אז....מתי מספרים?

קריסטה

New member
כשזה רלוונטי

אין שום סיבה להעלות את זה לפני שיש כוונות להיכנס למיטה.

C l u e

New member
מצד אחד לא לשקר,

מצד שני, אני לא רואה טעם להעלות את זה באופן יזום, בטח שלא בהתחלה.
אני מניחה שלבתולות לוקח יותר זמן להיפתח ולהיכנס למיטה עם בן זוג, לכן אני חושבת שיכול להיות שיש מקום להעלות את הנושא בעצמך, כשאת מרגישה שאת צריכה עוד זמן והוא לא מבין את זה. גבר ממוצע, לדעתי, יפרש את ההמתנה כ'היא לא רוצה אותי' ולכן יהסס- זה הזמן לספר. כמובן שלא צריך להיכנס יותר מידי לפרטים, ובטח שלא לספר דברים שגורמים לך להרגיש לא בנוח.

באופן אישי, אני כן מספרת שלא היו לי קשרים רציניים. חשוב לי שהפרטנר ידע למה הוא נכנס, ואני חושבת שזה קצת עוזר להבין את התגובות שלי בקונטקסט המתאים, כשיודעים שאף פעם לא היה לי חבר לתקופה ארוכה. בנוסף, אני לא באמת חושבת שזה משהו להתבייש בו, ולרוב אומרת שפשוט עוד לא מצאתי את האדם הנכון.

payal

New member
שאלה בקשר לזה...

אתם חושבים שצריך באמת לספר?
לא שיש לי משהו באופק, אבל אני חושבת על זה מדי פעם. במידה ולא מושכים את הקשר מלא מלא זמן, האם צריך באמת לשתף את הצד השני, או לקפוץ למים (למרות שיהיה מביך ועקום למדי) ופשוט לעשות את זה. ואולי אז, לספר בדיעבד. אולי ככה יהיה פחות לחץ ?
אגב אני מפרידה בין חוסר ניסיון זוגי למיני, אפשר לומר לבחור שאין ניסיון זוגי, אבל למה זה עניינו של מישהו כמה ניסיון מיני יש לבחורה? אני עדיין לא מבינה את זה, למה כולם צריכים לשתף ה-כ-ל עם כל העולם.

גם לדעתי לא חייבים לספר בכלל

אני יכולה לספר מנסיוני ה"רב" (
עאלק) שבכל פעם שיש לי מישהו "חדש", הסקס איתו בפעם הראשונה זה בערך כמו סקס של בתולה. כי בפעם הראשונה עם פרטנר חדש, יש מתח, ויש בושה, ויש התרגשות, ויש למידה הדדית...
ואולי זו רק אני עם הסגירות שלי והביישנות הפרטית שלי, אבל ייתכן והיו כאלה שחשבו שאני באמת בתולה, גם כשכבר לא הייתי...

מצד שני, כשהי ליפרטנרים שהקשר בינינו היה ממש חם וטוב ואמיתי (לפחות מצידי) אז גם הסקס הראשוני זרם ממש בכיף...

אז מה שאני בעצם רוצה להגיד, זה שלפעמים גם למנוסים קשה להיות ממש פתוחים במגע המיני עם בן/בת זוג חדשים, ומצד שני, אם יש באמת אהבה, אז לפעמים גם בתולים יכולים לזרום בכיף ולהרגיש כאילו שיש להם נסיון של שנים.

ובשורה התחתונה, לדעתי ממש לא חובה לספר על הנסיון (או חוסר הנסיון) המיני שלנו.

ואם מישהו שואל ומתעקש לקבל תשובה, תמיד אפשר לענות משהו בסגנון של This is for me to know and for you to find out....

* חייבת להעיר, שאולי נשמע מדברי שאני נורא מנוסה, ונדמה לי שכבר סיפרתי, שכן, היו לי התנסויות מיניות, ואני פה בעיקר בגלל החצי השני של שם הפורום, כי בזוגיות אני לא משהו (וכל זה אפרופו השרשור של עד כמה אנחנו באמת מתאימים להגדרה של הפורום), אבל גם הנסיון המיני שלי (או שמא הפתיחות המינית שלי) לא משהו...

