אז מי כבר עדכן לממיר פיבר4K?

arseny92

Well-known member
מנהל
אז מי כבר עדכן לממיר פיבר4K?

ומה השטויות האלה שהם מנסים לכפות לי כשניסיתי לברר פרטים

"ממיר רק בנפרד כשירות מוסף ב-40 שקל לשכירות לחודש"
"אין מבצע/חבילה שכולל את הממיר הזה כי הוא בהשקה חדשה"
"כן, כל לקוח משלם נפרד ולא כחלק מחבילה" (40שח! זה כאילו רכש חבילת ערוצי ספורט מלאה! המונדיאל בפתח וממילא אוסיף את זה אבל באמת?!)
כשניסיתי לקבל מידע לגבי אופן ההקלטה (מה זה 500GB (שהם למעשה 465GiB וקצת מינוס המקום למערכת ההפעלה של הממיר) להקליט לדבריהם על זה 4K מקור (ב-60fps?) המקום הזה יספיק רק לכמה שעות), אין גם מידע לגבי מהירות הכונן או בכלל אין שום מידע נורמלי באתר, אלא כי על HDD עם מהירות כתיבה של 25MB לשניה ממוצע לכתוב 4K מלא זה נונסנס כי הביטרייט ענק (וכבר ללא קשר אם הממיר יהיה מחובר למסך 4K או בינתיים לא), זה גם צריך מלא זיכרון מטמון ו-RAM, וגם את זה לא מפרסמים, הנציג: "מפרט טכני אתה לא צריך כי אינך רוכש את הממיר אלא משלם עליו שכירות חודשית" מה הקשר בכלל??? סליחה?
פרסומות מטעות כי יוצא שזה כלל לא באמת 4K ולפי חוק הגנת צרכן אסור לעוסק לפרסם מידע מטעה בראשיותו, יש איפהשהו דף פרטים נורמלי איזה ממיר הם מייבאים לשיווק, שוב פעם משהו נורא דפוק של technicolor? חשבתי שאחרי הרברנדינג לאלטיס הם יחלו לשווק מוצרים נורמליים שהם נותנים לצרפתים...

ניתוק? לא שיש לי הרבה ברירה כי אני צריך פה אינטרנט מהיר 200מגה (הייתי מחבר ג'יגה בכלל אבל אין לי פה לא פרטנר פיבר, לא סלקום פיבר ובטח שלא אנלימיטד. בזק? לא תודה), טלפון שני קווים וטלויזיה שלא אוכלת פס אינטרנט אלא שהמג'יק HD החל לעשות לי בעיות ולקרטע בכל פעם שהם משנים כל מספר ימים את מערך הערוצים...

dov981

New member
ממש לא

מקווה שרפי לא יאשים אותי בפרסום:
1. הממיר אצלי שבועים
2. הממיר הזה הוא לא חדש ...רק בארץ הוא כזה. הוא שכלול של הממיר
הקודם ששניהם מחברת SAGEMCOM והוא מובא לארץ על ידי פטריק דרהי
בעלי חברת ALTICE הבינלאומית וכן חברת הוט.
3. הדיסק הקשיח הוא אותו אחד שקיים בפייברוקס הרגיל ובזה אין התקדמות.
4. הם כן משדרים 4K ....כרגע יש איזה 4 סדרות בVOD מלבד נטפליקס.
5. הם גם מחליפים את הכבל לכבל 0.HDMI 2
6. גולת הכותרת היא לדעתי נתב האינטרנט כפי שכבר כתבתי. 1G אתרנט
וגם WIFI בתקן ac 802.11 וגם n ושם רואים את ה100 מגה בWIFI
&nbsp
&nbsp
&nbsp
http://www.sagemcom.com/broadband/set-top-boxes/cable/

arseny92

Well-known member
מנהל
איפה מצאת את זה כי בעמודי התמיכה אני רואהרק מידע על ציוד ישן

arseny92

Well-known member
מנהל
ומה זה שקע טלפון רק אחד, מה עושה מי שיש לו שני קווי טלפון

(השני - פקס MX320 של קנון)

arseny92

Well-known member
מנהל
יש להם שם גם בלוטות ו-NFC... ישראל תמיד מפגרת

dov981

New member
בישראל יש דואופול

כלומר קומבינה והתחרות היא "מי מקדם הכי פחות"
אני לא אתפלא שיש עוד כמה במשרד התקשורת שמקבלים
שוחד מבזק או מהוט כדי שאנחנו נישאר מאחור והחברות האלה
ימלאו את הכיסים מהתשתית המפגרת והיקרה שלהם.
שום דבר לא השתנה......

SysAdmin1

New member
מן הסתם שפקס וטלפון עובדים על אותו תדר ולא על תדרים שונים...

