אז עם מי הבל התחתן?

twigy

New member
אני לא בורג קטן בכלל

מבחינתי אני עולם שלם ומלואו. ולא אני לא כועס העולם רק מאז ומעולם טענתי שיש לכולנו בתור בני אדם שריטה שממשיכה איתנו כבר דורות וגורמת לנו לעשות דברים משונים כמו לשלם על סגריות, ללבוש משקפיים כחולות, ולהגדיל את החזה. That´s all doc

עולם ומלואו , שלום רב...

אמרת שאתה לא בורג קטן במערכת...השאלה לא נשאלה בכדי להקניט אותך, להפך. בכדי שתענה בדיוק מה שענית. הבעיה היא שכולנו ברגים מאוד חשובים במערכת. אך המערכת מקולקלת.ואם אנחנו ברגים , עלינו להשתלב במערכת, כי כל מערכת בה חסר בורג, היא מערכת מקולקלת. זה שאנחנו יודעים שאנחנו בורג, אך לא משתלבים, הרי זו הבעיה. כולנו יודעים, בדיוק כמוך ,שהכל לא בסדר, וכולנויושבים ולא טורחים לשנות, אנחנו יודיעים רק לומר מה לא בסרד. מה עם איך לשנות... אור ואהבה סול ולורי

Ergil

New member
לא לא לא

כשאח ואחות יולדים ילד הוא לא יוצא "פגום גנטית", פשוט כל נטיה למחלות גנטיות שאולי הייתה להורים מוכפלת, ומכיוון שבילתי אפשרי שלאנשים הראשונים(או אדם וחווה) היו נטיות למחלות גנטיות, הכל בסדר.

twigy

New member
|הדגש| אפרופו אדם וחווה

הם ילדו ילדים ואיך זה ממשיך מפה ? אח ואחות (לפי חז"ל היתה להם גם אחות תאומה ואחת הסיבות לרצח הבל היתה מי ישא את האחות הזו). אז אחת ואחות יולדים ילד הוא לא אמור לצאת פגוע גנטית ? אז אולי כן זה באמת מה שקרה ולכן כולנו היו יצורים כל כך שרוטים שמחברים אלקטרודות לקופים, מסתירים איברים רק בגלל שהם שונים מהמין השני, ומשלמים כסף על דברים שדופקים לנו את הבריאות.

למעלה