אז סיכום שבועי..?:)

מיכיי

New member
אז סיכום שבועי..?:)../images/Emo110.gif

דבר אחד טוב שהיה השבוע:
דבר אחד רע שהיה השבוע:
שיר השבוע:
מאכל השבוע:
בילוי השבוע:
משו מעניין שהיה השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: שבת שלום:)

מיכיי

New member
../images/Emo110.gif

דבר אחד טוב שהיה השבוע: המממ שלמדתי רק יומיים [יום אחד חופש של לג.. יום אחד לא הלכתי:p.. ויום אחד שביתה:)..] דבר אחד רע שהיה השבוע: המממממממ לא זוכרת אבל בטוח היה...:p שיר השבוע: הסודות- דנה עדיני מאכל השבוע: נמממממממ ספגטי:p בילוי השבוע: אתמול בקניון היה ממש מצחיק
משו מעניין שהיה השבוע: הממממממממ...... לא זוכרת:p תכנונים לשבוע הבא: נממ רגיל קניון בצפר לישון וזה:p

Koala Girl

New member
אני../images/Emo23.gif

דבר אחד טוב שהיה השבוע: הפורום חזר לחיים
(אני עדיין בשוק...מקווה שזה ישאר ככה...) דבר אחד רע שהיה השבוע: צבא כמובן... שיר השבוע: חוזר בחזרה - מירי מסיקה מאכל השבוע: פסטה ברוטב בטטה(זה טעים
) בילוי השבוע: דיאלוג בחשכה("בילוי"..זה היה במסגרת צבאית אבל לפחות לא להיות בבסיס..והיה נחמד
+העובדה שזה כמה דקות מהבית שלי תרמה להנאה חח) משו מעניין שהיה השבוע: שום דבר מיוחד...קניונים,צבא,הביתה......
תכנונים לשבוע הבא: להיות בבסיס כמה שפחות?

צוף בו

New member
../images/Emo192.gif

דבר אחד טוב שהיה השבוע: נמנמנ הברזתי בחמישי
דבר אחד רע שהיה השבוע: מבחנים שיר השבוע: לא שמעתי שירים
מאכל השבוע: רוב השבוע אכלתי שוקולד (אם זה בגט עם שוקולד 3 פעמים ביום קוראסוני ענק וכד'
) בילוי השבוע: קניון משו מעניין שהיה השבוע: יש אמ"ל תכנונים לשבוע הבא: מפמ"רר , מבחן בהעה, מבחן בלשון,

מפמר זה מה שכל מורה אומרת שזה../images/Emo3.gif

לי דפי מפמר זה הדפים שצריכים ללמוד בעל פה בערבית...

Koala Girl

New member
../images/Emo12.gif בואי תגזימי עוד קצת../images/Emo3.gif

וסתם זה הזכיר לי דברים
די להיות נעל
או שבעצם אני אתן לך לחוש מעצמך עוד קצת.....................*מע*

מיכיי

New member
לנו בכלל אמרו שזה../images/Emo110.gif

מבחן כזה אזורי:p שלנו האזרחות בשני אמרו שזה לכל גוש דן או משו וזה מהמפקחת

שירקי 1

New member
עשיתי אותו כבר השבועע...כנסי../images/Emo41.gif

הוא לא הכי קשה שיש אבל יש שמה לחשוב.... יש באלגברה לא הרבה כלכך...יש פרבולה קצת קשה.. יש חישוב שטח והיקף של משולש ומלבן שאת זה אני זוכרת בע"פ תשאלה אם תרצי תגידי לי...חחח יש בגיאומטריה 2 שאלות להקיף מה נכון לפי הנתונים כאילו מה מסיקים מהם.. ויש להוכיח משפט...ויש עוד שאלה רגילה גיאומטריה... ויש להשלים באלגברה גם ואתזה אני גם זוכרת...חחחח והיה לי 2 תרגילים אלגברה משוואה ריבועית אחד ואחד נוסחא כזה עם חיסור... והיה פרבולה אמרתי לך למצוא נק' קיצון וכל השטויות האלה... והיה גם שאלה באוריינות מתמטית לא הכי קשה ולא הכי קלה....והיה אם אנלא טועה לא בטוחה שאלה בבעיית תנועה..והיה משו ממש מסובך בפרבולה שאפחד לא הצליח...חחחח...המורה הסבירה מלא פעמיים ואפחד לא ממש קלט...חחחחח...אז בערך עשינו יחד...חחח...והיה שמה גם חישוב שטחים עם למצוא נק' וזה.... המבחן ארוך קצת,אבל אם יודעים אז הרוב קל צריך רק לחשוב שמה בהרבה דברים...בפרבולה,בגיאומטריה קצת ובאוריינות...אם תצטרכי ותרצי מה שאני זוכרת מהשאלות דברי איתי:) מלאא מלאא בהצלחה!!!!=]=] אנחנו כבר עשינו כי זה בערך לפי ערים כזה חלק גם עושים אזרחות וזה...אז אם תרצי דבריתי..:]] בהצלחה ושבוע טוב:)

למעלה