טוב הגיע הזמן לסכם גם
אז אם טסתם לאן? לונדון עם מי ? הילה, שירי, מורי ואורלי ואחרי זה הצטרפו אלינו עוד איזה 10 בנות חח בכמה הופעות הייתם? 2 הופעות 2.7 ו 5.7 מספיק? (על מי אני עובדת.. מי יגיד כן ..)נראה לי עוד הופעה אחת לפחות הייתה מספיקה לי ה רגע של ההופעות- קודם כל לראות אותם כל כך מקרוב, זה פשוט היה בלתי נתפס שהם היו ממש קרובים אליי. רובי עם הדגל שלנו כמובן על הבמה וזה שלחצתי יד לג'ייסון הווארד ורובי. השיר שהכי חיכיתם לו- בעיקרון חיכיתי להכל אבל בעיקר ל the flood לראות את חמישתם ביחד. השיר שהכי הפתיע אתכם? השילוב של קידז עם רודבוקס שהיה טוב באופן מפתיע, hold up a light שבעיקר הפתיע אותי לראות אותו בסט ליסט. שיר שהיה לכם חסר (הלו לא כולם לכתוב CIBM לגוון קצת)- ברור שCIBM זאת הייתה האכזבה הכי גדולה אבל בעיקרון היה חסר לי גם את happy now ולא הייתי מתנגדת גם ל love ain't here השיר שעשה לכם הכי וואוו- no regrets היה מהמם למרות שהיה די קצר, never forget לגמרי ריגש אותי. ואחד הקטעים שהכי אהבתי זה המדלי של השירים הישנים עם השחזור של כל הריקודים חחח. גם the flood היה ממש מושקע וגם love love. השיר שדווקא היה לכם מיותר- לא בטוחה שהיה ממש שיר מיותר אולי pretty things שאני לא הכי מתה עליו. לחצתם ידיים? כן! למי? ג'ייסון פעמיים, הווארד ורובי
ההפתעה של הטיול שלכם? (לא חייב להיות קשור להופעה יכול להיות גם סתם משהו שממש הפתיע אתכם) לונדון הפתיעה אותי מהבחינה שלא תיארתי לעצמי שיש שם כל כך הרבה מהגרים, מלא ערבים והודים כמעט לא ראיתי אנגלים שם, הארגון והסדר של ההופעות היה ממש מפתיע לטובה, אנחנו צריכים ללמוד מהם משהו. ה-תמונה הכי טובה שצילמתם- רובי עם הדגל שלנו!!! ונחזור לכולם מה אתם חושבים בכלליות על הסיבוב ? סך הכל היה סיבוב ממש טוב, הם בחרו שירים שמשקפים את כל התקופות, הדבר היחיד שהיה חסר זה איזשהו חיבור בין התקופות, רעיון כללי להופעה. אבל אי אפשר להגיד שלא נהניתי, הם פשוט שרים כל כך טוב בלייב, הם עדיין יודעים לרקוד מעולה וגם נראים כל כך טוב ואני שמחה שהצלחתי להגשים חלום ולראות אותם בלייב. מה עבד בו ,מה לא (חוץ מ UM ) אהבתי שנתנו מקום גם לתקופת הסולו של רובי, היה מעצבן שהמאבטחים הסתירו לי חלק מההופעה והעובדה שמי שבשורה ראשונה בבמה המרכזית לא יכל לראות מה הולך בבי סטייג'. והכי חשוב,סיבוב 2013 ,אתם שם?!? בעזרת השם שיהיה ואז נראה. מי שרוצה לראות תמונות שלי מההופעות ווידיאו מוזמן להכנס
http://s1093.photobucket.com/albums/i435/Hadar07/?start=all וידיאו לא באיכות הכי טובה שיש אבל גם משהו:
http://www.youtube.com/user/hadarf07