אופס, קצר מוחי-- צריכה לדעת בוודאות מי בא***
C CrazyPenguin New member 18/4/08 #33 לי אין בעיה../images/Emo191.gif להביא בקבוק שתייה גדול, אייפוד, רמקולים לאייפוד [כדי שנשמע קין...דההה] וגם כמה חטיפים שאני אמצא בבית
לי אין בעיה../images/Emo191.gif להביא בקבוק שתייה גדול, אייפוד, רמקולים לאייפוד [כדי שנשמע קין...דההה] וגם כמה חטיפים שאני אמצא בבית
C CrazyPenguin New member 19/4/08 #34 גיתית ../images/Emo98.gif../images/Emo191.gif מה דעתך לבוא עם הסקיני המהמם שלך למפגש? תרשי לעצמך פעם אחת!
גיתית ../images/Emo98.gif../images/Emo191.gif מה דעתך לבוא עם הסקיני המהמם שלך למפגש? תרשי לעצמך פעם אחת!
C CrazyPenguin New member 21/4/08 #42 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo191.gif אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo191.gif אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
א אמבריי לנצח New member 22/4/08 #45 אני מתנצלת זה היה גדול עליי וכשלקחתי מידה קטנה יותר זה היה קטן מדי