לא כיף להיות קיפוד. די בכך שישמע קול נקישה רם והוא חוטף התקף לב ממית.משה משה אתה לא קיפוד!!!
ואם היית אזי היית המלך ללא עוררין!
לא כיף להיות קיפוד. די בכך שישמע קול נקישה רם והוא חוטף התקף לב ממית.משה משה אתה לא קיפוד!!!
ואם היית אזי היית המלך ללא עוררין!
עדיין זה באמת נורא סובייקטיבי,ואני לא יודעת אם בגיל 30 ירגיש אחרת,וזו החלטה שלו בלבד.מנסיון של רווק חבל לבזבז את השנים ,אחותי בזבזה 8 שנים במגורים עם בן זוג ,ויש לה ילדה בת שנתיים ,ובגיל בוגר לא קל להביא יותר ילדים מאשר שצעירים,לימודים תמיד יש זמן ללמוד וכו, להיות נשוי ומאושר זה זכות בימינו ,גם ככה בקושי מוציאים זוגיות
יקיר, אתה ממש לא צודק. לא תמיד יהיה זמן ללימודים, זו שטות. אם אתה לפתע מגדל ילד, יש עליך אחריות פרנסה, קשה באמת למצוא פניות ללימודים ברמה גבוהה, שבפני עצמם מחייבים התמסרות גבוהה.מנסיון של רווק חבל לבזבז את השנים ,אחותי בזבזה 8 שנים במגורים עם בן זוג ,ויש לה ילדה בת שנתיים ,ובגיל בוגר לא קל להביא יותר ילדים מאשר שצעירים,לימודים תמיד יש זמן ללמוד וכו, להיות נשוי ומאושר זה זכות בימינו ,גם ככה בקושי מוציאים זוגיות
נכון וגם לא תמיד מומלץ למשוך זוגיות ללא נישואין,גרתי ב6 ערים בארץ שנה פה שנתיים שם,חבל על הזמן והכספים וכויקיר, אתה ממש לא צודק. לא תמיד יהיה זמן ללימודים, זו שטות. אם אתה לפתע מגדל ילד, יש עליך אחריות פרנסה, קשה באמת למצוא פניות ללימודים ברמה גבוהה, שבפני עצמם מחייבים התמסרות גבוהה.
אז אתה מסכים אתי, למעט זוגיות ארוכה. אגב, מן המפורסמות - אנשים שחיים ביחד שנים, מתחתנים ושוד ושבר - מתגרשים די מהר.נכון וגם לא תמיד מומלץ למשוך זוגיות ללא נישואין,גרתי ב6 ערים בארץ שנה פה שנתיים שם,חבל על הזמן והכספים וכו
שחה עם הזרם,מה תוכל לעשות כבר אם היא מודיעה לך שהיא בהריון ממך ולא בא לה להפיל מתוך אמונה וכו?
בת ובןשבוע טוב וחודש טוב
אני לא אעזור לך יותר מידי
שני הבנים שלי הביאו בנות זוג מדהימות !! לא פחות.
האחד התחתן והיום כזוג נשוי מתמודד עם הכל, לימודים עבודה שכר דירה וכו.
והשני חתך. מחלק זמנו בן 270 ימי מילואים וטיולים בכל העולם.
אנני יודעת מתי הוא יהיה בשל יקירתי,ככל שמתקרב הזמן לחידוש החוזה ולשבת ולהחליט,הוא בלחץ,זה תמיד היה הפיל בחדר.הי לכולם.אתחיל ממשהו שייתכן שכולנו עברנו בשנים שהיינו עם בני הזוג שלנו, לפני החתונה ואולי גם קצת אחרייה.
לא זיהינו סימנים.או בחרנו לא לראות אותם.סימנים הכוונה זה לראות אם הוא קמצן,אם היא לפעמים מתנהגת אליו כמו אל ילד.
או שהוא מחליף עבודות כל כמה חודשים.ועוד דוגמאות.כי אם היינו יודעים לזהות את הסימנים האלה,יכול להיות שהיינו עושים בחירות אחרות.
ראש אני לא בטוחה שאם היתה לך בת לא היית מנסה לעזור לה להגיע להחלטה.ובטח שלא היית אומרת לה שתיהיה בשלה.בעיקר שכבר מתקרבים לגיל 30.
הבת הקטנה שלי גרה עם בן זוג בשכירות.הוא תמיד היה בין עבודות.רוב הזמן היה בבית.היא קרעה את עצמה בעבודה.שהיא הגיעה הביתה דרש ממנה לנקות ועוד כעס למה הכיור לא נקי.אז היא זיהתה את הסימנים.היו כמובן עוד דברים.והיא כמה ועזבה.
אבל סך הכל אם הכל בסדר.ולשני בני הזוג יש עבודות מסודרות,והם מתייחסים בכבוד אחד לשני.אני לא מבינה למה לחכות?מתי הוא יהיה בשל? עוד 5 שנים,10 שנים?
זה לא יקרה כל כך מהר....היא לומדת ועובדת בצפון,,,זה לא יהיה פשוט ואולי הבן יפתיעלפי מה שאת כותבת אם הבת זוג תקום ותלך את תביני אותה .....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.