אז רגע לפני הטופ5...

Kryptonite

New member
אז רגע לפני הטופ5...../images/Emo168.gif

(אימאלה, רק אני או שזה עבר ממש מהר?
) מה היו ההופעות ביצועים המועדפים עליכם עד עכשיו? (אפשר מהטופ 24)

נועה167

New member
ויי

בדיוק חשבתי לפתוח על זה שרשור.. הנה ההופעות המועדפות עלי בינתיים
(לא לפי סדר) קונסי- השיר של קווין (שכחתי ת'שם :/ ) קרי- Alone בו- ההופעה של שבוע שעבר!
וונזל- השיר של כריסטינה (לא ברור למה הרבה לא אהבו, אני התלהבתי :) יש עוד כמה.. אבל אלה העיקרים.

Sweet Misery

New member
המ נמ...

Bohemian Raphsody ו-I Think I Love You של קונסטנטין, Could've Been של קרי... וזה מה שאני זוכרת בינתיים.

darklighter

New member
אמממ../images/Emo58.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

קונסטנטין-כל ההופעות!!!!!!!(בעיקר של בוהמיין רפסודי)
למה הוא הלך לי???
בו-השיר שהוא שר בתכנית של שנות ה90,TIME IN A BOTTLE,I DONT WANNA BE והיו עוד כמה שאני לא זוכרת את השם... אנואר-WHAT A WONDERFUL WORLD וונזל-IM EVERY WOMAN והיה עוד משהו של וויטני יוסטון.. ג'סיקה-AGAINST ALL ODDS (שסקוט הרס שבועיים אחרי זה) ועוד כמה... נדיה-U DONT HAVE TO SAY U LOVE ME (היחיד שלה שאהבתי) אנתוני-I SURRENDER של סלין דיון... וזהו נראה לי...

shavitlavi

New member
הגדולים שלי:../images/Emo58.gif

1. אלוהה מישו עושה ביונסה (ולעוף אחרי זה-?what the fuck) 2. נדיה טרנר-הופעה ראשונה באולפן איידול כשהבנים והבנות חולקו לקבוצות (שם השיר לא זכור לי). 3. וונזל עושה ויטני (i have nothing). 4. וונזל עושה את anyone who had a heart שמשום מה לא יוצא לי מהראש כבר חודשיים+ (ודווקא הביצוע הזה לא היה flawless אבל היה שם איזה סולם אחד אחרי הפזמון שגמר אותי ומאז היא מוכתרת דיווה). 5.כל ההופעות של ניקו סמית' חוץ מהאחרונה (הבחור היה קליבר רציני).

14מתן

New member
../images/Emo45.gif אני גם ממש אוהב את...

anyone who had a heart של וונזל לא ברור לי למה השופטים אמרו לה שזה לא היה משו כשהיא שרה אותו...
ולשיר של נדיה קוראים power of love

נועה167

New member
נכון..

לא ברור לי למה היא עפה כ"כ מהר.. אבל בעצם זה לא מפתיע עכשיו. סקוט בחמישה אחרונים.

whatever4

New member
ההופעות שלי...

למרות שנראה לי מוקדם מידי לעשות סיכומים כי יש עוד הרבה הופעות בדרך, אבל ההופעות שאהבתי עד עכשיו: וונזל- i have nothing - זאת הופעה שפשוט אמרתי אחרייה- וואו! בעקבות ההופעה הזאת התחלתי לאהוב אותה. לפי דעתי היא ביצעה את השיר יותר טוב מוויטני. בו- קשה....קשה...קשה לבחור מתוך הופעות כל כך טובות. בוא נגיד בינתיים-ההופעה מהשבוע האחרון... הופעה מדהימה. קונסטנטין- התלבטות בין הביצוע של קווין ו- kiss from a rose. נתפשר על קווין. ניקו- אחח...הוא חסר בתחרות- ההופעות שלו היו תמיד מהנות לצפייה. ההופעה הכי טובה- זאת משנות ה-90. זהו פחות או יותר....מצפה לראות עוד הופעות טובות בהמשך.

whatever4

New member
איך שכחתי את....

מאריו! ההופעה הראשונה שלו- do i do- הופעה ממש טובה. ואני מוסיפה את כ-ל ההופעות של בו לרשימה שלי.....הן פשוט יותר מידי טובות
וגם- את האודישן של ג'אד האריס- ride sally ride- לפי דעתי זה פספוס שהוא לא נשאר בתחרות.

14מתן

New member
שלי...../images/Emo27.gif..קצת הרבה ../images/Emo13.gif

Vonzell Solomon - Heatwave Vonzell Solomon - I Have Nothing Jessica Sierra - Shop Around Vozell Solomon - Let's Hear It For the Boy Carrie Underwood - Alone Jessica Sierra - Total Eclipse of the Heart Vonzell Solomon - Anyone Who Had a Heart Melinda Lira - Power of Love Nikko Smith - Part-time Lover Lindsay Cardinale - Standing Right Next to Me

moran500

New member
שליייי../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif../images/Emo35.gif

Bo Bice - Drift Away Bo Bice - Whipping Post Carrie Underwood - Could've Been Carrie Underwood - Alone Jessica Sierra - Total Eclipse of the Heart Vonzell Solomon - I Have Nothing Anwar Robinson - Audition (חח כן.. באודישן הוא היה מעולה) Ross Williams - Moody's Moody for Love (עוד אחד מהאודישנים.. הפרקים הכי שווים
)

Kryptonite

New member
ושלי../images/Emo168.gif

קרי - Alone, Could've Been, Independence Day (גם האקפלה של השיר מהוליווד, וואו
) MacArthur Park ו- Love Is A Battlefield כמובן. וונזל - Respect בביצוע פשוט מצויין שלה, I Have Nothing (השיר של וויטני שכמה פה הזכירו) ג'סיקה סיירה - Total Eclipse Of My Heart מדהים פשוט
, אהבתי גם את On The Side Of Angels (וממש לא הגיע לה לעוף אחריו) ואת הביצוע של לינדסי קרדינל לI Don't Wanna Miss A Thing

IrishKiss

New member
אין ספק ש..

BOHEMIAN RHAPSODY היתה ההופעה הכי טובה של העונה הזאת *אם לא בכלל..* גם ממש אהבתי את hard to handle ו kiss from a rose לבו היו כמה הופעות מדהימות ביותר...הכי אהבתי את don't want to be ו I'll be ואהבתי את כ-ל ההופעות של אנתוני *אנטולייי* חוץ מ climb every mountain שהיתה קצת...אמממ...מזעזעת... הכי יפה היה everytime u go away

../images/Emo42.gifהו. דפנטלי דפנטלי

בוהיימן רפסודי שקונסי שר וביצועים שונים של וונזל במיוחד לא ''אימ אברי וומן''

למעלה