אז קיבלתי את ה
לידיי

hagaram

New member
אז קיבלתי את ה ../images/Emo47.gif לידיי

(זה הכי קרוב לשרביט שמצאתי...) ואני מברכת על הרעיון הזה של קריאת ספרים מה שילא ישאיר לי בררה אלא להמשיך לקרוא.... אין יותר תירוצים! אז אני גאה להמליץ על הספר "ארבעה בתים וגעגוע" / אשכול נבו ספר שיצא לאור בשנה האחרונה תקציר הספר: "עמיר ונועה, זוג סטודנטים, עוברים לגור יחד בפעם הראשונה. בקיר שמפריד בינם לבין סימה ומשה, בעלי הבית שלהם, פורץ משה אשנב קטן, כי שהדיירים יוכלו להרים את מתג הדוד המשוץף. אבל מהר מאוד מתברר שחוץ מיד אקראיתעוברים דרך הפתח הזה גם דברים אחרים לגמרי. ארבעה בתים וגעגוע הוא רומן סוחף ומענג על ארבעה זוגות וילד אחד בלתי נשכח, שחיים בית ליד בית ביישוב קטן ליד ירושלים. לכל זוג סיפור משלו, אלא שבתוך זמן קצר הסיפורים מתחילים להתערבב ולעבור דרך הקירות. קשרים מותרים, אהבות ניצתות, וכל מה שהיה יציב ובטוח מתחיל לרעוד". ובמילים שלי - הספר מתוך מנקודות ראותם השונות, של הגיבורים. מה שנותן את האפשרות לדעת מה עובר במוחו של כל אחד מהם. בנוסף, הספר עוסק בזוגיות, באובדן, בדת, קצת בפסיכולוגיה ובתקופתיות. אני כרגע כמעט באמצע שלו ומאוד מאוד נהנת ממנו. גאה לפתוח את השרשור הראשון בנושא! אגב, ראיתי כאן גם המלצה לספר "האוהל האדום" שהוא אחד הספרים הבאים בתור אצלי, כך שמבחינתי, יש כבר למי להעביר את השרביט! שיהיה בהצלחה!

משוש30

New member
../images/Emo88.gifבשביל זה תצטרכי לבוא אלי

(עם לוטן) ולמצוא אותו בין ערמות הספרים האחרים! כן את מוזמנת כמובן

אמאאור

New member
גמני קראתי, מחכה לדיון בנושא.

גם את "האוהל האדום" קראתי, לפחות 3-4 פעמים, והוא נהדר.

../images/Emo4.gif לא אהבתי את האוהל האדום

אבל צריך לחשוב על זמן שמקובל מהרגי ש"מכריזים" על הספר ועד שיש דיון עליו. את הספר השני אני אחפש - דבר שלא בעייתי במיוחד עם אמא ספרנית (הבעיה שהיא נסעה בדיוק היום בבוקר לחו"ל :(

אפרת12

New member
בדיוק קניתי בשבוע שעבר../images/Emo70.gif

אז אני חושבת שאתחיל לקרוא אותו (בינתיים אני קוראת את "הורים טובים מידי")

הדר לצ

New member
לא. רחוב הפרחים 22

תמיד אהבתי לקרוא ספרי שואה, למרות שכאן מסופר על קורות משפחה לאורך שנים, אז מסופר גם על מלחמת העולם הראשונה.

daldan

New member
ממליצה ../images/Emo9.gif

תשתפי אותי כשתקראי ואני אספר לך מהם הקשרים המשפחתיים שלי (בגדול רוביק הוא בן דוד של אבא שלי)

למעלה