לאחר הדו-שיח אתמול----מחשבה נוספת--->
כדי שתהיה מעודכן לפחות ברמת עדכון רצוי שתנסה את השרץ החדש שלעומת הישן
יש בו שיפור והחסרון היחיד שאני מצאתי הוא שהמיני פייברבוקס שמחובר אליו
איננו מסוג 4K . השאירו לי את הישן ולא ידוע אם יהיה חדש.
מה שכן הוא הפסיק לקרטע בתקשורת עם הFIBERBOX 4K כפי שהיה עם הפייברבוקס
הרגיל.
ומה איכפת לך אם הכל בקופסה אחת? הרי בזק עם הBE שלהם ....הם גם בכיוון בטוח לקופסה.
ומה היא יחידת הרחק של הDSL \סיב אופטי בתוך הבניין ..הMSAG שלהם? זה לא עוד
קופסה שלא אתה שולט עליה?
לכן התעקשת ואמרתי ואני מתעקש ואומר גם כעת: אנחנו הלקוחות צריכים כעת להתאים את עצמנו לטכנולוגיה ולא בכל מקרה להתעקש להתאים אותה אלינו. עדיף במקרים מסויימים שמתרבים לאחרונה יותר ויותר לשבת בצד ו......לתת לנערים לשחק לפנינו.
(נערים=חברות תקשורת). תפקידנו במקרה זה הוא "לקטוף" בדיוק את מה שאנחנו רוצים, במחיר שאנחנו רוצים ובמאמץ הקטן ביותר להפעלת הציוד.
ומקצועית במקרה כזה הוא להבין את הWAN היטב ולהכווין את הבור אל הטוב ביותר והקל ביותר. לגבי הLAN הרי שרוב רובו בשליטתנו וגם שם תלויים בכגון IPV למיניהם כפי שמסתמן ועוד......
אופפפפ
שפכתי את הלב

כדי שתהיה מעודכן לפחות ברמת עדכון רצוי שתנסה את השרץ החדש שלעומת הישן
יש בו שיפור והחסרון היחיד שאני מצאתי הוא שהמיני פייברבוקס שמחובר אליו
איננו מסוג 4K . השאירו לי את הישן ולא ידוע אם יהיה חדש.
מה שכן הוא הפסיק לקרטע בתקשורת עם הFIBERBOX 4K כפי שהיה עם הפייברבוקס
הרגיל.
ומה איכפת לך אם הכל בקופסה אחת? הרי בזק עם הBE שלהם ....הם גם בכיוון בטוח לקופסה.
ומה היא יחידת הרחק של הDSL \סיב אופטי בתוך הבניין ..הMSAG שלהם? זה לא עוד
קופסה שלא אתה שולט עליה?
לכן התעקשת ואמרתי ואני מתעקש ואומר גם כעת: אנחנו הלקוחות צריכים כעת להתאים את עצמנו לטכנולוגיה ולא בכל מקרה להתעקש להתאים אותה אלינו. עדיף במקרים מסויימים שמתרבים לאחרונה יותר ויותר לשבת בצד ו......לתת לנערים לשחק לפנינו.
(נערים=חברות תקשורת). תפקידנו במקרה זה הוא "לקטוף" בדיוק את מה שאנחנו רוצים, במחיר שאנחנו רוצים ובמאמץ הקטן ביותר להפעלת הציוד.
ומקצועית במקרה כזה הוא להבין את הWAN היטב ולהכווין את הבור אל הטוב ביותר והקל ביותר. לגבי הLAN הרי שרוב רובו בשליטתנו וגם שם תלויים בכגון IPV למיניהם כפי שמסתמן ועוד......
אופפפפ