חח...מהמם אתה בטוח שלא התכוונת לבנאדם אחר?
H h e n y New member 21/10/03 #21 חח...מהמם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אתה בטוח שלא התכוונת לבנאדם אחר?
ל לירונר New member 21/10/03 #23 די, למה את מעליבה אותו../images/Emo35.gif היו לו מספיק שנים של סבל בבית הספר
D dylan New member 21/10/03 #24 ../images/Emo7.gif היית חייב להזכיר לי..? *קופץ מצוק ולוקח איתי את הקלטת עם נינה המוזהבת(!)*
ל לירונר New member 21/10/03 #22 אתה שקט ../images/Emo46.gif אני פה המנהל, ומה שאני אומר זה קדוש אני אחסום !!!!!!!!! נ.ב מהמם שלי, נכון שתשאיל לי את הקלטת
אתה שקט ../images/Emo46.gif אני פה המנהל, ומה שאני אומר זה קדוש אני אחסום !!!!!!!!! נ.ב מהמם שלי, נכון שתשאיל לי את הקלטת
ל לירונר New member 21/10/03 #27 אז מתי אתה נוחת אצלי בסלון../images/Emo35.gif אמרתי בסלון דילן, לא במיטה
H h e n y New member 21/10/03 #28 חס וכרפס../images/Emo70.gif אני מעליבה../images/Emo35.gif סתם... זה ברוח טובה.... ואיך אתם קוטלים אחד את השני *הולכת להביא פופקורן וחוזרת*
חס וכרפס../images/Emo70.gif אני מעליבה../images/Emo35.gif סתם... זה ברוח טובה.... ואיך אתם קוטלים אחד את השני *הולכת להביא פופקורן וחוזרת*
H h e n y New member 21/10/03 #30 לירון../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif הכול טוב../images/Emo35.gif בדקת חום היום
ל לירונר New member 22/10/03 #32 את לא מכירה את זה../images/Emo35.gif כשאומרים על שתי כוסיות (או אוחצ'ות ) שהן רבות, אז אומרים כאילו הן שתי חתולות שרבות, ואז עושים "מיאווו" ותנועות ידיים של שריטות עם הידיים...
את לא מכירה את זה../images/Emo35.gif כשאומרים על שתי כוסיות (או אוחצ'ות ) שהן רבות, אז אומרים כאילו הן שתי חתולות שרבות, ואז עושים "מיאווו" ותנועות ידיים של שריטות עם הידיים...
D dylan New member 22/10/03 #31 ../images/Emo12.gif לא שמעתי במיטה! בסלון יש הרבה יותר מקום.. בכל מקרה, בינתיים כבר יומיים שאני ישן באוהל מחוץ לבית שלך כי אתה לא פותח ת'דלת.. אז דונט "מתי אתה נוחת אצלי בסלון" מי!!
../images/Emo12.gif לא שמעתי במיטה! בסלון יש הרבה יותר מקום.. בכל מקרה, בינתיים כבר יומיים שאני ישן באוהל מחוץ לבית שלך כי אתה לא פותח ת'דלת.. אז דונט "מתי אתה נוחת אצלי בסלון" מי!!
H h e n y New member 22/10/03 #34 טוב............................../images/Emo12.gif אם אתה אומר... רגע, הרגע כינית את שניכם בנות {או כוסיות.. }
טוב............................../images/Emo12.gif אם אתה אומר... רגע, הרגע כינית את שניכם בנות {או כוסיות.. }
D dylan New member 23/10/03 #37 לירון, אני מקווה שאתה יודע שבגהנום ממש, אבל ממש, ואני מתכוון ממש ממש, כאילו המון ממש.. חם!