אז נחשו מי היה היום באודישנים?

talytal

New member
אז נחשו מי היה היום באודישנים? ../images/Emo9.gif

ג'קו. ומאיה. ג'קו ומאיה!
הם שרו את שיר האודישנים, מה שאומר שלדעתי במוקדם או במאוחר (בבקשה במוקדם!) נראה גם צילומים של העניין הזה! איזה כיף, דברים מתקדמים בכיוון הנכון!

דורית41

New member
../images/Emo6.gifאיזה יופי!!!

מישהו שהיה היום באודישנים בב"ש,כתב שהם הצטלמו כשהם שרים את השיר!!!(אם זה היה באתר הרשמי הייתי צובעת את המילה הצטלמו באדום!! זה אומר שלא סתם צילומים יעלו,אלא ניתן להסיק שאוטוטו יעלה הקליפ-לא???

talytal

New member
אכן, ניתן להסיק... ../images/Emo8.gif

אוף, זה יהיה ממש עוכר שמחות אם אני אתוודה שאני עדיין קצת מקווה שיחליטו להשקיע ויממנו גם קצת זמן צילום באולפן או משהו לכבוד הקליפ? זה דואט ג'קו-מאיה, זה צריך להיות יותר מ"היי, הנה צילומים מהיום אודישנים".... אבל בסדר, העיקר שיהיה קליפ, והעיקר שיהיה ביצוע של שניהם לשיר.

דורית41

New member
אני מניחה שישלבו גם קטעי אולפן

אני עוקבת אחרי האתר של קשת לראות מתי מעלים את צילומי האודישנים של היום.....

talytal

New member
כיף כל כך שיש למה לצפות ../images/Emo9.gif

ואני מאוד רוצה לראות מה יגיע מהצילומים היום לאתר קשת... לגביי הקליפ - אני אסביר את העמדה שלי במונחים של הקליפים הקודמים לשירי האודישנים - ב"לפעמים חלומות מתגשמים" הקליפ היה בעיקרו (או כולו? אני כבר לא זוכרת) מורכב מצילומי אולפן של סקעת, מויאל ועדי כהן, והראו אותו לא מעט פעמים גם בטלוויזיה. ב"כל כך הרבה שירים" עשו קליפ שהורכב אך ורק מצילומים של סעדו מהיום אודישנים, ואני לפחות ראיתי אותו רק באתר קשת. קשה להגיד שהקליפ הזה עשה גלים איפשהו מחוץ לשם... אז אני פשוט מקווה שיעשו קליפ ראוי, שייעזור לדחוף את השיר הזה להיות יותר מ"עוד שיר אודישנים"...

דורית41

New member
טליטלוש-

חברי את כל העובדות-זה שיר ראשון שג'קו מוציא לאחר פסק הזמן הארוך,הוא שר אותו עם מאיה שגם היא זכתה לאהדה נרחבת ,והעובדה המשמעותית ביותר-שהשיר הוא באמת טוב- לכן הסיכוי לכך שהוא יהיה "עוד שיר אודישנים" ושהוא לא יכה גלים,הוא סיכוי נמוך...... (אבל ברור ,בלי קשר,שכדאי שגם הקליפ יהיה טוב ולא צירוף של קטעים מצולמים מהאודישנים). שמחתי לקרוא את מה שכתבה ללי לגבי השידור ברדיו ירושלים.עוד צעד קטן שמצטרף לתמונה שמתבהרת והולכת. אני פורשת (תכלס גם עכשיו אני חצי ישנה אז כבר עדיף שזה לא יהיה מול המחשב......) לילה טוב בוביזה!!!!

hela19

New member
איזה יופי של חדשות..../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

כיף להיכנס ולשמוע את החדשות הטובות, מכל הכיוונים הסימנים כל כך מעולים..
שיהיה לכולנו חג שמח..
ממני

kapit5

New member
פשוט ניפלא

יו אני כבר מחכה בקוצר רוח לצילומים מהאודישנים.

Miss Menta

New member
נחמד ../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif

הדרך הנכונה. :} באיזה עיר היו האודישנים?

talytal

New member
../images/Emo207.gif וברגעים אלה ממש...

ג'קו נמצא באודישנים בנתניה!
בטח נראה צילום מהביקור הזה בתכנית.

שונית 7

New member
אה זה היום??? מקווה שיהיה דווח

באיזה שהוא מקום!!! אולי יתמזל מזלינו ואחת הנתניתיות שלנו קפצה לבקר?

kapit5

New member
טליטל-איפוה זה התפרסם???

אוף אם הייתי נתנייתית הייתי נותנת קפיצה

kapit5

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifהילה וחולית

יששש אודישנים בנתניה. אולי הן ידעו מראש ונתנו קפיצה לתת לנו דיווח ממקור ראשון.

a d i d a s 2 1

New member
גמלי נתנו דיווח...

בחיאת דינק במצב רגיל הייתי שוברת לכולם את הידיים והרגליים... כי מעירים אותי כשאני קמה מהשינה.. אבל אני אוהבת אתכם...

talytal

New member
פירסמתי מהר מדי... ../images/Emo4.gif

לא בטוח שזה אמיתי. מישהי כתבה את זה בפורום בקשת, אבל כרגע נראה שיכול להיות שמדובר בהטעיה. עזבו את זה שהתלהתי ורשמתי כאן (בתכלס, בכל מקרה כשיהיו אודישנים בנתניה ג'קו יהיה, השאלה רק מתי הם...), יש מישהי שאשכרה הלכה במיוחד בגלל המידע הזה, וחזרה לכתוב שלא אודישנים ולא נעליים... אז לא יודעת, נחכה לראות אם יהיו דיווחים אמינים יותר.

Miss Menta

New member
שיט, אני מנתניה!! מתי זה? ../images/Emo109.gif

זה כבר נגמר? אוף.. איך יכולתי לדעת שיש?!

talytal

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

מצטערת שפירסמתי את הדברים מהר מדי, מצטערת בפני מי שהתלהב ונפגע, ובפני מי שנסע סתם. כנראה שאני תמימה מדי לפעמים ולא עלה בדעתי שמישהו יטעה במכוון וישקר סתם לשם הנאה. אז באמת מצטערת על כל הסיפור הזה, הוא עשה לי ממש ממש נאחס.

למעלה