אז קיבלתי את ה
לידיי

n i s h a

New member
ספר נפלא. ../images/Emo45.gif

ממש אפשר "להריח" את ירושלים והסביבה ואת גיבורי הספר. ממש "יודעת" איך נראים עמיר נועה סימה ומשה.
לפני כחודשיים כשהייתי בארץ, היה דיון על הספר עם אשכול נבו עצמו. הייתי עם תינוק בן שישה שבועות ומאוד רציתי ללכת. הצעתי שאגיע לשם איתו ואם הוא יתעורר/יבכה/יפריע - אצא. ההצעה לא התקבלה בקרב אלה שהודיעו לי על המפגש.
מחכה לדיון על הספר

hagaram

New member
אז הנה לך הזדמנות... אולי נצליח

להביא אותו בעצמו לדיון כאן???? רעיון נחמד לא? השאלה, איך עושים את זה?

n i s h a

New member
מממ.... תשמעי, תראי ../images/Emo13.gif

אפשר לנסות. על אף שאני מאמינה שסופר יגיע לדיוני פורום, אם בכלל, בפורומים בתחומי ספרים וספרות. יכול להיות שאני טועה אבל כך נראה לי.

ענתש

New member
למה שהוא לא יגיע בעצם ?

צריך רק למצוא מה המייל שלו ולשלוח מייל שמסביר מהו מועדון הספר שהקמנו ושנשמחל להזמין אותו להתארח ולענות לשאלות, אם הוא מעוניין. הרבה מאד סופרים מסכימים... אפשר בטח לשלוח לו מייל דרך ההוצאה של זמורה ביתן שהוציאו את הספר. הנה אירוח של אשכול נבו בפורום אחר.

Arfilit

New member
צריכה הסבר - כי נראה לי

שפספסתי משהו. איזה דיון? איזה שרביט? התחלנו במסורת חדשה כלשהי?

הגרי3

New member
גם אני קוראת עכשיו את "ארבעה בתים

וגעגוע (נמצאת בערך באמצע הספר) ונהנית מאוד . מחכה לדיון.

מעיןבר

New member
ומה עם תאריך לדיון../images/Emo35.gif

מה דעתכן על יום ראשון 24/7
זה בעוד חודש מעכשיו וזה בתחילת השבוע כך שנוכל לדון שבוע שלם

שוכב לי ליד המיטה מהיומולדת

אז אני גם אתחיל לקרוא. האוהל האדום קראתי - מחכה לדיון.... וכיוון שזה עכשיו להיט אז אולי נתכוונן לעתיד לקריאת "רודף העפיפונים" (ספר מצויין!)?

ענתש

New member
../images/Emo124.gif מעין - אולי כדאי שתהיה לזה

"מרכזת" שאליה אפשר לשלוח מסר כל מי שרוצה לקבל את השרביט עם המלצה על ספר, ושהיא תזכור מי בתור...

מעיןבר

New member
../images/Emo13.gif

הרעיון של הכדור התגלגל היה לא נצטרך מרכז וההצעות לספר הבא יעלו במועד הדיון. אבל היות שלדברים יש נטיה להתארגן בעצמם, אני בינתיים ארכז את זה אלא אם יש מישהי שמוכנה לעשות את זה
אני אשמח להעביר את האחריות למי שתרצה.

hagaram

New member
נראה לי שבתור התחלה שני הספרים

הבאים כבר נבחרו: האוהל האדום רחוב הפרחים 22 רודף העפיפונים מקובל? זה סוגר לנו 4 חודשים, נראה לי מספיק, לא
מקווה לעמוד ביעדים...

lulyK

New member
נראה לי שאני אקרא רק את הדיונים ../images/Emo13.gif

(את האוהל האדום קראתי מזמן ואת שני האחרים אני לא רוצה לקרוא בשלב הזה של חיי.......אצטרף כשתגיעו לדיון על הפול אוסטר החדש. זה המקסימום שאני מסוגלת לו כרגע).

למעלה