אז סיימתי סופסוף את small gods.

limilu

New member
נמנמם.מאיפה אתה צצת?!

חבר'ה, הפורום שלנו מתחיל להתמלא. אוי לא!

limilu

New member
אני חושבת שאני יודעת מה זה מזכיר לך

נטע, את צריכה להפסיק להבהיל את האנשים החדשים האלו...

realyoni

New member
איך מצטרפים?

חשבתי שאני כבר מצורף מעצם היותי אני...
אבל אם יש טכס חניכה רישמי אשמח לעבור אותו.

אה... לא בעיה...

אתה נוסע לאור יהודה רחוב התעשיה 12 או משהו כזה נכנס לבנין המפואר של הוצאת כנרת ומביא אישור בשלושה העתקים מיקיר הפורום, לואיס (להלן:
). באותה הזדמנות אתה מצטלם איתו ושולח לנו תמונה (אם הקובץ גדול מדי, פשוט תחתוך את החלק שלך מהתמונה). ואז תתכנס ועדת הקבלה (בימי ו' ב 18:00 בדרך כלל בצ'ט הבסיסי, חדר "טרי פראצ'ט"), ונברר ביננו לבין עצמנו, אם אתה אוהב את "מעשי קסמים" מה דעתך על שוקולד מריר, ואולי חשוב מכל - אם יש לך מזגן. בהצלחה!

Gdil

New member
או...

שתחכה שויימס תחזור ותכתוב את כל הטקס שוב.

ויימס

New member
כן, יש טקס קבלה למעלה בטאגליינס

תעשה אותו ותחזור אלינו עם תשובות! בנוסף לכך, לא יזיק אם תתקשר ללואיס בכנרת, הוא האחראי על כך שהתרגום האחרון לעברית הוא של ספר שיצא באנגלית בשנת 91... אנחנו כרגע בקטע של להתקשר אליו ולהציק לו כך שיחשוב שיש המון קוראים לספריו של טרי. מומלץ גם להתקשר אליו כמה פעמים בשמות שונים!

נכון!

ואתה יכול גם להציע לו שוקולד מריר. כי הרי זהו שוקולד טעים ויש לך מלא מלא מזה. וגם, כשאתה מתקשר ללואיס (אל דאגה, הוא נחמד מאד), תסביר לו שיש לך 100,000 חברים שיקנו את הספרים של פראצ'ט מחר בבוקר. ושיש לפראצ'ט מלא מעריצים. ושיש לו (ללואיס) פורום באינטרנט.

ויימס

New member
מה, לא ידעת שלימור היא ילדונת?

אבל אל תראה אותה ככה, יש לה כנופייה, היא מסוכנת, יוצאת עם ההלפרונים, מסיעים אותה לבית ספר בלימוזינה שחורה...

Athaclena

New member
באמת אבוי!

רק עכשיו חשבתי על זה שלימור יותר קטנה מהאחים-הכי-קטנים שלי. אמא'לה, אני מזדקנת! ומצד שני... איך זה שלימור פה בפורום והאחים שלי לא? נראה לי שאני אצטרך להכריח אותם לקרוא קצת טרי פראצ'ט או משהו. לימור, אל תקחי את זה קשה! נראה לי שאני סתם מקנאת כי אני החלתי לקרוא את פראצ'ט רק בגיל 15. אוף.

למעלה