אז מי יקבל פרס נובל לשלום לאחר שהשחור משחור כבר קיבל אותו והוזיל את הפרס 🤮

דיברגנט חדש

Well-known member
מוטב לנתח עובדות, ועל עובדות - לא אינטליגנטי להתווכח.
אובמה - משכמו ומעלה.
מזרחיים - משכמם ומטה, וראה אמסלם את ביטן ושות'.
עדיף לשאת עיניים אל חכם, מאשר להיות ראש לאהבלים...
אמסלם בעל תואר ראשון בכלכלה ומינהל עסקים מאוניברסיטת בר-אילן ואילו לך לא בטוח שיש בגרות, הצלחת כבר להשלים אותה בגילך המופלג? |אקדמאי|
זכור מלפני שנתיים שרצית לגשת לבגרות במתמטיקה כפי שניתן לראות בתגובה #59 שלי מאז, ניגשת? עברת? :) הוצאת בגרות? |טמבל|
בישבנו של פרופ' שעשוע יותר נוירונים מאשר בתבן אשר בין שתי אזניך...
כדאי לך לבדוק את ישבנו, הרי אתה מומחה בתחום.

נערך לאחרונה ב:

certified.woke

Well-known member
אמסלם בעל תואר ראשון בכלכלה ומינהל עסקים מאוניברסיטת בר-אילן. ואילו לך לא בטוח שיש בגרות, הצלחת כבר להשלים אותה בגילך המופלג? |אקדמאי|
זכור מלפני שנתיים שרצית לגשת לבגרות במתמטיקה כפי שניתן לראות בתגובה #59 שלי מאז, ניגשת? עברת? :) הוצאת בגרות? |טמבל|
בישבנו של פרופ' שעשוע יותר נוירונים מאשר בתבן אשר בין שתי אזניך...
כדאי לך לבדוק את ישבנו, הרי אתה מומחה בתחום.
במקרים רבים, בעל תואר אינו אלא חמור נושא ספרים מחמם-ספסל, ויוצאים מן הכלל סְפוּרִים אינם אלא מלמדים על הכלל...

certified.woke

Well-known member
היבלת כואבת מכישלונך בחייך? |חבול| עובדה ששאפת להוציא את התעודה גם בגיל מופלג וכשלת גם בכך |נחמה|
כמו שאמרתי פעם, אני משלים בגרויות, ותעודות אולי תהיינה, אולי לא, אך בנוגע לתעודותיך - כל מה שנתן לומר עליהן הוא שהן תעודות-עניוּת...אה, עוד דבר, גוון קמעה את תגובותיך, פן תסגיר כי אוצר מליך מצומצם...יחסית לבעל תעודה...אגב, האם למדת בהתכתבות באוניברסיטה מזרח-אירופית נידחת וגם נבחנת...מרחוק?

דיברגנט חדש

Well-known member
כמו שאמרתי פעם, אני משלים בגרויות, ותעודות אולי תהיינה, אולי לא, אך בנוגע לתעודותיך - כל מה שנתן לומר עליהן הוא שהן תעודות-עניוּת...אה, עוד דבר, גוון קמעה את תגובותיך, פן תסגיר כי אוצר מליך מצומצם...יחסית לבעל תעודה...אגב, האם למדת בהתכתבות באוניברסיטה מזרח-אירופית נידחת וגם נבחנת...מרחוק?
מ-2022, אולי, אפילו מלפני כן, עוד לא עמדת במשימה פשוטה של הוצאת תעודת בגרות |נחמה|
אגב, גם מבלי שהשבת ידעתי את זה, כי ככל שבן אדם מנסה להראות שהוא חכם כמו זה שחושב שאתה סוגד לו, סימן שביטחונו העצמי בריצפה והוא מפחד שיחשבו שהוא |טמבל|, הצבתי לך מראה? עוד יבלת כואבת? |חבול|

certified.woke

Well-known member
מ-2022, אולי, אפילו כן, עוד לא עמדת במשימה פשוטה של הוצאת תעודת בגרות |נחמה|
אגב, גם מבלי שהשבת ידעתי את זה, כי ככל שבן אדם מנסה להראות שהוא חכם כמו זה שחושב שאתה סוגד לו, סימן שביטחונו העצמי בריצפה והוא מפחד שיחשבו שהוא |טמבל|, הצבתי לך מראה? עוד יבלת כואבת? |חבול|
משפט לא קוהרנטי.
מה בעצם רצית לומר?
כתוב לי בפרטי ואשלח לך נסח קוהרנטי.
אל תצרף את ה"תעודה", היא לא "מתכתבת" עם המיאוס והתעוב שאתה מעורר...

