מישהו אמר נארוטו
אוקיי, אני חייב להגיב וקצת להגן על המשחק. המשחק לא גרוע בכלל. והציון של IGN בכלל אבל בכלל לא מוצדק ומשקף את ההשקעה במשחק לדעתי.

"אין כמעט עלילה, רק קרבות" - המשחק נכלל בתוך הז'אנר של משחקי מכות. הוא נחשב Fighting game, מי שקונה את המשחקים בסדרת הסטורם של נארוטו, צריך להבין שהוא קונה משחק, שכל המכניקה שלו מתבססת בעיקר על מערכת הקרב שלו, בידיוק כמו בכל משחקי המכות. סטריט פייטר/מורטל קומבט וכו'

"העלילה שכן קיימת משעממת" - חביבי זאת העלילה של נארוטו וזה ממשיך בידיוק מסוף העלילה של המשחק הקודם בסדרה סטורם 3. משעמם זה לא לאהוב את העלילה של הסדרה.
במשחק יש מצב סיפור, חלק גדול ממנו אכן מאכזב כי הם השתמשו בתמונות סטילס מהסדרה כדי להעביר חלקים מהסיפור במקום אנימציה או הנפשה במנוע של המשחק.
אבל בקטעים העיקריים והחשובים באמת של הקרבות בוס - ויש לא מעט כאלה במשחק השקיעו הרבה מאוד וזה נראה טוב יותר מהסדרה עצמה לדעתי. אין אחד שלא יהנה מהם

בנוסף במשחק יש מצב 'הרפתקה' - מסכים , שזה מצב משחק די יבש וגרוע , בשביל הרבה מאוד אנשים זה ככה. נותנים לך להתסתובב בעולם של נארוטו איך שהוא נראה אחרי סוף הסיפור. אי אפשר לקפוץ או לעשות מי יודע דברים מיוחדים במצב הזה. יש רק משימות צדדיות משעממות שמתבססות גם הן ברוב המקרים על מעבר למערכת הקרב. אבל למעריצים הגדולים זה יכול להיות אחלה דבר, כי בכל זאת נותנים לך את האפשרות להסתובב 'כאילו' בעולם של נארוטו ביחד עם סאקורה והינאטה.. וסאקורה מנסה לשדך בין הינאטה לנארוטו שזה כאילו קריצה למה שקורה בהמשך שהם בסוף ביחד. אז אין לי ספק שזה נחמד למי שאוהב את הסדרה.
אם עושים השוואה של מצב הסיפור של נארוטו, לכל מצב סיפור אחר של משחקי אנימה ומכות בכלל.. כמו J stars, דרגון בול, סטריט פייטר וכו' אז לדעתי הוא מושקע במיוחד.

היתרון הגדול של המשחק זה שמערכת הקרב שלו שופרה, והיא יותר כיפית מתמיד.
האונליין קיבל פאץ' לא מזמן והוא עובד מצוין, בלי לאגים ובלי בעיות. עובד לי חלק לחלוטין.
בתור השחקן אונליין שאני, החסרונות של מצב העלילה לא ממש ביג דיל בשבילי.

מי שמחפש משחק של נארוטו שהוא כמו GTA שמסתובבים בכפר ועושים כל מיני משימות מגניבות ומטפסים על עצים עם מיני גיימס ואלמנטים של פלטפורמה וכאלה, המשחק הכי קרוב לזה, זה המשחק הראשון בסדרה נארוטו סטורם 1 שהוא בלעדי ל- PS3.

ביקורת שאני מזדהה איתה של אחד היוטיוברים הגדולים של נארוטו מצורפת