אז נראה שהגיע תורי להתייעץ

Cade Foster

New member
אז נראה שהגיע תורי להתייעץ

אהלן חברים
מי שלא מכיר אותי שלום אני ליאור בן 23 השתחררתי מהצבא לפני כמה ימים
היא: בגילי, פנויה, גרה בגרמניה, מכירים אחד את השניה מגיל מאוד קטן (האמהות שלנו חברות מהתיכון), אמא לילדה בת 4.

אחרי הרבה זמן שהיינו חברי פייסבוק רחוקים (מזל טוב בימי הולדת וכו') זה התחיל להיות יותר מעניין. היא כתבה לי שהיא רוצה להגיע לארץ בקיץ למשך שבוע-שבועיים (כנראה בלי הילדה) ומאז התחלנו לדבר די הרבה. גם אני מתכנן לטוס לגרמניה באזור ספטמבר-אוקטובר (טיול אחרי צבא) ובעתיד הקצת יותר רחוק ללמוד שם (יש לי אזרחות, זה משתלם). מהשיחות איתה אני די מקבל את הרושם שהיא מעוניינת. גם אני מעוניין.

עכשיו מכיוון שהזמן שלה כאן יהיה מאוד מוגבל אני לא יודע איך אני אמור להתנהג. האידאל בשבילי זה שהיא תבוא להתארח אצלנו (השלב של ההיכרות עם המשפחה כבר נחסך מאיתנו למזלי) ונעשה חיים משוגעים. אבל זה לא יהיה מוקדם מידי להזמין אותה אלי הביתה בפעם הראשונה שאני רואה אותה מאז גיל 15 בערך? איפה עובר הגבול בין נחמדות לבוטות שעלולה לשרוף אותי?

אשמח לנקודת מבט משני המינים.

*בכוננות ספיגה מאייבורי
*

אייבורי

New member

אני דווקא זורם איתך.

תתחיל בלאסוף אותה משדה התעופה, (שתקח מלון ליום הראשון)
לך תדע, לפעמים הריח גוף יכול לכבות את הלהבה הכי גדולה.

מעבר לזה, בהצלחה

נ.ב.
רק תזכור שלזיין גרמניה, זה נקמת העם היהודי

אייבורי

New member
חס ושלום

אני אומר שכל יהודי זכאי לזיין גרמניה וערביה.

זה נקמת העם וגם כיבוש הארץ

Hermineh

New member
זה עובד גם הפוך?

שמישהי תכנס למיטה עם גרמני ועם ערבי? זו גם נקמה?

Cade Foster

New member
אני מניח שאת מתכוונת לאופי הקשר

מכיוון שהמשפחות שלנו מכירות אחת את השניה כדאי לי מאוד לכוון לקשר רציני

(אבל זאת התשובה גם בנימה יותר רצינית)

נגיד והיא תבוא ושניכם תהיו בעיניין

לאחר שבועיים היא תחזור לגרמניה ו...?

תקרא לי סקפטית, אבל העיצה הכי טובה שיש לי כרגע זה פשוט תזרום..

Cade Foster

New member
לא פעם ראשונה שלי עם מישהי אירופאית

תסמכי עליי, כרגע מעניין אותי רק הטווח הקצר.

אם מעניין אותך כרגע הטווח הקצר

מה אתה מחרטט על קשר רציני?

בקיצור, השאלה שלך היא אחרת. איך אתה גורם לסיטואציה שהיא תרצה לבוא אלייך הביתה, לשחק אמת או חובה ולשוב לגרמניה עם חיוך ואולי אולי תוכל לספק לך פינה חמימה אם תחליט לנסוע ללמוד שם.

Cade Foster

New member
לא הבנת אותי

אם יקרה משהו בינינו בזמן שהיא תהיה פה אני אדע איך להמשיך משם לבד כדי לתחזק את זה. מה שמעניין אותי זה איך להתנהג בטווח הקצר כדי שיהיה בכלל טווח ארוך.

אולי למישהו פה תהיה עיצת קסם

לי נראה שפשוט מתנהגים יפה ומשדרים לה שאם קורה משהו ביניכם זה לא משחק ואתה מרגיש מספיק בוגר לקחת את זה לכיוון רציני.

למעלה