אז רגע לפני הטופ5...

מה במיוחד לא?../images/Emo163.gif

במיוחד כן! אה רגע. וגם היה ביצוע של בו שממש ממש אהבתי אבל אין לי מושג איזה שיר זה היה או באיזה פרק
איך קראו לשיר שהוא שר במיוזיקלס?

Fairywitch

New member
באמת עבר מהר../images/Emo2.gif

השנה היו הרבה הופעות טובות-
קונס- רפסודיה בוהמית.
נדיה- The power of love.
נדיה- You don't have to say you love me
אלוהה- Work it out- השיר של ביונסה (השיר המקורי, אגב- מזעזע בעיניי).
קונס- You've made me feel so happy
קרי- Alone
קרי- Could've been
וונזל- השיר בערב הדיסקו- שכחתי את השם.
אנתוני- I'll surrender

Fairywitch

New member
וככה, באופן כללי-

תמיד נהניתי לשמוע את הקול של ג'סיקה ושל אנואר, ולראות את ההופעות המקצועיות של בו (וגם מריו- האיש ההיסטורי).
ואם מדברים על הופעה- אין פרפורמר טוב יותר מקונסטנטין
האיש בא מברודוויי, ורואים את זה.

Fairywitch

New member
אה, נכון, שכחתי-

ספציפית אצל ג'סיקה- Total Eclipse of the Heart. ולשיר שאהבתי של וונזל קראו Let's Hear It For the Boy.

Fairywitch

New member
הבעיה שלי לבחור שיר של בו היא-

שעם כל החיבה אליו- כל ההופעות שלו נורא דומות

Fairywitch

New member
ושתביני- אני אוהבת את הטיפוס.

אבל הוא לא מפתיע אותי. "בו- תחדש לי", "בו- תרגש אותי"... (עוד מישהו זוכר את "רפי- תרגש אותי"? או שאני באמת זקנה?
)

Fairywitch

New member
../images/Emo13.gifיייאאייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא זקנה, אני לא זקנה

נועה167

New member
חחחח

נכון שיש דומה בכל ההופעות שלו אבל עדין אני מתה עליהם! במיוחד על מה ששר בפעם האחרונההההה אני לא מפסיקה לשמוע את זה!

שניש

New member
או ^^../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

בו.בוווווווווווווווווווווווווווווווו.בו. בערך כל הופעה של בו. (חוץ מזאת של המחזות זמר.פיפין
אדם.מה נסגר
) אהמ,קונסטנטין ב"בוהמיין רפסודי".צמרמורות. וונזל בשלושה שבועות האחרונים
.אני מאוהבת באישה הזו ^^ ועוד בווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו *אורגזמטית*

שניש

New member
הייתי שבוע וחצי באילת../images/Emo178.gif../images/Emo56.gif

טוב לחזור ^^

Juliann

New member
איך לא ראיתי את השרשור עד עכשיו?

בואו נראה אם אני אזכור הכל.... הנה רשימתי [לא בהכרח לפי סדר- חוץ מהראשון!] 1. cons- bohemian rhapsdy 2. anwar-wonderful world 3. anwar- i'll never love this way again 4. cons- every little thing she does is magic 5. vonzell- i have nothing 6. carrie-alone 7. bo-time in a bottle 8. nadia-you dont have to say u love me יש עוד מלא אבל זה מה שקופץ לי כרגע

SHTRUDIDI

New member
ההופעות האהובות עליי

יש כמה מתחרים שאהבתי כמעט את כל ההופעות שלהם ולכן אציין קודם את אלה שהרשימו אותי בהופעה בודדה או מעט יותר. קארי-ALONE.מדהים. קונסטנטין-בזמנו אהבתי את I CANT MAKE YOU LOVE ME אבל כשאני מקשיבה לו עכשיו זה לא ביצוע ממש היסטרי.לכן גם אני אלך על רפסודיה בוהמית.באמת מיוחד. סקוט-כן,יש לא מעט הופעות של סקוט שממש אהבתי.SHE'S GONE היה נפלא ביותר.AGAINST ALL ODDS היה מעט צפוי אבל הקול שלו נשמע שם מעולה,EVERLASTING LOVE היה ביצוע שבאמת הפתיע אותי,בהחלט טוב. נאדיה-THE POWER OF LOVE,U DONT HAVE TO SAY YOU LOVE ME המעולה,ואם אלה השתיים היחידות שאני זוכרת כרגע כנראה שרק הן הרשימו אותי באמת. ג'סיקה-TOTAL ECLIPSE OF THE HEART היה מדהים ביותר. ניקו-אין על ג'ורג'יה כמובן.אבל אהבתי כמעט כל שיר שלו,חוץ מהשיר שהוא שר בשבוע שהוא עף.למרות שזה לא אומר שהגיע לו כי סקוט היה הרבה פחות טוב באותו שבוע(וכמעט בכל שבוע...?) אנתוני-ההופעה השבוע עם השיר של סלין דיון היתה מעולה.וגם I'VE GOT YOU היה מצויין. מאריו-3 הופעות,שלושתן מתנגנות אצלי בלופ.פשוט נפלא,כמה חבל שהוא לא בתחרות... אנואר-קול כזה מדהים הכל נשמע טוב.I'LL NEVER LOVE THIS WAY AGAIN(הבנתם את הכוונה גם אם זה לא השם), WONDERFUL WORLD שהיה מדהים.SEPTEMBE5R המצויין שלא ברור לי איך גרם להעפה שלו,AIN'T NOBODY,I believe i can fly. וונזל-האמת שהכל חוץ מPEOPLE וI TURN TO YOU שהיו קצת פחות טובים,מעבר לזה אהבתי כל דבר שהיא עשתה עוד לפני הטופ 12.מדהימה. בו-הכל.הוא נפלא,הוא מלך ואני מאוד נהנית לראות.גם הדברים שלו שפחות אהבתי בשמיעה הראשונה גדלו עליי בשמיעות הבאות.הפחות אהובה עליי עד עכשיו היא "רמדי".הכי טובות שלו הן TIME IN A BOTTLE, I'LL BE,לטעמי ההופעה של העונה הזאת ביינתים-I DON'T WANNA BE.פשוט מצויין. וואי,יצא ארוך...

ששוניקו

New member
אני אוהב כאלה שאלות

אז הנה המפרט הארוך שלי. קונסטנטין - "Bohemian Raphsody" לוקח בענק - הכי טוב העונה. (אני מתגעגע
) ג'סיקה - "total eclipse of the heart" באמת ביצוע מהמם, למה העיפו אותה?? בו - "spinning wheel" ללא ספק הטופ שלו. קרי - "independence day" מדהים. ונזל - "Im every woman" ביצוע מעולה לשיר קשה במיוחד. אנוואר - " what a wanderfull world" באמת ביצוע מדהים. נדיה - ממש קשה להחליט בין "try a little tenderness" ו - "you don't have to say you love me" שתיהם ישבו בול על הקול שלה. אנתוני - "everytime you go away". אלה באמת היו הטופ של התחרות.

למעלה