אז רגע לפני שאני הולכת לנוח....

יקנעמית

New member
אז רגע לפני שאני הולכת לנוח....

הנה לכם תמונות חדשות. נא להתאפק עם ההעתקה עד סוף מרס. אחרי זה תעתיקו בכיף. סומכת עליכם. צפו ומקווה שגם תהנו...שעון עם פיצוצי זהב וקצת משחק בגלילים. בלי המחוגים בינתיים.

יקנעמית

New member
ואחרון אחרון להיום.....על זה אמא...

שלי היתה אומרת ביידיש "א מישיגענע קופ" (ראש משוגע).

TaniaP

New member
I like all 4 clocks, young and

colorful style; but, in my opinion, the numbers disc that you put on the last 3 clocks fits better on a classic style clock, it's too serious for these ones (the golden color and roman numbers don't match well with abstract /modern style) x

איך וויל דאס משיגינע קופ שעון!!

זה המקסימום שהצלחתי להוציא חחח אני אוהבת אותו מאד!! מאיפה העיגול עם הספרות הרומיות?? הכל מיוחד!!

חוות דעתי הכנה ../images/Emo9.gif

קודם כל הרעיון מקסים, האם הם עשויים על דיסק ? (זה לצורך ההעתקה....
) ועכשיו... אחד אחד. הראשון יפה ועדין אם כי אישית אני לא מתחברת לענין הפיצוצים... השני - מקסים ! מקסים ! אוהבת מאד את משטחי הפסים . השלישי - הכי הכי מיוחד, תחשבי עליו רק טוב !! הרביעי - אכן קצת משוגע בשבילי, אבל הכי חשוב לזכור שכשמייצרים למכירה צריך לעשות כל מיני סגנונות אז נראה לי שהצלחת בגדול.

קלימנט

New member
../images/Emo140.gifשעונים מאוד מיוחדים

אני אוהבת במיוחד את הצבעוניות של השני, משהו לא מסתדר לי עם הספרות, הן גונבות מיופי הפימו.אני הייתי שמה ספרות קטנות יותר. בהצלחה בשבת אומנים.

הייתי דואגת למחוגים שיהיו בולטים

בצבעם בכדי שהשעון לא יאבד מהאפקט שלו. הוא כל כך עכשיוי ויפה. אהבתי מאד.

יקנעמית

New member
את הפסים עושים משאריות...

איך להסביר לך??? תהרגי אותי, לא יודעת. אני תמיד יוצרת משטח פסים בסוף כל יום עבודה מכל השאריות שיש על השולחן. ככה, למחרת,יש לי משטח מוכן או שאני משתמשת בו כשאריות לכל דבר.אנסה לצלם את ההליך ולהעלות באחד הימים הקרובים.

למעלה