אז סיכום שבועי..?:)

מיכיי

New member
למה לנו אין במתמטיקה?../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

לא שיש לי טענות אבל שמעתי על זה משו בבצפר:p חח רק שלא יביאו לנו אתזה פתאום או משו.. הלך עליי:p

צוף בו

New member
עברתי אותווווו ../images/Emo122.gif

כילדת לחץ כבר בעשרה ל11 התחילו לי כאבי בטן(11 המבחן) .
המבחן הלך פחות או יותר סבבה חוץ מאיזה 2-3שים ממני וזה היה מסובך אז ב ניחושים. גיאומטריה שלא הוכחתי כמו שצריך וסעיף ובאגברה שלא עשיתי והשאלה התבקשת היא "למה?" כן, אז לא עשיתי אותו כי הוא הבנתי מה מבקיקשתי מהמורה להסביר לי אותו והיא הסבירה לי.. חשבתי שהבנתי ובסוף לא. אחרי כמה זמן ביקשתי שתסביר לי רק מה צריך לעשות והוא לא הסכימה להסביר לי שוב. קיצר אז לא עשיתי בסוף כשהגשתי היא כולה בשמחה שואלת אותי "נו, עשית את הסעיף ההוא?" אז אמרתי לה בקול חצי מתנשא חצי מאשים "לא, לא הבנתי מה צריך לעשות" אז מה היא עושה לי?!?! היא מרימה ת'ראש שלה כמו איזה לאדעת מה ומייחכת לי ת'חיוך השטני שלה !!
רגגג בא לי לרצוח אותה.

../images/Emo39.gifעונה../images/Emo9.gif

דבר אחד טוב שהיה השבוע:סופסוף היה לי זמן לראות את אחיינית שלי
דבר אחד רע שהיה השבוע:בגרות במחשבים... שיר השבוע:ת'אמת לא היה לי זמן לשמוע שירים השבע חחח מאכל השבוע:על האש:p בילוי השבוע:רק היום יצאתי עם חברות סתם לסיבוב בשכונה משו מעניין שהיה השבוע:אממ נאדהה חח תכנונים לשבוע הבא:4 מבחנים... חחח שבוע טוב לכלם

גמאני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo14.gif

דבר אחד טוב שהיה השבוע: אמ"ל חזרו!!!!!!!!!!
(עדיין לא התאוששתי ואני לא בטוחה שזה יקרה מתישהו
) דבר אחד רע שהיה השבוע: כלום:) שיר השבוע: KT Tunstall - Suddenly I See מאכל השבוע: שניצל תירס
בילוי השבוע: אתמול עם חברה טובה שלי
משו מעניין שהיה השבוע: אמ"ל!!!!!!!
תכנונים לשבוע הבא: כלוםP: אממממ ושאלה, לפני דיי הרבה זמן עשיתי פה משחק טריוויה שמיכל
ניצחה בו וחשבתי שאם הפורום חי שוב אתם רוצים שאני אעשה אותו שוב?P:

למעלה