אז--- מפגש פורום!!!!

אז--- מפגש פורום!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo124.gif

וכמו שחגי אומר- בלי הברזות ובלי תירוצים!!
. שבוע הבא- מיום שני עד חמישי, באחד מהם נקיים מפגש.... האוכל אמנם יהיה לא משהו, אבל החברה- מצוינת
. מן הסתם זה יהיה בעזריאלי בשעות הצהריים..... אבל באיזה יום?!? (יהיה ממש נחמד אם כולם יגיבו מהר ונסגור יום, כדי שאוכל להודיע בעבודה.. אני שונאת להיות עסוקה כל הזמן
).

וואלה? עזריאלי? שונאת

אני יכולה בע"ה בהכל, אבל נגד עזריאלי. כאילו אין לי בעיה שזה יהיה מרכז- עדיף אפילו- אבל עזריאלי נהיה כה עוין למפגשי פורום! שונאת אותם שלא יחושו! אפשר לעשות פיקניק איפהשהו!!! כל אחד יביא איזה אוכל ואני אחראית כמובן על החלק האומנותי
יש מישהו שיכול לארגן לאפ טופ או משהו? נביא את הDVD!

justin9

New member
אנחנו נוכל להביא

Dvd נייד אם אין מתנדבים לעניין הלפ טופ

Pure M

New member
יש לי תמיד לפטופ איתי,

אז אם אני מגיע, תראו את זה כמובן מאליו

../images/Emo45.gif נמאס מעזריאלי.

אני בעד הקריון
סתם נו. אבל פיקניק נשמע ממש נחמד! הרבה פורומים עושה כך:)

hagayx

New member
בואו ניהיה מקוריים

אי אפשר לזוז\לנשום בעזריאלי בחול המועד, בואו ניפגש במקום מרכזי אחר בתל אביב..(אפשר שניפגש בעזריאלי ונלך כולם ביחד לאנשהוא) רעיון הפיקניק נשמע נחמד! אבל בואו נסגור מהר יום בשביל אלה שצריכים לדעת מראש כדי לדאוג שהיום יהיה פנוי!

CrazyPenguin

New member
אולי נעשה את זה בפארק ../images/Emo191.gif|פינגווין|

ההוא שקרוב לעזריאלי...? נורא נחמד שם!

אעאע מסובך../images/Emo10.gif

לא יודעת.. יש לי גם מתכונת, שתי עבודות.. ואין לי זמן

hagayx

New member
../images/Emo46.gif

בלי תרוצים! תעשי טובה כולם פה עסוקים לא פחות וזה לא באמת סיבה לא לבוא!!!! אני לא קונה את התרוץ הזה את סתם מתביישת או משהו, פשוט צאי מזה ותבואי יהיה כיף, אנחנו כבר משפחה אין לך ממה לחשוש!!!!

אני לא מתביישת!

אל תעליל עלילות שווא!
אבל אני באמת עסוקה נו
וגם אין לי כסף

hagayx

New member
אני אשלם

אם את לא באה, עושים את המפגש אצלך בבית!!!

קארין ../images/Emo99.gif בואי! ../images/Emo24.gif

אניאעשה לך את העבודות!!!!
בואי בואי בואי!!!!!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gifאשמח ממש../images/Emo9.gif ואני גם בחופש עד יום ראשון הבא, אז מתי שמתחשק לכם. [חוץ מ23.4 או 24.4, אני עדיין לא סגורה איזה מבין השניים - אני נוסעת לטקס סיום בה"ד 1 של חברה.]

Pure M

New member
../images/Emo41.gifבחירת יום!../images/Emo41.gif

מאחר ואף אחד לא טורח לעשות את זה, אני אעשה את זה. אנא בחרו את הימים המועדפים עליכם:
יום שלישי
יום רביעי
יום חמישי אנא בחרו עד לסוף השבוע כדי שנוכל להחליט לגבי זה. המיקום יהיה בגן המשולש (הדשא הענק מול רכבת מרכז\מסוף 2000) אלא אם יהיה חם מדי ונתעצל, ונרצה מזגן, ואז עזריאלי או אופציה אחרת בסיגנון. יאללה יאללה, לבחור!

למעלה