אז עכשיו כשהכל בעצם נגמר ,בואו נסכם

אז עכשיו כשהכל בעצם נגמר ,בואו נסכם

כולנו בדיכאון קיומי כרע, הסיבוב הסתיים לו אתמול ואנחנו לא הולכים לקבל מנה יומית מרוכזת של הבנים :( לפחות לא ל 114 הימים הקרובים (הDVD יוצא עוד 114 ימים) . אז חשבתי על זה ,בעצם רובנו זכינו לראות אותם.. אז למה שלא נעשה סיכום פורמי לעניין.. וכן,גם אלה שלא טסו יכולים לענות.. אנחנו יודעים שישבתם על היו טיוב בדיוק כמונו .. אז אם טסתם לאן? עם מי ? בכמה הופעות הייתם? מספיק? (על מי אני עובדת.. מי יגיד כן ..) ה רגע של ההופעות. ה שיר שהכי חיכתם לו השיר שהכי הפתיע אתכם? שיר שהיה לכם חסר (הלו לא כולם לכתוב CIBM לגוון קצת) השיר שעשה לכם הכי וואוו השיר שדווקא היה לכם מיותר לחצתם ידיים? למי? ההפתעה של הטיול שלכם? (לא חייב להיות קשור להופעה יכול להיות גם סתם משהו שממש הפתיע אתכם) ה-תמונה הכי טובה שצילמתם . ואלה שנשארו בארץ איזה שיר הכי עשה לכם את זה? מה היה נראה הכי וואוו ? מתחרטים שלא נסעתם? אם הייתם יכולים לאן הייתם נוסעים? ונחזור לכולם מה אתם חושבים בכלליות על הסיבוב ? מה עבד בו ,מה לא (חוץ מ UM ) והכי חשוב,סיבוב 2013 ,אתם שם?!?

orlyshka1

New member
אני אנסה לחפור את עצמי מהבור, לא מאמינה שאני

מסכמת המתנה של שנתיים, שפשוט נגמרה. לאן? נו, מישהי לא יודעת??? לונדון בייבי, וומבלי דארלינג עם מי ? משלחת ישראל אליפות. 13 בנות תותחיות אחת אחת. זה התחיל מהגרעין של האחיות שלי - מורי וירוחם, וטפח וגדל למשהו הכי טוב שאפשר. בכמה הופעות הייתם? לא מספיק. ארבעה. מספיק? (על מי אני עובדת.. מי יגיד כן ..) פחחחחח. אני רוצה להיות בכל הטור. וזה גם לא יספיק. הם כמו סם!!! ה רגע של ההופעות. צריך לבחור אחד??? רובי והדגל, רובי וההצעה לרדת לי, ההופעה של החמישי שבה גארי הופיע במיוחד בשבילי, ההופעה המדהימה של השישי עם הכוס, היחס, החיוכים, פלוד, השלט. ההכרה בעיניים של גארי בשמיני, ו.... אקס פקטור.... הפגישה שהגשימה לי כל כך הרבה חלומות של כל כך הרבה שנים. ה שיר שהכי חיכתם לו זה כנראה היה השיר הראשון.... לשלוט בעולם.... והקטע של האולדיז, עם הפסנתר. וסבלנות. come undone אצל רובי השיר שהכי הפתיע אתכם? אני יודעת על מה חשבת כשכתבת את זה... ואני אכן אשתף עם זה פעולה. underground machine שיר שהיה לכם חסר (הלו לא כולם לכתוב CIBM לגוון קצת) טוב, אז אני ראשונה, לי מותר. CIBM היתה האכזבה של הטור מבחינתי. וכמובן גם forever love שהיה בשמועות, ו love aint here שאני אוהבת.... השיר שעשה לכם הכי וואוו נו, גם זה צפוי, לא? pray כמובן.... השיר שדווקא היה לכם מיותר שום דבר. אפילו לא רילייט. לחצתם ידיים? כן. למי? ג'יי והאו, ג'יי והאו, רובי ג'י והאו. נשיקות חיבוק וצילום עם גארי. האאאאא!!! ההפתעה של הטיול שלכם? (לא חייב להיות קשור להופעה יכול להיות גם סתם משהו שממש הפתיע אתכם) נו, אני חוזרת על עצמי, אבל מה אני אעשה, X FACTOR ה-תמונה הכי טובה שצילמתם .טוב, אני לא אשים את ה-תמונה מבחינתי, כי לא אני צילמתי.... אני אחפש משהו מתוך הטור.... טוב, לא יודעת אם היא הכי טובה, אבל היא אחת מהאהובות עלי, צולמה ב 6.7

