אז מה

אני חושבת שאת מערבבת בין תכונות

לפונקציות. כן, אפשר באמת לפרט מה את אוהבת במישהו, אבל אם את אומרת שאדון פלוני הוא ספק- הסקס שלך את מדברת על משהו פונקציונלי (להלן "יזיז"). על זה היתה המהומה. האגואיזם והחד צדדיות לא מעלים ולא מורידים, כיוון שהמערכת הזאת נשארת מערכת של שימוש גם אם היא הדדית ו"חוקית". אגב, זה ענין אחר לחלוטין אבל לדעתי העובדה שמשהו הדדי לא עושה אותו טוב או הגון. ואני חושבת שהאבחנה של האם את בקשר בשביל עצם הקשר או בשביל רווח (לא פסיכולוגי או רגשי ) שתקבלי ממנו היא בדיוק האבחנה שנחוצה כאן. בעיני, שימוש באנשים הוא כאשר את מקיימת את הקשר בשביל משהו שאת רוצה, וברגע שתקבלי אותו ממישהו אחר לא תהייה שום סיבה לקיים את הקשר הספציפי הזה. פונקציות יכול כל אדם מיומן לספק לך אבל את האהוב שלך את לא תחליפי.... כי האהוב שלך הוא בעל משמעות , לא הפונקציות שהוא ממלא. לגבי האהבה הרומנטית - אני כועסת עליה כל כך וברוגז איתה שאני לא האדם הנכון לדון בה.

Betterfly

New member
למה מהומה?

הכל ברוגע ובנועם
אוקיי, הבנתי למה את מתכוונת... אני אנסה להיות מודעת לזה יותר בפעם הבאה. אני לא פוסלת יזיזות אבל לא מחפשת מועמדים פוטנציאליים- נגיד אם יהיה בחור שמדליק אותי ובא לי לשכב איתו אני אלך על זה בקטע המאוד ספונטני הנובע מהקשר עצמו וממה שמדליק אותי בו

אויישששש...

עכשיו אני קולטת שהדיון הזה עלול להתפרש אצלך כאילו אני שופטת אותך על מעשייך ומחשבותייך. אז ממש לא!!! אני האחרונה בעולם שרשאית לשפוט מישהו אחרי שגיליתי שכל מושגי האהבה שלי ורוב יחסי היו יחסי שימוש (לא משנה מאיזה צד...) יתירה מזאת, אני ממש מרגישה שזה אינדיבידואלי . אם משהו גורם לך סיפוק ואושר עשי אותו, ואל תתיחסי למה שאומרים אחרים.

Betterfly

New member
תודה על התגובה ../images/Emo45.gif

ובכל מקרה, אני רואה את הדיון בינינו כדיון פורה ולא כנזיפה/ תוכחה!!!! התחושה היחידה השלילית שעלתה לי במהלכו היא שאני שוב מעין עוף מוזר או שיש לי נטייה לגרום לאנשים להתעצבן או להרגיש לא בנוח גם כשלא התכוונתי לכך, אבל אני עובדת חזק עבודה רציונאלית על כל אספקט בחיי (זה הזמן לשינוי
) וגם את המחשבה הזו עיבדתי במבחן המציאות, אימתתי אותה מולה ולא נתתי לה להשתרש כגורם משביז.
מאוד מעריכה את הדאגה though. אשמח לחלוק איתך שאני מרגישה טוב יותר בימים האחרונים. למעשה, יציבות עוד אין לי ואני נוטה עדיין לקיצוניות
למשל, השבוע קרעתי את עצמי טוטאלית בניגוד לקודם, שהייתי מורחת שעות על שעות עם דיכאון. אז אמנם הרגשתי שזה מוגזם שאני לוקחת על עצמי הרבה (כל הצעה למפגש חברתי, כל פוטנציאל לנסות משהו חדש ושונה- הכל דחפתי להשבוע
, הלילה למשל ישנתי רק 4 שעות שלא כהרגלי), אך זה בכל זאת עושה משהו ואני מרגישה טוב יותר השבוע
.

למעלה