I Inbar789 New member 6/12/06 #155 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif
T tkuihehr New member 6/12/06 #159 דיייי, חפרניםםםם 150 הודעות ב35 דקות? מה נהיה? אתם בקטע של להגיע ל300?
T tkuihehr New member 6/12/06 #173 כתבתי 300? התכוונתי ל500 [כי אם זה ימשיך ככה נגיע ל500] וכן, הבנת את השטויות בפורום
L limors2 Active member 6/12/06 #207 אסור להזכיר דברים כאלה זה עושה מזל רע והקצב יורד! ואני ככ לא עומדת בקצב של השרשור היום
T tkuihehr New member 6/12/06 #228 גם אני!! בגלל זה אני שונא אותו!! טוב, זה טוב לפורום ובלה בלה בלה, אבל אני מפספס מלא!!!!!!
L limors2 Active member 6/12/06 #245 משלימים! הבעיה שזה פחות תגובות כי כשאני עושה הרבה השלמות ביחד פחות קל להגיב להכל וזה משפיע על הגודל!
M maymayush New member 6/12/06 #255 אל תדאגי אני מבטיחה לעזור לשרשור לשגשג ולפרוח גם בשעה הקרובה. (אני לא בטוחה שזה דבר כ"כ טוב בשבילכם, אבל מילא)
אל תדאגי אני מבטיחה לעזור לשרשור לשגשג ולפרוח גם בשעה הקרובה. (אני לא בטוחה שזה דבר כ"כ טוב בשבילכם, אבל מילא)
L limors2 Active member 6/12/06 #162 השיר יודל הזה מעולה! שמעתי היום כמה פעמים תהארדקור ויודל של אסף לפני השיר מאתמול או לפני יומיים, וזה גרם לי ממש לאהוב תשיר
השיר יודל הזה מעולה! שמעתי היום כמה פעמים תהארדקור ויודל של אסף לפני השיר מאתמול או לפני יומיים, וזה גרם לי ממש לאהוב תשיר
T tkuihehr New member 6/12/06 #168 כן לעזאזל, זאת שאהבה אותו צדקה אמרתי שאני שונא ,ואוהב רק את היודה, והיא אמרה שאני אתרגל ואוהב גם שיט, היא צדקה...
כן לעזאזל, זאת שאהבה אותו צדקה אמרתי שאני שונא ,ואוהב רק את היודה, והיא אמרה שאני אתרגל ואוהב גם שיט, היא צדקה...
M maymayush New member 6/12/06 #169 קשה לי להחליט מה אני מרגישה לגביי השיר הזה. מצד אחד... לא אוהבת אותו במיוחד. הוא סתם חביב להליכון. מצד שני... יש שם את שיר היודל!!! הזכרונות המתוקים! ולאו מצלילי המוזיקה... מהמקהלה ביסודי
קשה לי להחליט מה אני מרגישה לגביי השיר הזה. מצד אחד... לא אוהבת אותו במיוחד. הוא סתם חביב להליכון. מצד שני... יש שם את שיר היודל!!! הזכרונות המתוקים! ולאו מצלילי המוזיקה... מהמקהלה ביסודי
T tkuihehr New member 6/12/06 #192 אז תמצאי את הפסקול של צלילי המוזיקה ותחזרי לילדות, את גוון את יכולה שלא לאהוב. את צלילי המוזיקה כן
T tkuihehr New member 6/12/06 #178 איזה מהר היא דיברה ../images/Emo12.gif כשאמרה את המספרים של הדיווחים, נראה לך שמי שלא זוכר אותם היה מבין ממך מה המספרים?? ו"אין מילים יפות מאלה, לא של עידן רייכל, של שייגעצ"
איזה מהר היא דיברה ../images/Emo12.gif כשאמרה את המספרים של הדיווחים, נראה לך שמי שלא זוכר אותם היה מבין ממך מה המספרים?? ו"אין מילים יפות מאלה, לא של עידן רייכל, של שייגעצ"