אז קיבלתי דחייה...

אייבורי

New member
האמת אי אפשר באמת לדעת

אני אומר זה לא ממש משנה

אם הוא נפנף אותך, באסה אבל צריך להמשיך הלאה
אם הוא רעוע, באסה אבל צריך להמשיך הלאה.

אני בטוח שבסוף תמצאי בחור כלבבך שאינו רעוע

AlabamaW0rley

New member
בן אדם שכותב על עצמו שהוא אפס

נמצא בסערת רגשות. מוזר שאת לא רואה את זה וחושבת שזו דרך לנפנף אותך.

אייבורי

New member

לפי הניסוח

אולי מצבו הנפשי לא כל כך טוב אם הוא מתאר את עצמו כאפס.

אם את מאוד מעוניינת בו, הייתי מנסה לגשש כדי להבין למה הוא חושב ככה.

Hedbanz

New member
אם את באמת מעוניינת לתת לזה צאנס

אז אין לך הרבה מה להפסיד, תכתבי לו טקס אמיתי ומהלב, בסיגנון של "אני ממש לא חושבת שאתה אפס לעומתי או בכלל, נהפוך הוא מאוד נהנתי בחברתך והייתי שמחה לפגוש אותך שוב, במידה ואתה לא סתם מנפנף אותי אז זה יהיה נחמד אם תיצור איתי קשר". וזהו אחרי זה הכדור כבר במגרש שלו, אם הוא לא יחזור אליך או שהוא יחזור עם כל תשובה שהיא בעצם לא, אז תביני שהוא ת'כלס לא מעוניין ותניחי לזה.

מחפש91

New member
לדעתי הוא לא מעוניין

לדעתי זה משהו בסגנון של "זה לא את, זה אני" רק קצת יותר מדי דרסטי.

אם באמת אין לו בעיה לחשוף בפנייך את החולשות שלו והוא כן היה מעוניין בך, הוא היה פשוט מספר לך מה עובר עליו ונותן לך לשפוט. הוא כן היה מנסה להיות איתך כי כביכול ברגע שהוא נחשף ככה אין לו מה להפסיד.

אבל ככל הנראה הוא פשוט לא מעוניין. ואם זה לא העניין אז בכל מקרה לא שווה לך להילחם על בנאדם שמוותר ככה בקלות.

ArrowNY88

New member
wrong!

אם הוא היה פשוט מספר לה מה עובר עליו, ונותן לה לשפוט, הוא היה יוצא חלש, סמרטוט, ונקבה/
כמעט לכל גבר יש איזה שהן בעיות, אבל הקטע זה להיות מסוגל להיות בשליטה על הבעיות האלה/
בחורות רוצות גבר! ולא חנון, נקבה שלא יכול להיות בקונטרול!

ArrowNY88

New member
and you?

ם מישהו היה אומר לך שהוא 0 ושלא בנוי לכלום כרגע זה לא היה
ֿ מוריד לך מימנו? - גם אם הוא היה מאד מוצא- חן בעינייך…
אני דוקא מבין אותו… הינה גם הבחורה הזאת שאני כותב עליה - אני כן אוהב אותה, והיא מאד מוצאת חן בעיני, , ומאד רוצה אותה - אבל עם כל הכאבה וה- risk שאני לא מוכן לזה- עקבתי את זה כי לא הייתי מוכן לזה
מה בחור שמרגיש כמו 0 יכול להציע לבחורה ? איך בחורה תרגיש עם אחד שחושב שהוא Losser? אז בהתחלה אולי היא תעודד אותו, אבל אחרי קצת יחסית זמן, היא תתחיל להתייאש ולהתבעס.. ואלי הוא מבין את זה ורוצה לפתור את הבעיו שלו עם עצמו- tuned in…-
ולמה שהבחור ישקר?? כי הוא לא רוצה אותה? לא נראה לי.. ואם זאת השיטה שלו לדחות בחורות, אז הוא באמת לוזר, ו על אחת כמה וכמה כדאי לה להעיף אותו

ArrowNY88

New member
את יכולה להגיד לו את זה בישביל לעודד אותו:

איזה אינדיאני 1 מ - south dakota - אמר לי את זה לפני איזה חודש וחצי - ככה סתאם.. לא דיברנו בכלל, הסתכל עלי קצת, ובא לי ביציאה הזאת : וזכרתי את זה.. את גם יכולה להגיד לו את זה : ואני מנסה לתרגם..

"האדם היחיד ש אליו אתה צריך להשוות את עצמך אליו , זה: [רק] אתה עצמך בעבר.
ו"האדם היחיד שאתה אמור לרצות [לשאוף] להיות יותר טוב מימנו- זה
[רק] אתה בהווה"
בקיצור שלא ישווה את עצמו לאחרים אלא רק לעצמו
------------ ------------ ---------------- --------------- ------------

שלום

סיבות טכניות אינן שיקול קובע ביחסים, אלא מה שקובע אם יהיו בקשר הוא סיבות רגשיות. אפשר להיות ידידים לזמן מסוים ולחזור לחברות. אם הוא חושב רעות על עצמו, ואת אוהבת אותו, ראוי שתטפחי את הערכתו העצמית בכך שתציגי בפניו שאת חושבת שהוא כן מוצלח. אם לא מתאים לו כרגע קשר קרוב, אפשר להיות בקשר פשוט, מהנה ולא מחייב ובהמשך לקרבו.

למעלה