דיברגנט חדש

Well-known member
משפט לא קוהרנטי.
מה בעצם רצית לומר?
כתוב לי בפרטי ואשלח לך נסח קוהרנטי.
אל תצרף את ה"תעודה", היא לא "מתכתבת" עם המיאוס והתעוב שאתה מעורר...
אסביר לאט שגם אתה, אולי, תוכל להבין?
יש כאן אינפנטיל מוגבל שטוען שאתה סוגד לו, הוא גם כמוך מנסה בכל הזדמנות לומר שהוא חכם וגאון והוא בעצם ההשתקפות שלך במראה.
ככל שאתה כלומניק חסר השכלה, הדימוי שלך בריצפה, אתה מפחד להראות כמה אתה |טמבל|, לכן מנסה להקטין אחרים ולצעוק אני חכם.
תמשיך ככה ורק תדע שכפי שמסתכלים על מוגבל המחמד, כך גם מסתכלים עליך, כעת תסיק מסקנות ...

certified.woke

Well-known member
אסביר לאט שגם אתה, אולי, תוכל להבין?
יש כאן אינפנטיל מוגבל שטוען שאתה סוגד לו, הוא גם כמוך מנסה בכל הזדמנות לומר שהוא חכם וגאון והוא בעצם ההשתקפות שלך במראה.
ככל שאתה כלומניק חסר השכלה, הדימוי שלך בריצפה, אתה מפחד להראות כמה אתה |טמבל|, לכן מנסה להקטין אחרים ולצעוק אני חכם.
תמשיך ככה ורק תדע שכפי שמסתכלים על מוגבל המחמד, כך גם מסתכלים עליך, כעת תסיק מסקנות ...
דיברגנרט, יקירי, אתה הוא זה העושה שמוש במילי.
אינך רהוט דייך בעברית ואתה נאלץ תדיר להעתיק מן הזולת מכמני שפה.

חלק מבאי הפורום מוגדרים אצלי כ"התעלם" מחמת שעייפתי מהבליהם ולכן מלמוליך סתומים, הגם שרובם אינם אלא ג'יבריש נטול-פשר...התאפס נא על עצמך.
אגב, היכן היית למעלה מיממה?
התאוששות מ- hangover?

דיברגנט חדש

Well-known member
דיברגנרט, יקירי, אתה הוא זה העושה שמוש במילי.
אינך רהוט דייך בעברית ואתה נאלץ תדיר להעתיק מן הזולת מכמני שפה.
העובדות מדברות בעד עצמן |נחמה|
חלק מבאי הפורום מוגדרים אצלי כ"התעלם" מחמת שעייפתי מהבליהם ולכן מלמוליך סתומים, הגם שרובם אינם אלא ג'יבריש נטול-פשר...התאפס נא על עצמך.
אגב, היכן היית למעלה מיממה?
התאוששות מ- hangover?
להבדילך, אני לא חי בפורום, חיי לא משעממים כשלך.

דיברגנט חדש

Well-known member
הן אכן מדברות, דיברגנרט, ידידי.
אכן, תמשיך להעתיק ממני, תיזהר שזה לא יגלוש לך גם לבגרויות, כי אז יפסלו לך את המבחן, או שאולי זה כבר קרה? :unsure:
אינך מכיר את חיי, אלא בקושי את שלך ובמומך אתה פוסל...
אין מה להכיר, אם לא היית מנסה להבליט את "חוכמתך", לא היינו יודעים שאתה בוט איראני.

certified.woke

Well-known member
אכן, תמשיך להעתיק ממני, תיזהר שזה לא יגלוש לך גם לבגרויות, כי אז יפסלו לך את המבחן, או שאולי זה כבר קרה? :unsure:

אין מה להכיר, אם לא היית מנסה להבליט את "חוכמתך", לא היינו יודעים שאתה בוט איראני.
הן מדברות בעד עצמן, דיברגנרט, ידידי היקר...

certified.woke

Well-known member
אכן, לרוע מזלך, הן מראות את כסילותך ו"הצלחתך" בחיים |נחמה|
דיברגנרט, ידידי, ראשית, שמתי לב כי יש לך איזשהו fetish מוזר ל- emoji |נֶחָמָה|.
מי שמבקש |נֶחָמָה| לזולתו וזקוק לה בעצמו - נענה תחילה (בבא קמא צב א).
נראה כי זו הסבה שאתה מבקש זאת עבור הכל, בתקווה שיתקיים בך לפני הכל.

