אז קיבלתי דחייה...

Connie90

New member
אז קיבלתי דחייה...

יצאתי עם בחור לדייט בשבוע שעבר. בחור שהכרתי לפני כ-3 שנים בטיול ובזמנו הוא היה מאוד בעניין של להמשיך את הקשר בארץ ואני זו שלא רצתה מכל מיני סיבות טכניות.
היה לנו דייט מהנה והוא קלט שאני מעוניינת להמשיך איתו הלאה. הלילה קיבלתי ממנו הודעה "אני אפס מדי בשבילך ואני לא בנוי כרגע לכלום".
אני קצת מנסה להבין את האמירה הזו - הוא פשוט ניסח בדרך מעודנת שהוא לא מעוניין במשהו ספציפית *איתי* או שבאמת קיים מצב שמישהו לא מסוגל להכיל קשר? יכול להיות שמתישהו בעתיד הקרוב הוא יתחרט/יתאפס על עצמו ויצור איתי קשר?

לא יודעת אם הפרט מידע הזה רלוונטי אבל הוא השתחרר לפני כחצי שנה אחרי שירות של 6 שנים בצה"ל ועבר למרכז.

תודה מראש לכל מי שיגיב :)

רואה 6 6

New member
אבל מה זה משנה איך אמר ומה המשמעות?

קשר כנראה לא יקרה עכשיו. חבל אבל...לא נורא.

ArrowNY88

New member
יכול להיות שהוא היה אמיתי איתך

בזה שהוא אמר לך שאת גדולה עליו ,וזה בכלל לא קטע של לא מעוניין, או לא מסוגל להכיל קשר. ו יכול להיות שיש לו בעיות כרגע, ובגלל זה הוא אמר שכרגע הוא לא במצב לכלום - אני מציע לך לנסות להאמין לו, ואם בא לך, אז לנסות לדבר איתו על זה.
אבל לא בטוח
אני לא מכיר אותך
אבל אני מבין אותו, כי יש לי קטע דומה
הכרתי בחורה מדהימה, ואני יודע שהיא גדולה עלי - אין לי מה לתת לה, אין לי איך לענין אותה, ואין לי מה להציע לה, היא יפה מידי, מוכשרת מיד,י משכילה מידי, מבוקשת מידי, בעינינים מידי - ואני לא ! ו כל זה כי יש לי בעיות עכשיו!! וגם היא לא מסוגלת להבין את זה ( אמרה: "אתה לא בטוח בכלום" , "אתה מפחד" או, ואתה לא יודע מה אתה רוצה)
אני לא יודע למה הוא אמר לך את מה שהוא אמר ל,ך כי אני לא מכיר אותו
אבל יכול להיות שהוא אמיתי לגמרי איתך.

Connie90

New member
אני מתנצלת אבל זה טיפשי

אם בחורה בוחרת בך כנראה שהיא רואה בך דברים שאתה לא מצליח לראות. בעיניי זה סתם תירוץ עלוב לזה שאתה פשוט לא מעוניין בה.

אל תחליט בשביל אם אתה מספיק טוב או לא טוב. את הבחירה שלה היא עשתה.

ArrowNY88

New member
תגידי לי..

את באמת חושבת שאת יודעת יותר טוב מימני אם אני לא מעוניין בה או לא? - אני מאד מעונין בה וגם כתבתי עליה בפורום הרבה פשוט כשהכרנו הייתי במצב -x- היתה הפסקה והפכתי למצב -y- ענינים משתנים בחיים גם החיים משתנים בגלל זה אני גם מבין את הבחור שאת כותבת עליו בגלל זה גם הצעתי לך להאמין לו או לא לפסול על הסף את מה שהוא אומר
לך.
בא לך לחשוב שהוא בא לך בתרוצים? שהוא לא מעוניין במשהו ספציפית איתך? או לא מסוגל להכיל קשר? בחירה שלך!

Connie90

New member
פשוט נראה לי קצת מוזר

לרצות מישהי כ"כ ועדיין לסרב לה.
זה לא אמור להיות סופר מחמיא שבחורה כ"כ מוצלחת בוחרת דווקא בך מכל האנשים?

