אז מי הטוען לכתר הבא בלייטווייט?

talhorm

New member
פרנקלין הכי LHW שיש

הוא נלחם בLHW לפני שירד לMW... והוא MW די גדול, יותר גדול ממייקל ביספינג למשל שהוא גם לוחם שירד לאחרונה מהLHW

ThEgReEnKiNg

New member
השאלה היא

מה יהיה למאצ'דה למכור נגד רמפייג'? , בהנחה שרמפייג' עובר את פורסט (שזה לדעתי מה שיקרה , אין לפורסט מה למכור חוץ מלב , ולא חושב שזה יספיק) , אני לא רואה את מאצ'דה שולט ברמפייג' בקרקע כמו שהוא עושה לרוב היריבים שלו. לעומת זאת אם פורסט איכשהו מנצח את רמפייג' , למאצ'דה יש יותר מסיכוי מצויין לחסל אותו.

talhorm

New member
מצ'ידה נראה יותר טוב מראמפייג' בעמידה

והBJJ שלו סביר להניח הרבה יותר טוב משל ראמפייג', זה נכון שראמפייג' מתאבק גדול וחזק שיכול להוריד אותו לקרקע בקלות, אבל טעות קטנה וראמפייג' יכול להתפס בקרקע בטריאנגל או בארם בר. ראמפייג' פיזית חזק ממצ'ידה שזה יתרון עצום ברמות האלה, אבל גם סוקודג'ו חזק פיזית, ובכל זאת כל הנזק שהוא ספג ממצ'ידה הזיק לו בסופו של דבר, בכל אופן זה קרב שחייבים לתת את היתרון לראמפייג' בגלל הניסיון שלו, במיוחד בקרבות אליפות וקרבות גדולים, אבל מצ'ידה, לוחם שאני כרגע לא כ"כ מחבב אותו אם לאמר את האמת, מסוכן מאוד, ואם הסנטר שלו יכול לספוג מכות חזקות, הוא יכול להיות החבילה המושלמת. מה גם שאם קרב כזה הולך להחלטה... קשה להמר כיום על מישהו שלוקח את מ'צידה בהחלטה, מלך ההחלטות, חח...

REL YESAYA

New member
מה שכיף במחלקה הזאת

זה שזו שאלה קשה בטירוף יהיה הרבה יותר קל לענות עליה אחרי בקרב בין פן לשרק מה שאני הייתי שמח לראות זה פן ( במידה וינצח) נגד טייסון גריפין או פרנקי אדגר ואם קנפלו מנצח אז קרב שלו נגד הוארטה כשיחזור על N1C הדרים פייט שלי הוא הוארטה נגד פן איזו מחלקה משובחת!

AmericanDragon

New member
מנצלש שאלונת:)

ראיתי באחד האתרים את השחרור הבא KOTC.Stand.Off.2008.PPV איזה ארגון זה? ואם יש קארד אני אשמח גם. תודה

talhorm

New member
King Of The Cage

למען האמת אירגון לא משהו מיוחד... פה ושם יש הברקות עם חצי שם די מוכר, אבל ככה לא משהו מיוחד, אבל אם בא לך לנסות לראות אולי תאהב אז סבבה

למעלה