שנית, אתה מצחיק ותודתי לך על דאגתך לבריאותי, שכן גרסו חז"לינו "השחוק יפה לבריאות".
אינך יודע דבר עלי ולא היית יכול למצא דבר גם לו היו חייך תלויים לך מנגד.
אני אנונימי לחלוטין.
מה שאתה סבור שאתה יודע אודותי אינו אלא מה ש"תרמתי" למתענינים בזהותי, בהם אני משטה כעקרון, באמצעות פזור רמזים שונים, אשר נכונותם או אי-נכונותם נקבעת אקראית לחלוטין על סמך תוצאת הטלת מטבע, ומפיק בדומיה הנאה צרופה מהסתמכם עליהן.

מצא לעצמך חיים, דיברגנרט יקירי.

אגב, רפול סִפר פעם בגלוי-לב כי נולד פשוט מפני שלהוריו לא היה כסף לרכוש קונדום.
נראה כי גם להוריך היתה בעיה כזו...|נחמה|.
מכל מקום - אני כאן בשבילך...התיעץ עימי...חפשית...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
דיברגנרט, ידידי, ראשית, שמתי לב כי יש לך איזשהו fetish מוזר ל- emoji |נֶחָמָה|.
מי שמבקש |נֶחָמָה| לזולתו וזקוק לה בעצמו - נענה תחילה (בבא קמא צב א).
נראה כי זו הסבה שאתה מבקש זאת עבור הכל, בתקווה שיתקיים בך לפני הכל.

שנית, אתה מצחיק ותודתי לך על דאגתך לבריאותי, שכן גרסו חז"לינו "השחוק יפה לבריאות".
אינך יודע דבר עלי ולא היית יכול למצא דבר גם לו היו חייך תלויים לך מנגד.
אני אנונימי לחלוטין.
מה שאתה סבור שאתה יודע אודותי אינו אלא מה ש"תרמתי" למתענינים בזהותי, בהם אני משטה כעקרון, באמצעות פזור רמזים שונים, אשר נכונותם או אי-נכונותם נקבעת אקראית לחלוטין על סמך תוצאת הטלת מטבע, ומפיק בדומיה הנאה צרופה מהסתמכם עליהן.

מצא לעצמך חיים, דיברגנרט יקירי.

אגב, רפול סִפר פעם בגלוי-לב כי נולד פשוט מפני שלהוריו לא היה כסף לרכוש קונדום.
נראה כי גם להוריך היתה בעיה כזו...|נחמה|.
מכל מקום - אני כאן בשבילך...התיעץ עימי...חפשית...
דרכתי לך על יבלת כואבת |נחמה|
מעניין, תוך כמה זמן אקבל מענה, ממי שאין לו חיים ונמצא בפורום 24/7? (שאלה רטורית |נחמה|)

certified.woke

Well-known member
דרכתי לך על יבלת כואבת |נחמה|
מעניין, תוך כמה זמן אקבל מענה, ממי שאין לו חיים ונמצא בפורום 24/7? (שאלה רטורית |נחמה|)
אני כאן בשבילך, דיברגנרט יקירי |נחמה|,
היבלות - אצלך |נחמה|.
השרה כפות רגליך בתמיסת סודה לשתיה במים חמים, יבלותיך תתרככנה ונתן יהיה להסירן בנקל |נחמה|.
ומה בענין הוריך |נחמה|?
האם צדקתי |נחמה|?

דיברגנט חדש

Well-known member
אני כאן בשבילך, דיברגנרט יקירי |נחמה|,
היבלות - אצלך |נחמה|.
השרה כפות רגליך בתמיסת סודה לשתיה במים חמים, יבלותיך תתרככנה ונתן יהיה להסירן בנקל |נחמה|.
ומה בענין הוריך |נחמה|?
האם צדקתי |נחמה|?
כפי ששערתי, לקח לך 4 דק' להשיב, שזהו זמן ההקלדה שלך.
באמת, מרחם עליך שאתה חסר חיים |נחמה|

certified.woke

Well-known member
כפי ששערתי, לקח לך 4 דק' להשיב, שזהו זמן ההקלדה שלך.
באמת, מרחם עליך שאתה חסר חיים |נחמה|
דיברגנרט, ידידי, אינני מומחה "תפוז" גדול, אולם איכשהו אני מקבל אינדיקציה מתי זבה שטות כלשהי מקולמוסך, והרי הנייד תמיד בהשג יד.
אפשר שאם יפלט משהו שאינו שטות גמורה - אולי לא תיווצר האינדיקציה. עליך פשוט לנסות זאת.
לעתים, ברחוב, בסביבה רועשת, אינני שם לב לכך ואתך הסליחה |נחמה|...

למעלה