בשעה טובה
D daldan New member 21/4/05 #23 אני? לא, אני פחדנית! צריכה לדעת שיש רופא בשטח... אבל אני אנסה הכל שהלידה תהיה טבעית הפעם
ג גלשני New member 21/4/05 #19 איזה יופי../images/Emo13.gif אני עוד זוכרת אותך לקראת סוף ההריון הראשון שלך, כשאנחנו כבר היינו עם הזעטוטים בחוף הים בחיפה שיעבור בכיף
איזה יופי../images/Emo13.gif אני עוד זוכרת אותך לקראת סוף ההריון הראשון שלך, כשאנחנו כבר היינו עם הזעטוטים בחוף הים בחיפה שיעבור בכיף
ח ח ת ו ל ה פרסית New member 21/4/05 #20 ../images/Emo24.gif איזה יופי! שיעבור בקלות ובכיף זוכרת אותך עוד מימי פורום חתונות בניק אחר
א אמא של עופרי וטל New member 21/4/05 #21 ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif הריון קל ומשעמם. עגול ולא יותר מידי ארוך (אחרי שבוע 40 זה כבר מייאש). חג שמח!!!!
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif הריון קל ומשעמם. עגול ולא יותר מידי ארוך (אחרי שבוע 40 זה כבר מייאש). חג שמח!!!!
ש שרון של לוטן New member 21/4/05 #30 מזל טוב!!!../images/Emo65.gif שמחה בשבילך! שיעבור בקלות, בבריאות ובהנאה.
ט טלי בארץ הלמה New member 21/4/05 #33 וואו! כולי צמרמורת! איזה יופי!../images/Emo140.gif תהני מכל רגע, שיהיה ארוך, תקין ומשעמם!
D dorlim New member 21/4/05 #35 איזה יופי ../images/Emo9.gif אני ממש שמחה בשבילכם מדהים איך שמפורום חתונות הדברים מתגלגלים .... חג שמח
איזה יופי ../images/Emo9.gif אני ממש שמחה בשבילכם מדהים איך שמפורום חתונות הדברים מתגלגלים .... חג שמח