4 כבר אלף פעם, אבל אני בטוח שבנוטי דוג פשוט לא מסוגלים להתפשר והם עושים נכון, לא כדאי לפקשש עם פאצ'ים של היום שאחרי הביקורות ברשת במשחק הדגל של סוני...
&nbsp
ה - USER SCORE של סטריט פייטר 5 נורא נמוך משום מה, זה יותר מטריד אותי מהביקורות של האתרים. במקרה של נארוטו נותנים פחות בביקורות הרשמיות אבל המעריצים עושים ממנו משחק של 8-9

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אלה פאנבויז של אקסבוקס.

ומצטער sf5 יותר טוב מנארוטו
זה לא עניין של טעם וריח זו פשוט עובדה.
אלה שהורידו לsf5 במשתמשים זה פאנטים של אקסבוקס שמשום מה לא היה איכפת להם שמייק לקחה לנו את אומב ריידר

מישהו 2

New member
ההשוואה היא לא לגמרי במקום

SF5 הוא משחק לחימה חכם, מאוזן ומקצועי. ונארוטו הוא משחק שמספק מערכת קרב שהיא פשוט כיף טהור והוא קודם כל פונה למעריצים של הסדרה ויש בו הרבה יותר תוכן ואפשרויות שיקרצו לחובבי האנימה.
&nbsp
מקצועית , סטריט פייטר לוקח. אבל גם נארוטו מספק את הסחורה שהוא אמור לתת.
&nbsp
מי שאוהב משחקי מכות תחרותיים ורציני לא יתלבט בין סטריט פייטר לנארוטו, כי נארוטו מלכתחילה לא משחק שמתיימר להיכנס להתלבטות הזאת.
ככה אני רואה את זה בכל אופן.
&nbsp

מסכים ולא מסכים.

כי נארוטו כן מנסה להתקבל לEVO ויוצרי סטריט פייטר תמיד נותנים פיידבק למפתחים של נארוטו ומכוונים אותם מה לשפר במשחק הבא.

דבר שני לדעתי נארוטו יכול להישאר כמו בדיוק, ועדיין להפוך למשחק מכות רציני, בדיוק כמו שסמאש, הוא משחק מכות שונה מסטריט פייטר כמו מים ואש, ועדיין סמאש מאוד תחרותי ונכנס לevo.

ואנחנו רואים עכשיו גם משחק מכות של פוקימון שנראה שמנסה להיות רציני.

המפתח הוא באחד הדברים שהזכרת, איזון, ביום שנארוטו יקבל את האיזון הנכון
אז אני מאמין שהרבה אנשים ירצו לשחק בו אני בטוח ארצה.

יש לי חיבה לנארוטו למרות שהפסקתי לראות בשלב מסוים, ואגב הזדעזעתי לשמוע שסאקורה ונארוטו לא ביחד, הוא היה פשוט מאוהב בה.

למעלה