orlyshka1

New member
או שאולי זאת?!?!

ניסיתי לבחור, וממש קשה, אז קחו בחשבון שיש עוד הרבה טובות, וכנראה שהבחירה הייתה רנדומלית. גארי ממש ממש מקרוב, מוקף בהילה.... צולם בחמישי ליולי, כשהוא הופיע בדיוק מולי, barlow heaven. ועכשיו פתאום הבחנתי שפספסתי חלק, אז קבלו - מה אתם חושבים בכלליות על הסיבוב ? חלום שלא קשור לאף מציאות שאני יכולה לחשוב שבאמת קיימת. לא מאמינה שחוויתי את החלום הזה, לא מאמינה שנגמר. מה עבד בו ,מה לא (חוץ מ UM ) תכלס? האום היה הדבר הכי מיותר שיש. מספיק לי הבנים, וזהו... כל חלק בפני עצמו עבד מדהים, חתיכת הופעה מדהימה, אבל הקישורים בין החלקים לוקים בחסר. והכי חשוב,סיבוב 2013 ,אתם שם?!? גארי כבר מחכה לי, קיבלתי דיווח שהוא חיפש אותי אתמול, אז אני לא יכולה לאכזב אותו.....

יאללה נו עונה גם

אז אם טסתם? לאן? עיר קטנה שכוחת אל שנקראת לונדון עם מי ? כמ ושאורלי אמרה,זה התחיל כטיול משפחתי קטן של ירוחם ואורלי ואני וזה גדל וגדל והפך לטיול משפחתי גדול של מלא מלא מלא בנות באוהל אחד קטן מאוד
בכמה הופעות הייתם? 4 מספיק? (על מי אני עובדת.. מי יגיד כן ..) כן בטח מספיק ,השאלה למי? כי לי זה לא :( ה רגע של ההופעות.: רובי והדגל מארק בכלליות הווארד מפלרטט איתי למוות ושולח חיוכים ממסים
פלוד של ה6 לחודש עם השלטים של ג'אמפ וי וויל קאטצ יו .. ובואו נודה בזה ,גם להתרגש עד דמעות משירים עשה לי את זה .. ה שיר שהכי חיכתם לו: RTW, הסולו של רובי ,נבר פורגט!!!! השיר שהכי הפתיע אתכם? אז חוץ מהברור מכולם שזה אנדרגאונד משין אני אומר שגם היום הכי טוב הפתיע אותי ,מהסיבה הפשוטה שבחיי חשבתי שאני ארצה לזרוק עליהם נעל בשניה שאני אשמע אותו אבל וואלה לא. ואהה קידז!! כי לשלב אותו עם רודבוקס זה גאונות!!!!! שיר שהיה לכם חסר (הלו לא כולם לכתוב CIBM לגוון קצת) אוקי אז חוץ מהשיר ההוא שאני לא סולחת להם על זה שהוא לא היה שם
אני אומר שבחיי היה לי חסר קצת שירים מהקרקסרציתי איזה SIA או משו ו היה לי חסר סולו ג'ייסון לא אכפת לי איזה אבל הוא לא שר סולו :( ואני ממש אוהבת את השירי סולו שלו!
השיר שעשה לכם הכי וואוו: נו ריגרסטס!! גם אם זה לשניה. (4 פעמים לבכות בזה היה מדהים) ופריי הו פריי לראות את חמישתם רוקדים ככה ,איזה שלמות
השיר שדווקא היה לכם מיותר: בחיי שאני מנסה לחשוב על מה הייתי מוותרת ולא עולה לי כלום ,אולי GD אבל גם הוא היה סביל כמו שאמרתי .. לחצתם ידיים? יס למי? הווארד ג'יי ורובי ההפתעה של הטיול שלכם? (לא חייב להיות קשור להופעה יכול להיות גם סתם משהו שממש הפתיע אתכם): ש 13 בנות יכולות להכנס לאוהל של 4 אנשים
ה-תמונה הכי טובה שצילמתם .
אני לא יודעת אם היא הכי טובה אבל אני כל כך אוהבת אותה ! היא תמצית הרובי מבחינתי! והיא צולמה ב 6/7 מה אתם חושבים בכלליות על הסיבוב ? בהתחלה חשבתי שהוא פחות ממה שעושים ממנו. היום כשאני רואה את הכל אני רק יכולה לומר שהוא כל מה שעושים ממנו וקצת יותר מזה .. בחיי טור מושלם
מה עבד בו ,מה לא (חוץ מ UM )? הממפ זה שלא מכל מקום אתה רואה את כל ההופעה ,זה שיש מאבטחים אנטישמיים מולך שלא עוזרים בכלום. אבל הכל מתגמד מול החמישיה הזאת , בחיי .. והכי חשוב,סיבוב 2013 ,אתם שם?!? לא לא נראה לי

