איזה יופי של רעיון! שיהיה בהצלחה!
ק קורות חיי New member 12/10/06 #40 מייד הוספתי למועדפים (למרות שאני אמא) מעניין יהיה לקרוא את הצד שלכם בהורות. בהצלחה.
ש שמוליק דואק New member 12/10/06 #43 שלום לכולם ובהצלחה לפורום ! אשמח ליטול בו חלק ולמצוא כאן נושאים מעניינים לדיון.
ד דוביכפת לי New member 12/10/06 #45 איזה רעיון נפלא!!!! בהחלט מוסיפה לקישורים, ומבטיחה לעשות כמיטב יכולתי לשכנע את הבעלול (soon to be dad) להצטרף לפורום. שיהיה הרבה הרבה הרבה בהצלחה!
איזה רעיון נפלא!!!! בהחלט מוסיפה לקישורים, ומבטיחה לעשות כמיטב יכולתי לשכנע את הבעלול (soon to be dad) להצטרף לפורום. שיהיה הרבה הרבה הרבה בהצלחה!
9 9910 New member 12/10/06 #47 שיהיה בהצלחה מקווה לזכור להיכנס מדי פעם, הקטן פתאום ממלא לי את הלו"ז בשמחה
ארנון הרשקוביץ Member מנהל 13/10/06 #48 סופסוף../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif על היוזמה ו../images/Emo50.gif לכ-ו-ל-ם ארנון
ארנון הרשקוביץ Member מנהל 13/10/06 #53 ואני רואה שאת לא אבא ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif
ע עפרונית מהודרת New member 13/10/06 #54 אני רואה שקמתי מוקדם מדיי ../images/Emo10.gif בעיקר בשביל יום ששי.
ארנון הרשקוביץ Member מנהל 13/10/06 #57 בשבילי זה ממש מאוחר יחסית לשאר השבוע (אך יש להודות שהשבוע הזה היה חריג, ואני מאוד מקווה שהכל יחזור לקדמותו בקרוב). שבת שלום, ארנון
בשבילי זה ממש מאוחר יחסית לשאר השבוע (אך יש להודות שהשבוע הזה היה חריג, ואני מאוד מקווה שהכל יחזור לקדמותו בקרוב). שבת שלום, ארנון
פ פיצי פן בעלול New member 13/10/06 #49 כל הכבוד אם נהיה ציניים על ההתחלה - מקווה שהפורום הזה יהיה פחות היסטרי ויותר תרבותי אחד כלפי השני (מאשר פורום האמהות השכן ). מוכן לתרום מנסיוני (הדל) ולהקשיב לאחרים.
כל הכבוד אם נהיה ציניים על ההתחלה - מקווה שהפורום הזה יהיה פחות היסטרי ויותר תרבותי אחד כלפי השני (מאשר פורום האמהות השכן ). מוכן לתרום מנסיוני (הדל) ולהקשיב לאחרים.
מ מיצי קוץ New member 13/10/06 #51 בשעה טובה, דרך צלחה- הכל! מציצה לכם אצל השכנים קפצתי להגיד לכם כל מה שכבר אמרו, ועוד קצת... אחלה רעיון! [וגם אחלה מנהלים]
בשעה טובה, דרך צלחה- הכל! מציצה לכם אצל השכנים קפצתי להגיד לכם כל מה שכבר אמרו, ועוד קצת... אחלה רעיון! [וגם אחלה מנהלים]
ה העגלגלה היחידה New member 15/10/06 #59 שיהיה בהצלחה! איזה כיף!../images/Emo140.gif אני אספר לבעלי על הפורום הנפלא שנפתח כאן! שיהיה בשעה טובה ומזל טוב לכל האבות החדשים והטריים...
שיהיה בהצלחה! איזה כיף!../images/Emo140.gif אני אספר לבעלי על הפורום הנפלא שנפתח כאן! שיהיה בשעה טובה ומזל טוב לכל האבות החדשים והטריים...