גם לדעתי לא חייבים לספר בכלל
אני יכולה לספר מנסיוני ה"רב" (
עאלק) שבכל פעם שיש לי מישהו "חדש", הסקס איתו בפעם הראשונה זה בערך כמו סקס של בתולה. כי בפעם הראשונה עם פרטנר חדש, יש מתח, ויש בושה, ויש התרגשות, ויש למידה הדדית...
ואולי זו רק אני עם הסגירות שלי והביישנות הפרטית שלי, אבל ייתכן והיו כאלה שחשבו שאני באמת בתולה, גם כשכבר לא הייתי...
מצד שני, כשהי ליפרטנרים שהקשר בינינו היה ממש חם וטוב ואמיתי (לפחות מצידי) אז גם הסקס הראשוני זרם ממש בכיף...
אז מה שאני בעצם רוצה להגיד, זה שלפעמים גם למנוסים קשה להיות ממש פתוחים במגע המיני עם בן/בת זוג חדשים, ומצד שני, אם יש באמת אהבה, אז לפעמים גם בתולים יכולים לזרום בכיף ולהרגיש כאילו שיש להם נסיון של שנים.
ובשורה התחתונה, לדעתי ממש לא חובה לספר על הנסיון (או חוסר הנסיון) המיני שלנו.
ואם מישהו שואל ומתעקש לקבל תשובה, תמיד אפשר לענות משהו בסגנון של This is for me to know and for you to find out....
* חייבת להעיר, שאולי נשמע מדברי שאני נורא מנוסה, ונדמה לי שכבר סיפרתי, שכן, היו לי התנסויות מיניות, ואני פה בעיקר בגלל החצי השני של שם הפורום, כי בזוגיות אני לא משהו (וכל זה אפרופו השרשור של עד כמה אנחנו באמת מתאימים להגדרה של הפורום), אבל גם הנסיון המיני שלי (או שמא הפתיחות המינית שלי) לא משהו...