אז רוצה לשתף/לשמוע את דעתכם

Yakir4179

Well-known member
מנסיון של רווק חבל לבזבז את השנים ,אחותי בזבזה 8 שנים במגורים עם בן זוג ,ויש לה ילדה בת שנתיים ,ובגיל בוגר לא קל להביא יותר ילדים מאשר שצעירים,לימודים תמיד יש זמן ללמוד וכו, להיות נשוי ומאושר זה זכות בימינו ,גם ככה בקושי מוציאים זוגיות

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
מנסיון של רווק חבל לבזבז את השנים ,אחותי בזבזה 8 שנים במגורים עם בן זוג ,ויש לה ילדה בת שנתיים ,ובגיל בוגר לא קל להביא יותר ילדים מאשר שצעירים,לימודים תמיד יש זמן ללמוד וכו, להיות נשוי ומאושר זה זכות בימינו ,גם ככה בקושי מוציאים זוגיות
עדיין זה באמת נורא סובייקטיבי,ואני לא יודעת אם בגיל 30 ירגיש אחרת,וזו החלטה שלו בלבד.

יעיש התימני

Well-known member
יקיר, אתה ממש לא צודק. לא תמיד יהיה זמן ללימודים, זו שטות. אם אתה לפתע מגדל ילד, יש עליך אחריות פרנסה, קשה באמת למצוא פניות ללימודים ברמה גבוהה, שבפני עצמם מחייבים התמסרות גבוהה.

Yakir4179

Well-known member
יקיר, אתה ממש לא צודק. לא תמיד יהיה זמן ללימודים, זו שטות. אם אתה לפתע מגדל ילד, יש עליך אחריות פרנסה, קשה באמת למצוא פניות ללימודים ברמה גבוהה, שבפני עצמם מחייבים התמסרות גבוהה.
נכון וגם לא תמיד מומלץ למשוך זוגיות ללא נישואין,גרתי ב6 ערים בארץ שנה פה שנתיים שם,חבל על הזמן והכספים וכו
שחה עם הזרם,מה תוכל לעשות כבר אם היא מודיעה לך שהיא בהריון ממך ולא בא לה להפיל מתוך אמונה וכו?

יעיש התימני

Well-known member
נכון וגם לא תמיד מומלץ למשוך זוגיות ללא נישואין,גרתי ב6 ערים בארץ שנה פה שנתיים שם,חבל על הזמן והכספים וכו
שחה עם הזרם,מה תוכל לעשות כבר אם היא מודיעה לך שהיא בהריון ממך ולא בא לה להפיל מתוך אמונה וכו?
אז אתה מסכים אתי, למעט זוגיות ארוכה. אגב, מן המפורסמות - אנשים שחיים ביחד שנים, מתחתנים ושוד ושבר - מתגרשים די מהר.

שי12346

Well-known member
שבוע טוב וחודש טוב
אני לא אעזור לך יותר מידי
שני הבנים שלי הביאו בנות זוג מדהימות !! לא פחות.
האחד התחתן והיום כזוג נשוי מתמודד עם הכל, לימודים עבודה שכר דירה וכו.
והשני חתך. מחלק זמנו בן 270 ימי מילואים וטיולים בכל העולם.

יעיש התימני

Well-known member
שבוע טוב וחודש טוב
אני לא אעזור לך יותר מידי
שני הבנים שלי הביאו בנות זוג מדהימות !! לא פחות.
האחד התחתן והיום כזוג נשוי מתמודד עם הכל, לימודים עבודה שכר דירה וכו.
והשני חתך. מחלק זמנו בן 270 ימי מילואים וטיולים בכל העולם.
בת ובן
הבת התחנה מהר, יחסית, אבל היה ברור שמי שבחרה בו הוא היחיד שתסכים לחיות אתו.
הבן לקח לו את הזמן, רק באמצע שנות ה- 30 התחתן. עד אז חגג. אבל הוא חגג כבר מהתיכון, עת כל מיני הגיעו אליו לסקס בחדר שלו.

