אז מי כבר עדכן לממיר פיבר4K?

dov981

New member
לאחר הדו-שיח אתמול----מחשבה נוספת--->

כדי שתהיה מעודכן לפחות ברמת עדכון רצוי שתנסה את השרץ החדש שלעומת הישן
יש בו שיפור והחסרון היחיד שאני מצאתי הוא שהמיני פייברבוקס שמחובר אליו
איננו מסוג 4K . השאירו לי את הישן ולא ידוע אם יהיה חדש.
מה שכן הוא הפסיק לקרטע בתקשורת עם הFIBERBOX 4K כפי שהיה עם הפייברבוקס
הרגיל.
ומה איכפת לך אם הכל בקופסה אחת? הרי בזק עם הBE שלהם ....הם גם בכיוון בטוח לקופסה.
ומה היא יחידת הרחק של הDSL \סיב אופטי בתוך הבניין ..הMSAG שלהם? זה לא עוד
קופסה שלא אתה שולט עליה?
לכן התעקשת ואמרתי ואני מתעקש ואומר גם כעת: אנחנו הלקוחות צריכים כעת להתאים את עצמנו לטכנולוגיה ולא בכל מקרה להתעקש להתאים אותה אלינו. עדיף במקרים מסויימים שמתרבים לאחרונה יותר ויותר לשבת בצד ו......לתת לנערים לשחק לפנינו.
(נערים=חברות תקשורת). תפקידנו במקרה זה הוא "לקטוף" בדיוק את מה שאנחנו רוצים, במחיר שאנחנו רוצים ובמאמץ הקטן ביותר להפעלת הציוד.
ומקצועית במקרה כזה הוא להבין את הWAN היטב ולהכווין את הבור אל הטוב ביותר והקל ביותר. לגבי הLAN הרי שרוב רובו בשליטתנו וגם שם תלויים בכגון IPV למיניהם כפי שמסתמן ועוד......
אופפפפ
שפכתי את הלב

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

arseny92

Well-known member
מנהל
לשדר הם יכולים גם 16K, השאלה זה האם התוכן הוא באמת 4K

שדחוס עם מה? HEVC להקטנת גודלי הקלטות? כנראה שלא. וכאשר מקליטים את זה (כמה פריימים?) האם זה עדיין נשאר 4K או שזה לרוב בעצם מקבל, מקליט ואז מנגן אפסקייל מ-720/1080 , או שמתחיל לקרטע מכונן קשיח איטי אם אכן 4K (שלדבריהם גם כמו שאר הממירים יכול להקליט שני ערוצים בו זמנית.. שני 4K? )?
&nbsp
השאלה כי האם יש פשר להשקיע בהחלפת הטלויזיה לאחת שיכולה ל-4K אמיתיים, כי כרגע יש את הגרוטאה של 1080 מלפני 7 שנים עם ממיר מג'יק HD שהוא טכניקולור מקולל (והוטבוקס1 שלדבריהם "אי אפשר להחליף הוטבוקס בהוטבוקס" אבל שבכל זאת מצליח להכניס לי 200מגה דרך ה-1043ND... ויפי לא באמת צריך)

dov981

New member
אז 4K יש והוא

אמיתי וגם הSOUND במערכת מולטימדיה שלי השתפר. הבדיקה
שלי נעשית בMTV HD ערוץ 526

למעלה