מן הסתם שפקס וטלפון עובדים על אותו תדר ולא על תדרים שונים ובגלל זה הם לא יכולים לעבוד במקביל על קו אחד בו-זמנית, כי תהיה התנגשות בינהם ( בכל רגע נתון יכול לעבוד רק אחד מהם ). כך שבשביל להשתמש בטלפון לשיחות וגם לפקס במקביל נדרשים שני קווי טלפון שונים ונפרדים.

dov981

New member
אכן הפייברבוקס החדש יותר

חכם מהתומכים של הוט-:
אחרי שהמתנתי חצי שעה וסובבו אותי בין 3 תומכים הגיעו למסקנה שגם אני ידעתי
אבל רציתי להביא תשובה מוסמכת....אם רוצים להוסיף קו טלפון נוסף לחור הטלפון
היחיד שיש בו החברה תתקין מודם נוסף. כל מודם אצלם יכול כידוע לשאת 2
קווי טלפון.
דבר נוסף שהתברר לי הוא שלפייברבוקס יש תמיכה נפרדת מהתמיכות הרגילות.
היה לי פייברבוקס ישן אמנם אבל לא פניתי אף פעם לתמיכה. כל הבעיות נפתרו על ידי
כיבוי והפעלה מחדש. לכן למזלי לא נזקקתי לתמיכה המעפנית שלהם.
לכן אני אומר שוב: פייברבוקס טיפש חכם מכל התומכים שלהם.

&nbsp

rafid1

Active member
מנהל
ואני מאשים/שואל שוב: זה לא פרסומת זה?ומה בדיוק חדש ב1G למשל?

כאילו שיש בזה חדש, כבר 20 שנה קיים בכל המודמים-נתבים שלהם, החל מהוטבוקס1...
אולי בוא חדש לנו משהו שלא יודעים (מהפרסומת של הוט...) איזה תקן/מהירות הוא - ACXXXX (או מה מהירות הסנכרון של הלינק בטווח של מטר)? כי 4K מקבלים כיום מכל סטרימר סיני מעאפן (עם AC1200)...

dov981

New member
אתה יודע שזה לא פרסומת. זה מה יש אצלי

והעובדה שקבלתי בחינם עם קרצוצים ואיומים של התנתקות זה לא עושה
את הוט יותר טובים. הם ובזק שולטים לצערי היום וזה טריפה וההוא נבלה.
ביניהם אנחנו הלקוחות צריכים לדעת מה טוב לנו לקחת מהם במחיר המינימלי.
מבחינתי כרגע הוט מנצחים בנקודות אבל יבוא היום כאשר בזק למשל יפעילו את הסיבים האופטיים...לא אהסס לעבור אליהם.
לכן גם הטענה שלי שאין לקנות כלום כל עוד ההשאלה חינם. בצורה זו אני יכול להעיף את הפרסומת שאתה קורא לה לכל הרוחות ויוצא פחות בנזק כספי.
לסיכום ולטובת העיניין: גם עם נבלה צריך לדעת להתנהג ולהוציא לה את המיץ

cheif

Member
מנהל
הפיבר היא טרפה שצריך להתרחק ממנה כמו מאש

הפיבר היא השיטה של "הוט" לכבול אותך אליהם. הפיבר מאחד את כל 4 פונקציות התקשורת - TV, מודם אינטרנט, נתב וטלפוניה - לקופסא אחת בלתי ניתנת להפרדה. ברגע שיש לך פייבר, אתה לא יכול לבטל את מרכיה הנתב ולהשתמש באחד עצמאי משלך, מה שמגביל אותך ליכולת הבינונית ומטה של הקופסא הזו. מי שבוחר בהוט כתשתית - מומלץ מאוד (כלומר חובה) לבקש HOTBOX אותו ניתן להפוך למודם ולהעזר בנתב מודרני ונורמלי ולא באיזה יצירה צרפתית שאף אחד לא מכיר. ולגבי 4K - בשביל השניים וחצי תכנים שיש בהוט, לא הייתי משקיע רגע של מחשבה בקופסא הזו. כל קופסת אנדרואיד ב-200 שקל תיתן לך יכולת 4K ולא תכבול אותך לשירות יקר.

dov981

New member
האם בחנת את החדש?

ולא בדיוק יצירה שלא מכירים. בצרפת יש יותר לקוחות מחוברים
אליה...או שלא?
תעשה סקירה יפה על הקופסה כמו שאתה יודע...לפחות הראוטר שבה ואז נדבר.
לגולש הרגיל לדעתי האחרונה היא בסדר. גם מה שעשית עם הMOCA הקנויה להם יש
בחינם. אז מה רע?
&nbsp

arseny92

Well-known member
מנהל
תודה

האם יש איזה מידע נורמלי לגבי פריסה של תשתית ג'יגה מהמתחרים כדי לדעת מתי לחבר, כדי שגם תוך כדי להתנתק מהוט לכל הרוחות, וגם שיהיה אינטרנט מהיר נורמלי לכעשרה מכשירים ברשת הביתית (נורמלי הכוונה כזה שלא מוגבל מלאכותית מרוחב הפס, קרי אם כולם מורידים משהו בו זמנית אז מקבלים חלוקה של רוחב הפס ולא את המקסימום שמעלה שרת מרוחק לכל אחד מהלקוחות הרשת הפנימית), שגם יהיה מקום ל-IPTV ברוחב נורמלי כאמור, גם ללא "בעית הבקבוק"...

כי גם לסלקום וגם לפרטנר וגם לאנלימיטד אומנם במפה הסכמתית שלהם יש את תל אביב, אבל בכל ניסיון להשיג תשובה ברורה לגבי פריסה והאם זה זמין ברחוב שלך, אתה מקבל את הרושם שהפריסה היא רק באותו רחוב וחצי שגרים בו מיליונרים

למעלה