חזרתי
בעניין היזיזות- ובכן, קודם כל זו זכורה לי כחוויה טובה שעזרה לי כנראה להתנתק רגשית מקשרים קודמים. אכן, יש כאן סוג של הדחקה של רגשות. סקס ללא אהבה כנראה עוזר לי מאוד בהדחקת רגשות באופן כללי, בהתנתקות שמשעותה סיפוק צרכים גופננים בלבד, צרכים פילוסופיים אולי ביזיזות, אך בתעלמות מצרכים רגשיים שכרגע אינם מסופקים כפי הנראה... אז- יזיז נותן סקס (סיפוק מיני
- אני לא מחפשת אורגזמות אני מחפשת תחושה מינית, התלהבות, סגידה לגוף, נגיעות מטריפות ברמת החוויה ולא ברמת הסיפוק המיני המיידי של אורגזמה), כיף, חוויות חדשות, מסגרת לעשות בה דברים שדומים למה שעושים עם בן זוג, כמובן לא בדיוק- סרט, אוכלים ביחד, יוצאים לכל מיני מקומות וכו' וכו'. אז כשיהיה לי יזיז אני אהנה מ- משהו שינתק אותי רגשית קצת (אני מתפוצצת מבחינה רגשית וזה קצת קשה) וגם ברמה של העיסוקים היומיומיים- מקום קצת לברוח ולהרגיש טוב (מה שרציתי לעשות עם האקס). מקווה שיביא לי קצת יציבות לחיים, עם תחושה של משהו קבוע. בעצם, הדרישות שלי מיזיז גבוהות ודומות לאלו שנדרשות מבן הזוג (שייראה טוב, שיהיה עם ראש פתוח ופרוע ללא עכבות, יצירתי, שירצה אותי כמו שאני רוצה אותו
). יזיז יהיה קצת כמו ללכת עם קביים.
זהו, את הפנטזיה כבר הרצתי לי במוח יותר מדי שזה מפחיד. מה דעתכן?