ההופעות האהובות עליי
יש כמה מתחרים שאהבתי כמעט את כל ההופעות שלהם ולכן אציין קודם את אלה שהרשימו אותי בהופעה בודדה או מעט יותר. קארי-ALONE.מדהים. קונסטנטין-בזמנו אהבתי את I CANT MAKE YOU LOVE ME אבל כשאני מקשיבה לו עכשיו זה לא ביצוע ממש היסטרי.לכן גם אני אלך על רפסודיה בוהמית.באמת מיוחד. סקוט-כן,יש לא מעט הופעות של סקוט שממש אהבתי.SHE'S GONE היה נפלא ביותר.AGAINST ALL ODDS היה מעט צפוי אבל הקול שלו נשמע שם מעולה,EVERLASTING LOVE היה ביצוע שבאמת הפתיע אותי,בהחלט טוב. נאדיה-THE POWER OF LOVE,U DONT HAVE TO SAY YOU LOVE ME המעולה,ואם אלה השתיים היחידות שאני זוכרת כרגע כנראה שרק הן הרשימו אותי באמת. ג'סיקה-TOTAL ECLIPSE OF THE HEART היה מדהים ביותר. ניקו-אין על ג'ורג'יה כמובן.אבל אהבתי כמעט כל שיר שלו,חוץ מהשיר שהוא שר בשבוע שהוא עף.למרות שזה לא אומר שהגיע לו כי סקוט היה הרבה פחות טוב באותו שבוע(וכמעט בכל שבוע...?) אנתוני-ההופעה השבוע עם השיר של סלין דיון היתה מעולה.וגם I'VE GOT YOU היה מצויין. מאריו-3 הופעות,שלושתן מתנגנות אצלי בלופ.פשוט נפלא,כמה חבל שהוא לא בתחרות... אנואר-קול כזה מדהים הכל נשמע טוב.I'LL NEVER LOVE THIS WAY AGAIN(הבנתם את הכוונה גם אם זה לא השם), WONDERFUL WORLD שהיה מדהים.SEPTEMBE5R המצויין שלא ברור לי איך גרם להעפה שלו,AIN'T NOBODY,I believe i can fly. וונזל-האמת שהכל חוץ מPEOPLE וI TURN TO YOU שהיו קצת פחות טובים,מעבר לזה אהבתי כל דבר שהיא עשתה עוד לפני הטופ 12.מדהימה. בו-הכל.הוא נפלא,הוא מלך ואני מאוד נהנית לראות.גם הדברים שלו שפחות אהבתי בשמיעה הראשונה גדלו עליי בשמיעות הבאות.הפחות אהובה עליי עד עכשיו היא "רמדי".הכי טובות שלו הן TIME IN A BOTTLE, I'LL BE,לטעמי ההופעה של העונה הזאת ביינתים-I DON'T WANNA BE.פשוט מצויין. וואי,יצא ארוך...