ArrowNY88

New member
תמשעי את לא רואה את הסיטואציה מקרוב

אני לא מסרב לה - אני פשוט ריאלי!
כשהכרנו הייתי בן אדם 1- cool עם ים בטחון עצמי ואפשרויות - אח"כ הפכתי למישהו אחר לגמרי
היתה הפסקה של קצת יותר מחודש ובזמן הזה עברו עלי שינויים ובעיות שהיא לא יודעה עליהם- אם היתה יודעת לא היתה מחדשת קשר
ואת לא מכירה את הסיפור
- אבל מדברים עלייך ולא עלי - ניסיתי לת לך טיפ וכיוון למחשבה לפני שאת מסיקה מסקנות- בא לך לחשוב שהכל תרוצים או ווט אבר- שיבושם לך

Connie90

New member
אני מתנצלת אם נשמעתי מתלהמת

אבל את רוב הסיטואציות שאני חווה בחיים אני מפרשת ומנתחת בדרך שלי, ולי נשמע מוזר לרצות מישהי ושזה יהיה הדדי ועדיין לקחת את זה ולוותר.

ArrowNY88

New member
זה כבר לא הדדי

היא היתעייפה והעיפה אותי -
אמרה שהיא רוצה שהבחור יהיה יותר בטוח בהכל שאני לא יודע מה אני רוצה שאנחנו לא מתאימים - גירדה תרוצים חארטה בארטה
למרות שאתמול היא פתאם הפתיע אותי והתחילה לדבר איתי ב Facebook אבל זה היה כולה 2 או 3 משפטים כי הייתי צרך לצאת
אין לך מה להתנצל הכל ok
יכול להיות שגם לך היה קטע בחיים ש לא היית במצב של מערכת יחסים גם
אם רצית כי כל מיני עיניינים הפריעו לך באמצע
בקיצור אני כבר לא יודע איך להסביר לך יותר - תאמיני במה שבא לך

תתנצלי בשם עצמך גם, אולי יתכן שהשווצת יותר מד

י בדייט, אפילו שזה לא היה להשוויץ אלא רק לספר
את קורותיך מאז הטיול הגדול שלך. כמה התקדמת והשתנת מאז אותה
תקופה שנפגשתם. והוא מרגיש שרק עכשיו הוא יוצא לעולם, משתחרר
עובר למרכז לרשות עצמו לבנות את עצמו, ולעשות לביתו.

נשמע שיש לו

איזה עיניין עם הבטחון העצמי לו. אולי הוא קצת ב"איבוד" מאז השחרור מהצבא.
מה את רוצה?
אם סבבה לך סתם להפגש מידי פעם ולהנות ביחד- אז תגידי לו את זה. יתכן וזה יוריד ממנו את הלחץ והוא יהיה מעוניין.
אם את רוצה קשר רציני ובחור שיודע מה הוא רוצה מעצמו- תחתכי. הוא לא בעיניין.

Connie90

New member
בחורים כאלו יכולים להתאפס על עצמם עם הזמן?

או שבמקרה שלנו זה כבר אבוד מראש?

זה לא אבוד מראש

אבל אם תצאי איתו ותרצי קשר רציני בזמן שהוא לא רוצה- אז זה גרוע.
תפגשי איתו אך ורק אם מתאים לך משהו לא רציני.

אייבורי

New member
חמוד מצידו

בתכלס אמר לך שהוא לא מעוניין
אבל שמר על האגו שלך.

אבל אל תתבאסי, זה קורה מידי פעם שלא כולם רוצים אותנו

Another Girl

New member
לגמרי.

Connie90

New member
אל דאגה

עם כמות הדחיות שזכיתי להן בשנתיים האחרונות כבר הצלחתי להבין שלא כולם מעוניינים בי.

פרסמתי את ההודעה הראשונית בפורום כי באמת ניסיתי להבין אם הבחור במצב נפשי קצת רעוע או שזו דרך סופר מקורית לנפנף אותי.

למעלה