חחחחחח, תביאי תביאי אני אוהב שאת מעלה קטעים מתוכניות, תמיד זה שווה
T tkuihehr New member 6/12/06 #480 חחחחחח, תביאי תביאי אני אוהב שאת מעלה קטעים מתוכניות, תמיד זה שווה
R RJlake New member 7/12/06 #490 לא משהו בכלל! אבל הגעתי למסקנה למה שמו אותו עכשיו@ כי הוא כה גרוע ואף אחד לא אוהב אותו אבל חייבים לשים שיר ב-3 דקות שנותרו אז בחרו שיר שלא יהיה חבל לחתוך! אהאהאהאה
לא משהו בכלל! אבל הגעתי למסקנה למה שמו אותו עכשיו@ כי הוא כה גרוע ואף אחד לא אוהב אותו אבל חייבים לשים שיר ב-3 דקות שנותרו אז בחרו שיר שלא יהיה חבל לחתוך! אהאהאהאה
T tkuihehr New member 6/12/06 #475 וואי,אתם יודעים?470 הודעות זה מגניב זה אומר שבכל העשר הקרובות יהיה 47...
T tkuihehr New member 7/12/06 #485 היה מוגזם יותר מדי הודעות שברנו כל שיר בשרשור הזה [אפילו להדר היו איזה 5 ]
M maymayush New member 7/12/06 #500 ../images/Emo6.gifכמה שיותר יותר טוב הזהרתי אתכם שאני חפרנית. ונראה לי שלהדר היו יותר מ-5... לא?
M maymayush New member 7/12/06 #493 לא יודעת אם בינונית... דווקא היו שירים טובים, והרבה. אבל לא היה את אבי עברי ולא את קרן פלס. והם היו חסרים. אבל היה ממש ממש כיף... שרשור הסינגלס הראשון שלי נגמר! והלך יופי
לא יודעת אם בינונית... דווקא היו שירים טובים, והרבה. אבל לא היה את אבי עברי ולא את קרן פלס. והם היו חסרים. אבל היה ממש ממש כיף... שרשור הסינגלס הראשון שלי נגמר! והלך יופי
M meshugait New member 7/12/06 #501 באמת הלך יופי בזכותך ובזכות רבים אחרים, הגענו כמעט ל500 גובות שתוקעות לי את המחשב נורא נורא! יפה לנו!
באמת הלך יופי בזכותך ובזכות רבים אחרים, הגענו כמעט ל500 גובות שתוקעות לי את המחשב נורא נורא! יפה לנו!
L limors2 Active member 7/12/06 #484 נו יאללה בואו נרמה קצת../images/Emo3.gif להמשיך להגיב לתגובות אחד של השני עד 500