הפכתי והפכתי באינטרנט ולא מצאתי מהו אותו קשר המשפחתי
מה קשר?הפכתי והפכתי באינטרנט ולא מצאתי מהו אותו קשר המשפחתי
שמא מישהו יודע ?
עתה יש איברית ?מה קשר?
הוא אמר שהכסף מקטאר ירגיע את עזה. ואחרי זה הוא מאשים את ביבי על זה.
הוא נפגש עם היועמשית שלא במסגרת העבודה.עתה יש איברית ?
שאלתי מה הקשר המשפחתי ?????
כתבו שיש קשר ובכן
מה הקשר המשפחתי?
האמת שלשוחח איתךהוא נפגש עם היועמשית שלא במסגרת העבודה.
ברור שהוא שיקר, טען שהיה נגד העברת הכספים מקטאר בעוד הוא היה הגורם שלחץ לעשות זאת, איזה מזל שיש מסמכים שמתעדים את זהאז רונן בר ראש השב"כ שיקר!
על מה הסרטון?
אבל תראה על מה הוא שיקר.השאלה מי לא משקר?
ביבי משקר, שרה משקרת, לפיד משקר, גנץ משקר...אבל תראה על מה הוא שיקר.
ומי לא משקר? יש לנו שוויצרי אחד בפורום שאומר שהוא לא משקר![]()
אני רואה שאתה מכאן.השוויצרי זה הנרי0?
טוב, הוא מקשקש הרבה.
ייאמר לזכותו שזה חלק בלתי נפרד מתפקידוהוא משקר!
אבל השמאל והתקשורת מאמינים לשקרים שלו.ייאמר לזכותו שזה חלק בלתי נפרד מתפקידו. כשמכהנים שנים רבות בתפקיד בו השקר הוא דרך חיים וחלק מהעבודה, קשה לזכור/לזהות מתי צריך דווקא לומר אמת ולמי.
ספק. זו תמיד שאלה פתוחה מבחינתי שאני מתקשה להשיב עליה. האם הם באמת מאמינים, או סתם עושים את עצמם כדי לקדם את הנרטיב שלהם. מניח שזה מתחלק. אבל גם מניח שלא כל השמאלנים מפגרים לחלוטין, כך שהקבוצה השניה כנראה לא קטנה במיוחד (ורואים זאת גם כאן בפורום לא מעט).אבל השמאל והתקשורת מאמינים לשקרים שלו.
מהונדסי התודעה השמאלנים מאמינים לשקרים. מנהיגיהם לעומת זאת יודעים שמדובר בשקרים, אבל זה משרת אותם.ספק. זו תמיד שאלה פתוחה מבחינתי שאני מתקשה להשיב עליה. האם הם באמת מאמינים, או סתם עושים את עצמם כדי לקדם את הנרטיב שלהם. מניח שזה מתחלק. אבל גם מניח שלא כל השמאלנים מפגרים לחלוטין, כך שהקבוצה השניה כנראה לא קטנה במיוחד (ורואים זאת גם כאן בפורום לא מעט).
אמר מי שאמר, אחת הבעיות החברתיות הגדולות מתחילה כאנשים מתחילים להאמין לשקרים שהם בעצמם המציאו.מהונדסי התודעה השמאלנים מאמינים לשקרים. מנהיגיהם לעומת זאת יודעים שמדובר בשקרים, אבל זה משרת אותם.
השמאלנים מאמינים לכל מה שמוכרת להם התקשורת השמאלנית מהנדסת התודעה.אמר מי שאמר, אחת הבעיות החברתיות הגדולות מתחילה כאנשים מתחילים להאמין לשקרים שהם בעצמם המציאו.
השמלאנים מאמינים שהשב"כ הוא שומר סף שנועד לבלום את עריצות השלטון אם יש כזו.השמאלנים מאמינים לכל מה שמוכרת להם התקשורת השמאלנית מהנדסת התודעה.
עוד שומר סף כזה ואבדנו כולנו.השמלאנים מאמינים שהשב"כ הוא שומר סף שנועד לבלום את עריצות השלטון אם יש כזו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.