אז תגידווו

bonbonita2

New member
כנות שיתוף

ושמירה על קווים אדומים
נוסחה מנצחת אני חושבת

אור36

New member
צמד המילים

ביטחון
קשר אסור,
לעולם לא ״ילכו״יחד,
מי שמאמין (לא מפחד),שאפשר ,
לאורך זמן,
א ש ר ה ו א.

bonbonita2

New member
אכן יש סתירה פנימית מצד שני

מצא לי פילוסוף שלא הביא סתירה פנימית בגישתו
לא רוסו שטען שיצר האדם טוב מנעוריו ואין בו טיפת רוע
והרוע בא מסביבתו
אז איך החברה הפכה להיות רעה בעצם?
סתם משהו שנזכרתי בו

בתכלס? גם אם יש סתירה
חוסר ביטחון רגשי יוביל לסוף הקשר
אין אפס

ובכן ...

מהו ביטחון רגשי בעיניכם בקשר אסור? - בואי נהיה ריאליים, אין ביחון אישי בקשר אסור, גם לא בקשר חוקי. אבל אם לא מחפשים ומתרכזים בדברים הטובים, לא חושבים כל הזמן אם מישהו עושה משהו מאחורי הגב שלנו וכו' ... זה הרבה יותר בריא. בגדול, אפשר להרגיש אם מישהו מרגיש כלפיכם משהו.
מהם הגורמים שמשפיעים עליו לחיוב? ואיזו התנהגות תשפיע עליו בשלילה? - כשטובים אליך, את רוצה להיות טובה בחזרה. כשמפנים לך גב או פוגעים בך, את מרגישה צורך להתרחק. פשוט מאוד.
האם פלרטטנות יכולה להביא לחוסר ביטחון רגשי? פלרטטנות של איזה צד ? אם את מתכוונת שאם אחד הצדדים מפלרטט זה סימן לחוסר ביטחון רגשי - אז ייתכן ... שהוא זקוק לחיזוקים שהוא לא מקבל בבסיס. אבל זה גם אופי והרגל ..
האם בהכרח חוסר פלרטטנות מבהירה יציבות לקשר? - הייתי מהמרת על חוסר זמן :)
מהי התכונה היא שנואה עליכם שעלולה להביא לסיומו של קשר? לשקר ולעשות דברים מאחורי הגב ... ולהעלם !

מה עשיתי ...

בסה"כ כתבתי את דעתי ..
אבל אני שמחה שאת מאוהבת בי, תני לי להתאהב בך כל יום מחדש ?

כולך עין ?

מהו ביטחון רגשי בעיניכם בקשר אסור? - שאפשר להיות מי שאתה בלי מסכות
מהם הגורמים שמשפיעים עליו לחיוב? ואיזו התנהגות תשפיע עליו בשלילה? - חוסר תקשורת - או תקשורת לא יציבה
האם פלרטטנות יכולה להביא לחוסר ביטחון רגשי? - בין מי למי ? , אם אני בקשר , אזהר בעומק הפלירטוט
האם בהכרח חוסר פלרטטנות מבהירה יציבות לקשר? לא
מהי התכונה היא שנואה עליכם שעלולה להביא לסיומו של קשר? לא יודע , כשאני בקשר אני לא מחפש סיבות להפסקתו

למעלה