אז שלום לכולם........

הי קונכיה, את כל כך צודקת! ../images/Emo42.gif

ואני מעריכה את יכולתך לראות את האמת מבעד לכל העובדות שמתרחשות. ואת זקוקה באמת לשינוי מהותי כדי שהדברים שאת מבקשת יתגשמו. לא תפריט חדש או משהו חיצוני שכזה יחזיקו מעמד בלעדיו. ההתחלה האמיתית לא תחל משם. אני במכוון לא שואלת מהן הנסיבות שהביאו אותך להיות בודדה שם בחו"ל, מקבלת את העובדה פשוטה כמשמעותה, ויוצאת רק מתוך קו מחשבה: מה ניתן לעשות. קונכיה, אני מאלה שמאמינים, שחוץ ממצבים סופניים מסויימים אין דבר שאין בידינו לעשות והוא בלתי אפשרי! הכל ענין של ההתיחסות האישית שלנו למצב. אפשר לשקוע ולהיעצב ולתת לכל המצב לשתק אותנו או לקחת את עצמנו בידיים ולגבור על "בושה" או "אי נעימות" לטובתנו. האמת? שכשאנחנו "סובלים" אנו עושים רק עוול לעצמנו. איש אינו שומע את זעקתנו וכאבנו הפנימיים. עוד בנוסף מכלים את האנרגיה על ריק. את רוצה שינוי אבל...למרות הכל, בוחרת בפועל (!) בצד של האומללות. שני דברים שסותרים זה את זה ויוצרים מצב של אפס = שום כלום. האם היית מוכנה לעשות איזה שהוא צעד קטן? או פוסלת ואומרת לא! אם לא תגברי ובמאמץ על הרגע הזה כעת - תהיי מוכנה גם לקבל את המשך הנצחת המצב הזה = התוצאות!! נכון שקשיי השפה והמקום החדש דורשים מאמץ יותר, עוד בנוסף לכך שלעיתים ישנם צדדים באישיותינו שהתעצבו עם השנים, כמו רגישות, בושה, וכו´ - שהם טריז בגלגלים. אבל כמו שאמרתי קונכיה, אין דבר כזה בלתי אפשרי!! זה רק ענין של תפיסה אישית שלנו !!! אני רוצה לעודד אותך לקום ולעשות התחלה כלשהיא. והיא איננה חייבת להיות מאפס לעשר. אם הייתי מציעה לך זאת היית בוודאי מתקשה לעשות כן. האמת, אני כמעט בטוחה שבלבך ובמחשבותייך יש כיוונים מה, רק הקושי היה בך!!! קונכיה יקרה, זהו הצעד ראשון שעלייך להתחיל בו!! רק מכאן לאחר שהעניינים יחלו לחייך יתחיל שאר התוהו ובוהו בענין האוכל להתאזן ותוכלי לצאת לדרך חדשה. יותר מזה? יש לי אפילו את התחושה שאת יודעת באיזו תוכנית/תפריט היית אוהבת ובוחרת, רק שלא זה ה-issue נכון??? וקונכיה, זה יוכל לקרות. אל תדאגי !!! אומרת לך את זה מהלב ואפילו מניסיון... רק תתחילי מה-א´ כדי שתוכלי לממש את ה-ב´. לפני כן או אחרת מטבע הדברים המצב יישאר כפי שהוא. קונכיה, שמחה שהגעת אלינו!!! את בוודאי כבר מרגישה שהגעת לבית שרוצה כל כך לצאת לקראתך ולנסות לעמוד לצידך ככל האפשר. (אוהבת וגאה בבית שלנו....
). אנחנו איתך בלב. (לפעמים זה יותר מבפועל. לעיתים יכולים להיות מוקפים בהרבה אנשים אך להרגיש קור ובדידות). שולחת לך חיבוק היכן שאת אי שם, ומחזקת את לבך.
דליה.

אביטל +

New member
קונכיה - עוד רעיון שצץ לי...

...בעקבות מה שכתבה דליה אני לא יודעת עוד כמה זמן יש לך בהולנד אבל אולי כדאי לך לשקול ללמוד את השפה זה יעזור לך להעביר את הזמן

למעלה