Berethor

New member
אין לך מה לחשוש מזה

זה שאת בתולה לא אמור להפריע לו, ואם הוא בורח זה בעיה שלו. להפך תחשבי על זה ככה, ההקרבה פה היא אם כבר שלך, את מסכימה פה להיות עם מישהו שהיה לו נשים לפניך למרות שלך לא היה גברים לפניו.

לייק

(הודעה ראשונה בפורום, נעים מאוד)

תומך בגישה הזו, למרות שכידוע אנחנו במיעוט.
אנשים היום פשוט לא מעריכים, מה שעד לפני 30 שנה היה בגדר נורמה ואף טאבו, מבריח ומבהיל היום. אנשים, שאין להם חשק להתמודד. בעידן המידע רוצים הכל כאן ועכשיו. מושגי הטוב והרע התכהו.
אני רואה בזה משהו מאוד יפה אצל נשים. לדעתי גם בטווח הארוך זה יגרום להרבה גברים להוקיר ולהעריך. , יותר את בנות זוגם, ואולי גם להיפך.

|תודה

האמת, עוד לא החלטתי אם אני מתאים לכאן.
אבל כל עוד שכיף לי לקרוא פה ואכן כיף - אני פה...

dori78

New member
אני אשמח אם תסביר

את השימוש במושג "הקרבה".
למה לדעתך מישהו מקריב משהו?

Berethor

New member
אין בעיה

להיות עם מישהו שפחות טוב ממך במשהו זה הקרבה, וכך גם להיות עם מישהו שלא מספיק טוב לך איתו. בגלל העובדה שהיא 'ששמרה על עצמה' והוא לא אז היא זאת שמקריבה פה לדעתי. חוץ מזה היא זאת שלוקחת תסיכון היותר גדול פה לדעתי, הרי היא באה עם דף חלק, והוא בא עם הרבה קשרים כושלים סביר להניח, אולי אפילו טראומות מחלקם וכו.

dori78

New member
לא מסכימה איתך

"טוב" או "לא טוב" זה ענין סובייקטיבי לחלוטין.
אתה חושב שמי שלא בתול הוא פחות "טוב"? לדעתי זו בעיה פרטית שלך.
מי שנעים לי איתו, שאני נמשכת אליו והוא אלי, שיש לנו תחומי עניין משותפים (אבל גם עניינים אחרים שכל אחד לבד בהם),
אינטליגנט שיש לי על מה לדבר איתו, שמצחיק אותי וגם צוחק מהבדיחות שלי - הוא טוב לי.
אף אחד מאיתנו הוא לא "דף חלק", גם מי שאין לו ניסיון מיני או זוגי, יש לו ניסיון חיים מסוים.
דף חלק הוא תיאור שמתאים רק לתינוק בן יומו.

אני בוגרת תואר אקדמאי. זה אומר שאם אני יוצאת עם מישהו עם השכלה תיכונית אני "מקריבה" משהו?
בחור יקר, צא אל העולם, תפסיק לחשוב בשחור ולבן. יש עוד גוונים של אפור באמצע, יש אפילו צבעים אחרים לגמרי.

בריט, אתה באמת חושב שבתולין זה משהו

שצריך לשמור עליו, בכדי להצדיק את הפעם הראשונה?
זה או הכי טוב שיש או כלום. ממש כמו בסרטים הטובים.

אני לא מסכים עם הדעה הזו

Berethor

New member
זה הכל או כלום זה הכל או כלום

בשביל ניפול, בשביל זה נקום. כן אני חושב שעדיף לשמור על עצמך, ושפעם ראשונה תהיה עם האדם הנכון ולא סתם. רק אלו שממש נואשים אולי שישקלו משהו סתמי אבל לא אנשים שיש בהם עדיין תקווה.

למעלה