זה מדהים (לא שלאחרים חסר )
Ƒ ƒan†a New member 26/2/06 #6 ממש מיוחדים..במיוחד השלישי, משוגע כזה למה התכוונת ב"נא להתאפק עם ההעתקה עד סוף מרס. אחרי זה תעתיקו בכיף"? ומה קורה בסוף מרס?
ממש מיוחדים..במיוחד השלישי, משוגע כזה למה התכוונת ב"נא להתאפק עם ההעתקה עד סוף מרס. אחרי זה תעתיקו בכיף"? ומה קורה בסוף מרס?
י יקנעמית New member 26/2/06 #8 פנטה. בסוף מרס אני אחרי....... שבת אומנים ביקנעם. וחוצמיזה שכחתי לציין שכל הרעיונות נילקחו מהנט ושונו כמובן. טניה, את צודקת. הספרות עדיין לא מחוברות ואשנה את סיגנונן. תודה.
פנטה. בסוף מרס אני אחרי....... שבת אומנים ביקנעם. וחוצמיזה שכחתי לציין שכל הרעיונות נילקחו מהנט ושונו כמובן. טניה, את צודקת. הספרות עדיין לא מחוברות ואשנה את סיגנונן. תודה.
נ ניב המתוקה New member 26/2/06 #19 בהצלחה../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo57.gif
ת תמי שבט New member 26/2/06 #22 משגע ומיוחד! בניגוד לדעת טניה, אני חושבת שהאחרון עם הדיסק המוזהב מתאים לרקע. ענין של טעם אישי...
ת תומסקה New member 26/2/06 #9 הראשון יפה../images/Emo70.gif אהבתי את הפיצוצים../images/Emo70.gif השתמת בהם בעלי זהב? ומזתומרת להתאפק עד סוף מרץ? מה יש במרץ? ורק הערה קטנה- אני חושבת שהספרות בשאר השעונים ממש לא מתאימות... הן גסות מידי וגונבות את כל ההצגה...
הראשון יפה../images/Emo70.gif אהבתי את הפיצוצים../images/Emo70.gif השתמת בהם בעלי זהב? ומזתומרת להתאפק עד סוף מרץ? מה יש במרץ? ורק הערה קטנה- אני חושבת שהספרות בשאר השעונים ממש לא מתאימות... הן גסות מידי וגונבות את כל ההצגה...
ה הקטנה באלפי ישראל New member 26/2/06 #12 מיוחדים ויפים../images/Emo70.gif כל אחד ואחד מהם../images/Emo70.gif
מ מוניק מוניק New member 26/2/06 #37 ../images/Emo220.gif כל השעונים מיוחדים הראשון הכי מקסים בעיני, השני עם הפסים נהדר, השלישי משוגע וצבעוני, מיוחד ביותר, והרביעי משוגע. בשני ובשלישי באמת כדאי להחליף את גלגלי הספרות. בסה"כ סדרת שעונים מוצלחת, ובהצלחה בסוף מרץ.
../images/Emo220.gif כל השעונים מיוחדים הראשון הכי מקסים בעיני, השני עם הפסים נהדר, השלישי משוגע וצבעוני, מיוחד ביותר, והרביעי משוגע. בשני ובשלישי באמת כדאי להחליף את גלגלי הספרות. בסה"כ סדרת שעונים מוצלחת, ובהצלחה בסוף מרץ.
י יקנעמית New member 26/2/06 #28 בסוף מרס יש שבת אומנים ביקנעם. אני מציגה שם את עבודות הפימו שלי. קאפיש???