אז עכשיו...

bזוהר

New member
../images/Emo12.gif

את לא שונאת אותנו?

PopPy

New member
לא ברור.../images/Emo11.gif

בעיקרון אני לא אמורה לעבוד כי החנות נסגרת ב-31, אבל יכול להיות שאנחנו נשארים לארוז את כל החנות ולעשות ספירת מלאי של הכל (
) ואז זה ייקח עוד כמה ימים. אבל אם אני לא עובדת - אני שם.

PopPy

New member
מה את עושה פה :X

אולי החליטו שיש יותר מדי מוכרות לסביות בחנות אחת וצריך לסגור אותה :X סתם, לא יודעת למה. אבל מראש ידעתי שזו עבודה זמנית.

M o r r r 3

New member
כן ..כן...

מואהאהאהאה... את לא יכולה להפטר ממני...איזה נג'אס אני כל מקום באה אחריך... מה סוגרית ת'חנות אוחצ'ות הזאת לגמרי לגמרי?? יוו איזה באסה...לא נוכל לראות את לבל או את תמר או לפעמים לפעמים גם אותך?? איזה אוחצ'ה מיללת אני...

קוֹבּ

New member
../images/Emo11.gif אם אהיה בתל אביב במקרה,

אקפוץ לבקר. לא אבוא במיוחד.

darling2

New member
בוא!!!../images/Emo140.gif

בשם אורלי ודודה חנה! אני מצפה לראות אותך שם!!!!!!!!! אתה רוצה שאבוא לגרור אותך מהבית????.

noa08128

New member
חיובי למחצה

למה לא לעשות את זה מוקדם יוצר בכמה שעות אולי 2 ככה?

0mroosh

New member
אני גם חושב. :)

אני והשוודית (דר
), בת"א מיום שישי, אצל הוריי הורייה, דוברי היידיש
, אני לא ארצה לחזור מאוחר בראשון.

שוודה

New member
המממ לי תמיד קוראים שוודית ../images/Emo46.gif

יש לי מתחרה פה? יש פה מקום רק לשוודית אחד. אני מזמינה אותך לדו קרב סביבון. זו שתפסיד תלך מכאן לעולמים. מואהאהאהאה

שוודה

New member
לא ולא

המתחזה שלי היא ערבייה! לא ידעת שדר בערבית זה בית? אם אתה רוצה אתה יכול לבדוק את הצבע גוף המקורי שלי איפה שהתחתונים שאף פעם לא משתזפים שם. אני לבנה כמו איש שלג קטן. וזהו.
חוצמזה נראה לי שחלמתי עליך הלילה... ישנתי איזה מיליון שעות כי אני חולה והכל כבר מתבלבל לי... חחח אני מזכרת בשברי חלומות. ואני נראית עכשיו ככה:
כי האף שלי אדום ויבש ואני ישנה בתוך ים של טישויים נקיים ומלוכלכים ועוד אני צריכה ללמוד 44 פרקים בתנך ליום שני!! איפה הצדק בעולם הזה?

למעלה