טוב, אני חוזרת ללמוד, המשך יבוא!
R rootteem1 New member 26/2/07 #30 טליטל אילו תמונות! ח"ח אני הולכת לעבוד על הקולאז' ולוקחת כמה תמונות מפה, וכמה כבר נמצאות שם.. טוב תמונה אחת עם נירית והגיטרה חח... תודה=]
טליטל אילו תמונות! ח"ח אני הולכת לעבוד על הקולאז' ולוקחת כמה תמונות מפה, וכמה כבר נמצאות שם.. טוב תמונה אחת עם נירית והגיטרה חח... תודה=]
א אפרתי 29 New member 26/2/07 #31 טלי,תמונות מדהימות!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הזכירו לי את הקסם שלו... מסתבר שהספקתי לשכוח קצת... אני עובדת עכשיו על קולאז' משלי של ג'קוש... מקווה שייצא יפה... )
טלי,תמונות מדהימות!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הזכירו לי את הקסם שלו... מסתבר שהספקתי לשכוח קצת... אני עובדת עכשיו על קולאז' משלי של ג'קוש... מקווה שייצא יפה... )
K kapit5 New member 26/2/07 #32 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifמ-א-ו-ה-ב-ת איזה יופי טליטל שהשיעמום גורם לכזה פרץ של יצירתיות. יופי של תמונות.מקווה ששמת באלבום. ביובש הנוכחי כל תמונה מתקבלת בברכה.
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifמ-א-ו-ה-ב-ת איזה יופי טליטל שהשיעמום גורם לכזה פרץ של יצירתיות. יופי של תמונות.מקווה ששמת באלבום. ביובש הנוכחי כל תמונה מתקבלת בברכה.
T talytal New member 26/2/07 #53 ג'קו מדגים את ריקוד "כל הציפורים" 1 אוקיי, כאן עוד לא ממש רואים כלום...
ש שמיים כחולים2 New member 27/2/07 #67 נראה לי מהויאודי של יום לפני הגמר.. באחד הקטעים רואים את ג'קו מדבר למצלמה מת מעייפות אבל מה זה שמח לסיים את החזרות,אומר כמה כיף יהיה למחרת +חיקוי מצחיק של הרקדנים של סקעת..חמוד
נראה לי מהויאודי של יום לפני הגמר.. באחד הקטעים רואים את ג'קו מדבר למצלמה מת מעייפות אבל מה זה שמח לסיים את החזרות,אומר כמה כיף יהיה למחרת +חיקוי מצחיק של הרקדנים של סקעת..חמוד