לא נורא מאמי... אנחנו יודעות שפעלת מתוך כוונות טובות! אל תרגישי רע!
K Karina85 New member 6/4/07 #20 לא נורא מאמי... ../images/Emo140.gif אנחנו יודעות שפעלת מתוך כוונות טובות! אל תרגישי רע!
T talytal New member 6/4/07 #21 תודה מתוקה... ../images/Emo13.gif זה מסוג החוויות שמורידות לך את האמון באנשים ל-0. בקשת מישהי כתבה שהיא נסעה במיוחד מירושלים לנתניה בגלל מה שהשקרנית הזו סיפרה שם... בלתי יאומן.
תודה מתוקה... ../images/Emo13.gif זה מסוג החוויות שמורידות לך את האמון באנשים ל-0. בקשת מישהי כתבה שהיא נסעה במיוחד מירושלים לנתניה בגלל מה שהשקרנית הזו סיפרה שם... בלתי יאומן.
N Nova5 New member 6/4/07 #25 טלוש, עזבי אותך! את בסדר גמור../images/Emo140.gif אבל לציפי הזאת מקשת צריך לשבור ידיים שלא תגיע למקלדת בקלות כזאת
טלוש, עזבי אותך! את בסדר גמור../images/Emo140.gif אבל לציפי הזאת מקשת צריך לשבור ידיים שלא תגיע למקלדת בקלות כזאת
R rifkin1 New member 6/4/07 #22 גם אני בהתחלה חשבתי ככה אבל אני לא דואגת לרפאל, הוא חתום בהליקון והוא מוסיקאי תותח ואין לי ספק שנשמע ממנו הרבה.
גם אני בהתחלה חשבתי ככה אבל אני לא דואגת לרפאל, הוא חתום בהליקון והוא מוסיקאי תותח ואין לי ספק שנשמע ממנו הרבה.
T talytal New member 6/4/07 #23 קשה לעשות דואט בשלישייה... מה לעשות. בשנה שעברה רק סעדו שר את שיר האודישנים (ואפשר לחשוב מה זה תרם לקריירה שלו)... אז אם כבר, לדעתי מאיה הרוויחה שעשו את השיר השנה דואט. זה שיש שלישיית גמר לא אומר שכל השלושה צריכים לעשות הכל ביחד אחרי התכנית.
קשה לעשות דואט בשלישייה... מה לעשות. בשנה שעברה רק סעדו שר את שיר האודישנים (ואפשר לחשוב מה זה תרם לקריירה שלו)... אז אם כבר, לדעתי מאיה הרוויחה שעשו את השיר השנה דואט. זה שיש שלישיית גמר לא אומר שכל השלושה צריכים לעשות הכל ביחד אחרי התכנית.
R rifkin1 New member 6/4/07 #28 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ח חולית5 New member 6/4/07 #32 לגמרי../images/Emo6.gif זה מה שמראה שלנשוא יש יותר חוש הומור משחשבנו אה??? גם הוא כמונו חושב על דברים די ממזריים!!
לגמרי../images/Emo6.gif זה מה שמראה שלנשוא יש יותר חוש הומור משחשבנו אה??? גם הוא כמונו חושב על דברים די ממזריים!!
K Karina85 New member 6/4/07 #35 כשמתחשק לי לפלרטט... אני פוצח בדואט גם אם זה טריו או קווארטט זה לא מפריע...!!!
ד דורית41 New member 6/4/07 #36 העלו את הצילומים מהאודישנים בב"ש לאתר של קשת...אבל לצערי אין אפילו קמצוץ של ג'קו בצילומים האלה. הם כנראה אכן שומרים אותם לקליפ.
העלו את הצילומים מהאודישנים בב"ש לאתר של קשת...אבל לצערי אין אפילו קמצוץ של ג'קו בצילומים האלה. הם כנראה אכן שומרים אותם לקליפ.