אז מי הדוקטור שלכם?

FayeV

New member
העשירי והרביעי

עם כל האהבה שיש לי לדוקטור התשיעי, התאהבתי בדוקטור העשירי כמעט מיד. הדוקטור של טננט מצד אחד תמים ונלהב כמו ילד, ומצד שני יש לו גם צד אפל (Family of Blood מישהו?).
אני גם אוהבת את הדוקטור הרביעי - הוא גם מאוד נלהב ורנדומלי, אבל יש לו צד ציני שאני די מחבבת.

MonicaF

New member
התאוריה לגבי הראשון איננה נכונה לגביי

ניסו להכיר לי את הסדרה כשטננט שיחק, וזה לא הזיז לי.
השני שראיתי היה מאט וחשבתי שהוא חמוד, יותר מטננט. עם טננט ראיתי פרק שלם, עם מאט ראיתי ספיישל קריסמס.
ואז החלטתי להשקיע בסדרה והתחלתי עם אקלסטון.
אקלסטון הוא האהוב עלי כנראה, אבל... אני משקיעה בצפיה בחומר ישן, ומה אני אגיד.
הדוקטור הראשון לא עושה לי את זה.
אבל שלושה דוקטורים אחרים כן:
טום בייקר נהדר, למרות שלא ממבט ראשון.
פיטר דיויסון מותק, ובקושי ראיתי פרקים בהם שיחק.
אבל סילבסטר מקקוי משהו!

אני חושבת שאוכל לענות על שאלה זו רק אחרי שאצפה בכל הדוקטורים.

נכון לעכשיו, אני מכירה את הראשון, רביעי, חמישי, שביעי, ומהתשיעי והלאה.

אקלסטון הכי אהוב עלי אחריו סילברסטר מקווי (רדגאסט מההוביט) ואחריהם מאט המדהים.

AvivZ41

New member
טננט

עם כל האהבה שלי למאט, כשאני עוצם את העיניים ואומר "הדוקטור" עולות לי הפנים של טננט לראש.
אני גם ממש אוהב את טום בייקר, אבל הוא דיי מזכיר את טננט (או יותר נכון טננט מזכיר אותו).

גמני התחלתי לראות רק את החדשה .. ומבחינתי כריס ומאט עושים עבודה טובה יותר בלהציג את הצד הילדותי של הדוקטור מאשר טננט שלטעמי מוציא אותו טיפלה מתנשא עם נטיות לנקמנות איומה (כל פעם שהוא עשה פרצוף זועף ישר עלה לי הדימוי של בארטי קראוץ ג'וניור
)

Apple Scruff

New member
מה?

דווקא ההפך בין כריס לטננט. הדוקטור של כריס היה הרבה יותר רציני, והדוקטור של טננט התלהב מדברים קטנים וילדותיים (כמו ה11). טננט הביא לנו את וייבלי טיימלי, או בהוראות שהוא נתן למרתה במשפחת הדם "אל תתני לי לאכול אגסים. אני שונא אגסים."-זה כל כך ילדותי וחמוד (אני צריכה להשתלט על עצמי, איפה התקופה בפורום שהיינו מסמנות ב
דיבורי נקבות על דיוויד?
).
גם למאט יש קצת חזק של נקמה, אבל אקלסטון הרבה יותר מהם. כמו בפרק עם הדאלק בעונה הראשונה למשל.
זה הניגוד של הדוקטור, מצד אחד-ילדותי, מצד שני- יש בו צד מפחיד קצת.

ailag

New member
ניטפוק - האגסים לא בקנון. למיטב ידיעתי

זה רק בקטע נלווה. וחשבתי ש
זה ריבר - ספוילר עתידי... חוץ מזה מסכימה אבל :)

Apple Scruff

New member
זה קטע שהוציאו, אבל הוא קיים.

לא יודעת אם קאנון או לא, אבל זה כן מראה צד ילדותי בדוקטור של דיוויד.

והיה פעם אייקון בפורום שסימן התלהבות יתרה מדיוויד (בסגנון "דיוויד כל כך חתיייייךך אומייגדדדד"
), אני לא זוכרת אם זה ה
או ה
, אבל היה כזה><'

Apple Scruff

New member
השורש?

את מתכוונת שטארדיס זה ראשי תיבות בעצם? כי נראה לי אקלסטון/דיוויד אמרו את זה.

או שאני מתבלבלת (ויש סיכוי חזק שכן). הסבר?

Ayelet 363

New member
הכי אוהבת את 10, אבל בכללי 9-11

גם את 8 אהבתי אבל אני מכירה אותו רק מהסרט. בהתליכי היכרות איטיים עם הדוקטור הראשון.

Ayelet 363

New member
פול מגאן דובב אותו בכל מיני audios

שהבנתי שממליצים עליהם, אז אליהם התכוונתי, למרות שהבנתי שהם אולי לא קאנוניים או לא לגמרי קאנוניים, ויכול להיות שחלק מהמלצות שראיתי היו גם על ספרים של הדוקטור השמיני.

ailag

New member
רגע, לא עניתי פה? אז

עקרונית התחלתי לצפות סדיר עם מאט, והפרקים הראשונים שראיתי - שתפסו אותי אבל לא התחלתי לצפות - היו עם כריס (הפרק עם אדם והדבר שהתקינו לו במצח נשאר איתי שנים) אבל אם צריך לבחור מועדף, כזה שבזכותו אני *ממשיכה* לצפות, אין. כי כולם כל כך שונים.

לכן גם אין כזה דבר "להתלהב ממאט = לבגוד בדייויד". זה כמו להגיד שכשלובשים חולצה בוגדים במכנסיים. הם אחרים, המטרות שלהם שונות ואיך שהם עושים את התפקיד זה שונה.

למעלה