in bal1

Well-known member
הי לכולם.אתחיל ממשהו שייתכן שכולנו עברנו בשנים שהיינו עם בני הזוג שלנו, לפני החתונה ואולי גם קצת אחרייה.
לא זיהינו סימנים.או בחרנו לא לראות אותם.סימנים הכוונה זה לראות אם הוא קמצן,אם היא לפעמים מתנהגת אליו כמו אל ילד.
או שהוא מחליף עבודות כל כמה חודשים.ועוד דוגמאות.כי אם היינו יודעים לזהות את הסימנים האלה,יכול להיות שהיינו עושים בחירות אחרות.
ראש אני לא בטוחה שאם היתה לך בת לא היית מנסה לעזור לה להגיע להחלטה.ובטח שלא היית אומרת לה שתיהיה בשלה.בעיקר שכבר מתקרבים לגיל 30.
הבת הקטנה שלי גרה עם בן זוג בשכירות.הוא תמיד היה בין עבודות.רוב הזמן היה בבית.היא קרעה את עצמה בעבודה.שהיא הגיעה הביתה דרש ממנה לנקות ועוד כעס למה הכיור לא נקי.אז היא זיהתה את הסימנים.היו כמובן עוד דברים.והיא כמה ועזבה.
אבל סך הכל אם הכל בסדר.ולשני בני הזוג יש עבודות מסודרות,והם מתייחסים בכבוד אחד לשני.אני לא מבינה למה לחכות?מתי הוא יהיה בשל? עוד 5 שנים,10 שנים?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
הי לכולם.אתחיל ממשהו שייתכן שכולנו עברנו בשנים שהיינו עם בני הזוג שלנו, לפני החתונה ואולי גם קצת אחרייה.
לא זיהינו סימנים.או בחרנו לא לראות אותם.סימנים הכוונה זה לראות אם הוא קמצן,אם היא לפעמים מתנהגת אליו כמו אל ילד.
או שהוא מחליף עבודות כל כמה חודשים.ועוד דוגמאות.כי אם היינו יודעים לזהות את הסימנים האלה,יכול להיות שהיינו עושים בחירות אחרות.
ראש אני לא בטוחה שאם היתה לך בת לא היית מנסה לעזור לה להגיע להחלטה.ובטח שלא היית אומרת לה שתיהיה בשלה.בעיקר שכבר מתקרבים לגיל 30.
הבת הקטנה שלי גרה עם בן זוג בשכירות.הוא תמיד היה בין עבודות.רוב הזמן היה בבית.היא קרעה את עצמה בעבודה.שהיא הגיעה הביתה דרש ממנה לנקות ועוד כעס למה הכיור לא נקי.אז היא זיהתה את הסימנים.היו כמובן עוד דברים.והיא כמה ועזבה.
אבל סך הכל אם הכל בסדר.ולשני בני הזוג יש עבודות מסודרות,והם מתייחסים בכבוד אחד לשני.אני לא מבינה למה לחכות?מתי הוא יהיה בשל? עוד 5 שנים,10 שנים?
אנני יודעת מתי הוא יהיה בשל יקירתי,ככל שמתקרב הזמן לחידוש החוזה ולשבת ולהחליט,הוא בלחץ,זה תמיד היה הפיל בחדר.
מבחינתו להמשיך לחיות ביחד ואולי להביא ילד/שניים בעוד 4 שנים כשתסיים לימודים, ויותר מזה,אם הם יפרדו הוא אפילו לא יודע אם אי פעם ירצה להתחתן,מאד לא בטוח במסגרת עצמה.
אין עבודות מסודרות כי הבן שלי במילואים מעל שנה,חושב ללכת ללמוד מחשבים ותקשורת, היא עובדת ולומדת בעבודה שכרגע זה מתאים בעיקר בגלל שכר גבוה,אחר כך כבר לא יתאים,הבן שלי חוסך שיהיה לו כסף,מעבר לכך,הוא מאד נהנה מהלבד,החופש האישי מאד קריטי לו והוא ורק הוא-- צריך להחליט,וגם אם זו הייתה הבת שלי עם חשש,ספק,,לא בשלה ובת 30,הייתי עונה את אותו הדבר.
הוא ורק הוא צריך להיות שלם,ובשל נפשית ,להתמודד ועוד,,וכנראה שהוא לא.

נערך לאחרונה ב:
למעלה