אז מי מנצח? כמובן גרמן. למה?

EmperorMollari

New member
טוב, ברור שתתנגד לגרמן

עכשיו אני מבין מדוע אינך תומך בגרמן. לגרמן חשוב האינטרס הציבורי וטובת כלל הציבור, ואילו בראש מעייניך רק טובתך האישית. מובן שאין זה מטריד אותך שהמועמדים האחרים מלכלכים את העיר. כל עוד זה לא בחצר שלך, שילכלכו. לעומת זאת, ראש העיר דואגת לכלל הציבור ולכן היא מזדעקת אל מול ההפקרות שמגלים המועמדים האחרים. כמו-כן, אינך מודאג מעירוב בין הון לשלטון. ודאי שתתנגד לגרמן שחרטה על דגלה את המינהל התקין. מערכת הבחירות של גרמן ממומנת אך ורק על ידי מימון הבחירות שמקבלת סיעתה, שמנתה 8 מנדטים בקדנציה היוצאת, ומתרומות חוקיות שנרשמות ומדווחות. אני בן 18, עומד לפני גיוס לצבא ואין לי שום אינטרס לקבל ג'וב זה או אחר. מה גם שאף-אחד שמתנדב לגרמן לא עושה זאת בשביל הג'וב, וגם לא לשם שמיים. אלא לשם פניה של עירנו בחמש השנים הבאות - וזו בלבד. לכן, אם אינך מודאג מנקיון העיר ומהשתלטות גורמי הון ויזמים על מרכזי הכוח שבה - אנא ממך, אל תצביע לגרמן.

אתה אפילו לא קורא מה שכותבים

ורץ לזרוק שוב את הסיסמאות שלך. ממש ביזבוז זמן ומילים להתווכח איתכם. שיהיה לך הצלחה בצבא. שם ילמדו אותך לבצע (פקודות) ולא לקשקש כל היום סיסמאות. לילה טוב לכולם.

eopeace

New member
מקורות מימון

ליעל גרמן יש מימון מפלגות כמו לכל מועמד ורשימה אחרים. מימון המפלגות נקבע על ידי מספר חברי המועצה שהזדהו בישיבת המועצה בשבוע שעבר. גם לרשפי ולפלטי ולכל אחד אחר יש מימון מפלגות וזהו מקור תקציב. ליעל גרמן זהו מקור התקציב הכמעט בלעדי שכן מטה הבחירות מקפיד לא לקבל שום תרומה בלתי חוקית (אסור שתרומה תעבור 1,800 ש"ח לבית אב בשנה) ולכן זהו לא מקור כספים רציני. מועמדים אחרים קונים שלטי חוצות ומודעות על אוטובוסים שהם בלבד אמורים כבר לעבור את מימון הבחירות שלהם. מאיפה הם מקבלים כל כך הרבה כסף כשהם מוגבלים בקבלה של 1,800 ש"ח מבית אב בלבד? אגב, כיוון שקמפיין הבחירות של יעל גרמן הוא חוקי לחלוטין, אין בזבוז כספים על שלטים כה רבים שכן לא צריך לחכות לפקחי העירייה שיורידו שלטים לא חוקיים כדי לתלות שוב שלטים חלופיים. כתוצאה מכך, ניתן להשתמש בשלטים שוב ושוב והעלות יחסית נמוכה.

eopeace

New member
סקר ממוחשב

אני מתנצל בפני אנשי אתר local, אבל הסקר הממוחשב לא נראה לי מאוד מדוייק. אם צודק אתה וניתן לעשות משחקים ולהשפיע עליו, הרי שהעובדה כי יש צורך בהזנת כתובת אימייל הופכת להיות ללא רלוונטית. מעבר לכך, ייתכן כי רוב הנכנסים לאתר הם תומכי יעל גרמן אך הם מיעוט באוכלוסיה ולהיפך... לפיכך, אין לסקר זה כל משמעות. עם זאת, אף אחד מפעילי מטה הבחירות לא קיבל כל הנחיה "לשחק" בסקרים באינטרנט ולמטה הבחירות אין כל ידע על כך שמישהו עושה זאת. אם מישהו עשה זאת הוא עשה זאת מיוזמתו ובלי יידוע. כיצד אגב רשפי הגיעה ל 42% מלכתחילה? - אולי באותה דרך שמוכרת לך כל כך?

למעלה