orlyshka1

New member
איך שכחתי סולו ג'יי!!!

וגם שכחתי להכיר ש LOVE LOVE היה מדהים, ושלנצח תהיה לו משמעות מיוחדת וחדשה בשבילי בזכות הטור הזה

orlyshka1

New member
תכלס,

כשחושבים על זה, לפני שנה וקצת, מי חשב שנזכה לראות בעיניים שלנו את חמישתם על במה אחת, שרים כל כך הרבה שירים שחלמנו 15 שנה שישירו שוב יחד?!?!

netastr

New member
גם אני רוצה לענות...

לאן? לונדון בייבי עם מי? עם עינב המדהימה... אבל הצטערתי שלא הכרתי את את בנות המשלחת... ובטור הבא (אמן! אמן!) אני מצטרפת אליכן בטוח! בכמה הופעות? 2 (הלכנו לשבת בשנייה... כן אני יודעת... חבל...) מספיק? ברור שלא! הרגע של ההופעה... רובי מעליי ב FEEL... טיפה של זיעה ... עינב מספרת לי שהיא הטיחה בג'יי את הדגל וג'יי עולה לבמה עם הדגל שמזל שדקה לפני שהתחילה ההופעה כתבתי להם משהו עליו... השיר שהכי חיכיתם לו- Relight My Fire השיר שהכי הפתיע אתכם - וואי קשה לי.... אני לא הייתי מאופקת כמוכם וראיתי "ספויילרים" אז לא כל כך הפתיע אותי... אבל אם חייבים להגיד אז Back for Good שנים שלא הבנתי מה הטררם סביב השיר הזה... לא היה אחד מהפייבוריט שלי ... אבל בהופעה זה עשה לי משהו... שיר שהיה חסר.... מלבד CIBM ... למרות המחרוזת המהממת... רציתי יותר אולדיז... רציתי כמו בcircus... או ב- BW .. מודה רציתי את הפטיש האישי שלי... או Give good feeling או its only take a minute! השיר המיותר- HOLD UP A LIGHT.... אם כבר ארבעתם לבד... אז איזה UP ALL NIGHT.... SAID IT ALL....WOODEN BOAT...לא חסר... אני לא אוהבת את השיר הצווחני הזה.... לחצתי ידיים... להווארד.. האמת היא שנראה לי ששרטתי אותו :) ההפתעה של הטיול? חוץ מTT שזה חלום של 17 שנה שהתגשם... לונדון... אחת הערים המדהימות התמונה.. אני מקווה שתוכלו לראות כי אין לי אותה שמורה כאן ... רק בפייס: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150238222324437&set=t.692069436&type=1&theater בכלליות על הסיבוב... מוצלח + הרובוט מיותר לחלוטין.. אמביציה שלא מימשה את עצמה... סיבוב 2013 אני שם איזו שאלה בכלל :)

י ע ל י ש

New member
עונה בתור 'אלה שנשארו בארץ' ../images/Emo10.gif

איזה שיר הכי עשה לכם את זה?-NF. אין.. זה השיר הכי עצמתי בכל הופעה שלהם (בתור צופה, כן?
) מה היה נראה הכי וואוו ? האמת בצפייה ביו טיוב מוידאו של מצלמות ביתיות מהקהל קצת קשה להתרשם ממש מההופעה. לא רואים ברור, היו טיוב נתקע כל שניה, לא רואים את כל החמישייה שרים יחד, אבל הוידאו הוואוו מבחינתי היה רובי עם הדגל שלנו. איזה גאווה בנות!
מתחרטים שלא נסעתם? ברווור! אף פעם לא הייתי בהופעה שלהם, וכזה פספוס של הופעת האיחוד!! בעלי אומר לי להפסיק לראות ביו טיוב קטעים כי כל פעם שאני צופה אני בוכה לו למה לא טסנו! אם הייתם יכולים לאן הייתם נוסעים? לצערי הנסיבות שלא טסנו עדין היו מפריעות לנו, אבל אם בע"ה שנה הבאה רובי עולה איתם לעוד סיבוב אני טסה ויהי מה!!

אני בד"כ קוראת שקטה אבל אוף, כ"כ בא לי לענות

ולחוות את הכל מחדש! אז ככה, טסתי עם בעלי, לניוקאסל, היינו בהופעה של ה-30 במאי, בסאנדרלנד. לצערי רק בהופעה אחת- היה מדהים (ולא דאם איט, זה לא היה מספיק!). ה-רגע: אני חייבת לבחור שניים! הרגע שבו הם עלו על הבמה, RTW. בכיתי וצחקתי וצילמתי ולא האמנתי שזה קורה, וכמובן pray, הו אלוהים, אני לא יכולה לתאר את ההרגשה, אתן ודאי יודעות. השיר שהכי חיכיתי לו: never forget. אחד השירים הגדולים ביותר, לדעתי. השיר שהכי הפתיע אותי: let me entertain you שלא ציפיתי לו בכלל ובגדול גם אף פעם לא מתתי עליו, אבל הוא היה פשוט בחירה מעולה. אוי, כמה שזה היה כיף!!!!!!! השיר שהיה הכי חסר: could it be magic נו ברור, ממש הופתעתי כשויתרו עליו. השיר שעשה לי הכי וואו: כאמור הביצוע הבלתי-נשכח ל-pray, אבל גם no regrets הרעיד בי לא מעט מיתרים. השיר שהיה לי מיותר: בד"כ relight my fire די מאוס עלי אבל תכלס מאוד נהניתי ממנו בהופעה, אז לא נראה לי שאפילו לשיר הזה אפשר לקרוא מיותר... לחצתי ידיים: כן. למי? לבעלי, מרוב התרגשות מחצתי אותו. ההפתעה של הטיול: הכפרים, הטירות והירוק של צפון אנגליה. היינו שם במשך שבוע לפני ההופעה. יש שם שלווה שאי-אפשר לתאר. התמונה הכי טובה שצילמתי: מצ"ב (הייתי רחוקה, כן?...), לא בהכרח הכי טובה אבל אני אוהבת אותה (למרות שלא רואים את רובי), היא עושה לי שמח בלב.... וזאת גם התמונה היחידה שנמצאת על המחשב בעבודה
בשורה התחתונה: היתה הופעה גדולה מהחיים, היה מדהים, מעולה, סוף הדרך, הגשמת חלום ובטח סגירת מעגל, ונה-נה-נה-נה-נה לכל מי שהודעתי לו בגיל 14 שהם עוד יחזרו ואני אסע להופעות שלהם, ולא האמין לי. סיבוב 2013- אני כל-כך שם (והפעם בוומבלי, שנמצא בעיר הכי אבל הכי מדהימה בעולם).

למעלה